How Can We Help?

Bollinger szignál

Itt vagy:

A Bollinger szalagot (csatornát) nagyon sokféleképpen lehet kereskedni, a Hibrid+ ezek közül a csatornába kívülről érkezés elvére alapul.

Mielőtt elmélyülnél ebben a bejegyzésben, javaslom, hogy olvasd át a belépési folyamatot bemutató leírásunkat.

A szignál

A Bollinger szignál alapján akkor nyílhat pozíció, ha az árfolyam érinti, vagy meghaladja a Bollinger szalag valamelyik szélét, majd újra visszatér a csatornába, és a csatornán belül zár az aktuális idősík gyertyája.

A szignál részletes leírását és a kapcsolódó TK Bollinger Bands indikátor leírását külön bejegyzésben találod – először tekintsd át azt, majd utána folytasd ennek a cikknek az olvasását.

A szignál lejárata

Amennyiben gyertyakonfirmációt is vársz a nyers szignálhoz, akkor ennek bekövetkeztére a szignál lejárati ideje alatt van lehetőség. Előfordulhat, hogy a konfirmációra várakozás közben újabb Bollinger nyers szignál alakul ki; ebben az esetben a várakozási idő újraindul, és az időben legutolsó (legfrissebb) szignál bekövetkeztétől mérjük azt.

A teljes belépési folyamatról A belépési folyamat című bejegyzésben olvashatsz.

Kapcsolódó paraméterek a menürendszerben

A Bollinger szignál összes beállítását a menü () ikonra kattintást követően megjelenő Belépés » Bollinger szignál menüben találod.

Az almenükben található paraméterek jelentését a Belépési szignálok beállításai, illetve a Szűrők és konfirmációs alakzatok kategóriákban találod meg külön bejegyzésekben.

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top