Professzionális kereskedési rendszer

Mit szólnál ahhoz, ha nem csak keresnéd, hanem szüretelnéd is a pénzt?

Sikeresen és profiként kereskednél?

Ha nem csak hobbiként gondolsz a kereskedésre, hanem szakmaként – amiből akár szépen meg is élhetsz –, akkor profi rendszerre van szükséged. Olyanra, amely hosszú évek óta bizonyította, hogy megállja a helyét minden piacon és körülmények között.

Ha ilyen szisztémát keresel, és hajlandó vagy energiát fektetni a tanulásba és a gyakorlásba, akkor van megoldásunk a számodra. A Szörf Kereskedési Rendszert profi és összetett, azonban ha érdekel a technikai elemzés, akkor élvezni fogod a megtanulását és a gyakorlati alkalmazását is. Az oktatóanyunk nem csupán stratégiákat ad számodra, hanem technikai alapon megtanít a piacelemzésre is.

 • Megérted, hogy a nagyobb térképen hol tarthat az ármozgás.

 • A Szörf Rendszer távol tart sok veszteséges ügylettől.

 • A szabályok szigorú betartásával biztonságban érezheted magad.

Sikeres forek kereskedő

Érint valamelyik nehézség?

Ha kereskedsz egy ideje, de nem tudsz egyről a kettőre jutni, akkor már megtapasztaltad azokat az érzelmi hullámvölgyeket is, amelyeket ebben a szakmában szinte senki nem úszhat meg. Azonban jó hír lehet a számodra, hogy nagy valószínűséggel nem te vagy az ügyetlen vagy az alkalmatlan, mivel nem sikerült egy-két hónap vagy egy-két év után a kereskedésből megvenni a medencés villát és a yacht-ot. Felejtsd el a kamu hirdetéseket a gyors és könnyű pénzről. De nem azért, mert itt a siker lehetetlen lenne, hanem azért, mert ha profivá akarsz válni, akkor mostantól csak magadra és a saját munkádra kell figyelned. A kereskedés egy szakma! És nincs olyan szakma, amit könnyen vagy gyorsan meg lehetne tanulni. Gondolj jobban bele! Miért az lenne a legkönnyebb, amivel tényleg sok pénzt lehet csinálni? Akkor mindenki ezt csinálná. Érdekel a kereskedés és a technikai elemzés? Kitartó vagy és állhatatos? Ha igen, akkor mindent bele! Tanulj, gyakorolj és válj profivá!

A fentiekre nyújt megoldást a Szörf Kereskedési Rendszer.

Elemzői látásmódot ad, amellyel képes leszel megállapítani a különféle hullámszerkezeteket, és hogy nagy valószínűséggel a trend mely szakaszában van az aktuális ármozgás. Ezek után el tudod dönteni, hogy melyik megtanult stratégiával vagy szignállal lépj pozícióba, hol legyen a célárad, és hogyan menedzseld a folyamatban lévő ügyletet. Úgy képzeld el a Szörf Rendszert, mint egy szerszámos ládát, ahonnan mindig azt a szerszámot veszed elő, amelyikre szükséged van.

A sikeres kereskedés alappillérei

Látásmód

Egy konkrét elemzői szemléletmód szerint viszonyulni és tekinteni az ármozgásokra.

Stratégiák

Stratégiák alkalmazása, miután beazonosítottad, hogy hol járhat az ármozgás a térképen.

Pénzkezelés

Kockázatkezelés hiányában csak idő kérdése, hogy elpárologjon a számlaegyenleg.

Pszichológia

Ahhoz, hogy profi kereskedővé válj, át kell menned egy belső fejlődési folyamaton is.

A Szörf előnyei, amellyel gyorsíthatod a kereskedővé válást!

Piacelemzés és Szörf Kereskedési Rendszer
 • Időt spórolhatsz
  Csupán egyetlen kereskedési stratégia kidolgozása, tesztelése, gyakorlati próbája is minimum hónapokba vagy évekbe kerül. Temérdek időt takarítasz meg azzal, hogy egy kipróbált, sok-sok év tapasztalata alapján összeállt rendszert kapsz kézhez.

 • Nincs több bizonytalanság
  Felejtsd el a jóslást! Pontos meghatározások és útmutató segít abban, hogy milyen vizsgálatokat és cselekvéseket kell végrehajtanod. A rendszert a gyakorlat alakította ki, így nem fogsz felesleges definíciókkal és csupán elméletben jól hangzó elemekkel találkozni.

 • A rendszer több stratégiát tartalmaz
  Segít dönteni, hogy a hullámelméleten alapuló minősítés után a rendszer melyik stratégiáját kell alkalmaznod. A belépés feltételeit többszörös szűréssel ellenőrzöd, így minimalizálhatók a fals belépési jelek.

 • Hatékony utánkövetési rendszer
  A Tőzsdeklubban szó szerint napi szinten kapsz segítséget. A támogató közösség, segít úton maradni a nehezebb időszakokban is.

Az alábbi két videóban részletesen beszélünk a nyereséges kereskedővé válásról, illetve a négy alappillérről.

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Szörf kereskedési tréningen?

Horváth Gábor előszava:

A Szörf kereskedési rendszer tematikájának a bemutatásához először 2018-ban egy tesztcsoportot indítottam, amelynek a résztvevői a Trader Klub tagjai közül kerültek ki. Ezzel az volt a célom, hogy kiderüljenek melyek a nehezebben érthető részek, melyeket kell pontosabban meghatároznom, és jobban, részletesebben szemléltetnem. A menet közben felmerült kérdéseknek köszönhetően tovább lehetett csiszolni és alakítani az anyagot, illetve belekerült számos újabb rész is,  megvilágítva a fehér foltokat a kereskedő térképén. A résztvevők kereskedési múltja igen vegyes volt, valaki fél éve, de van, aki 7-8 éve kereskedik. Ezúton is megköszönöm nekik a részvételt, az élénk figyelmet és érdeklődést, mivel nagyon jó és lényeges kérdéseket tettek fel, így segítve a tematika még érthetőbbé válását.

A Szörf rendszer finomítása és jobbá tétele nem áll meg. Évről évre csiszolódik, és igazodik az örökké változó piaci mozgások karakteréhez. Minden Szörf hallgató (vagy vásárló) jogosult a legújabb tréningen is részt venni, egy jelképes technikai díj fejében.

Volt szerencsém a legelső változat óta nyomon követni a szörf stratégia fejlődését. Egy jól tesztelhető, gyakorolható, profitábilis rendszerről van szó, amely egyre több dologgal bővült az évek alatt, és nagyon hasznos szerszámkészletté fejlődött. A stratégia elemről elemre logikusan épül egymásra, ezért ha valaki szeretné, alkalmazhat belőle mindent, vagy csemegézhet a saját stratégiájához építőelemeket is. A piacon visszatérő mintázatok széles skáláját tartalmazza, ezeknek a felismerése nagy segítségünkre lehet bármely piacelemzés során. Mindemellett Gábor jó előadó, jól át tudja adni a látásmódját, és a sok év alatt megtapasztalt, megszerzett tudást, amivel jelenleg rendelkezik. Az előadásokon bármit lehet kérdezni kötöttségek nélkül, nincs rossz kérdés, és mindenre kaptunk magyarázatot. Mindenképpen ajánlom azoknak az embereknek, akik tanulni szeretnének, és bővíteni a látásmódjukat, hogy még jobban megértsék hogyan is működik a piac.

Vig Károly

A Szörf szisztémát már ismerem közel két éve, igazán kiváló kereskedési rendszernek tartom. A mostani tréning segített igazából megérteni, és olyan dolgokat mutatott Gábor, amik eddig is az orrom előtt voltak, majd pedig olyanokat, amit nem is gondoltam volna. Kiváló előadó, remekül felépített a tréning, a Szörf rendszer mindenkinek ajánlott, aki komolyan veszi, hogy ő kereskedni akar. Én biztos, hogy ezzel fogok dolgozni ezentúl is!

Kolarics László

Nekem a tisztánlátásban segített a Szörf stratégia egy olyan kereskedőtől, aki aktívan és minden naposan sikeresen használja a rendszert. Hihetetlenül sok tapasztalatot és megértést tartalmaz. Segített eltávolodni a fától es meglátni az egész erdőt! Így egyszerűbbek a belépések, pozíció kezelések es könnyebben megvan a fókusz!

Csiki Tamás

A tréningen bemutatott kereskedési rendszer számomra rendkívül egyértelmű, lényegretörő és profi módon összerakott anyag.

Ha egyedül vágnék neki, elég sok időbe telne ennyi tapasztalatot és tudást összeszedni. Így mindenképp lerövidíti a tanulás elméleti szakaszát, és több idő marad a kereskedés gyakorlati részének elsajátítására.

Az előadásmódod nagyon jó, lényegretörő és egyértelmű. Bennem sosem maradnak nyitott kérdések a tréningek után. A megtanultakat könnyen tudom alkalmazni a chartokon.

Az a látásmód például, amit nap mint nap próbálasz átadni, nekem teljesen hiányzott a leltáramból.

A megszerzett elméleti és gyakorlati tudás egy irányba való becsatornázása és alkalmazása magamtól is eszembe jutott ugyan az elmúlt két évben, de nem igazán tudtam, hogy milyen stratégia vagy módszer alapján kellene ezt megtennem.

Szóval mindenképpen jó döntés volt belépni ebbe a közösségbe és örvendek, hogy itt lehetek!

Simon Botond

Teljesen kezdőként, kereskedési tapasztalat nélkül találkoztam Gábor Szörf rendszerével, aminek a segítségével nem csak különböző stratégiákat tanultam meg, hanem a kereskedéshez szükséges látásmódot, gondolkodásmódot, piacelemzést. A tréning anyaga jól fel van építve, az egyszerű elemektől, általános törvényszerűségektől, a különböző piaci helyzetekre alkalmazható stratégiákig, pszichológiai előadásokig. A mindennapos Szörf Klubok nagyon sokat segítettek a tanultak elmélyítéseben, amikor Gábor minden nap, más és más szituációban megmutatja és elmagyarázza, hogy miért és hogyan alkalmazza a Szörf rendszer egyes elemeit. Azáltal, hogy az elejétől fogva Gábortól kezdtem tanulni, és így szerintem éveket spóroltam meg, rögtön a helyes technika, stratégia, pszichológia, hozzáállás stb. átvétele által. Örülök, hogy benne vagyok ebben a klubban, és még biztos maradok a következő években is, mert mindig lesz valami újat tanulni.

Téglás Béla

Gábor szörf stratégiáját magamra szabtam, de ugyanazon szignálok alapján lépek be ahogyan Gábor is belép. Az a szép ebben a rendszerben, hogy széles a tárháza mind szignálok mind menedzselés terén. A szörf nagyon jól működik, teszteljétek, próbáljátok ki nyugodtan, nem fogtok csalódni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Dolgozzatok az önfejlesztéseteken is, mert a pszichológián áll vagy bukik a sikeres trédelés, mert a jó stratégia önmagában nem elég.

Kovács András

Gábor tréningje teljes terjedelmében a hullámelméletre épül. Ez egy nagyszerű rendszer, amit megtanulva érted meg, hogy miért fordul ellened sokszor a piac. A tréning szervezett és mintaszerű, saját géped előtt tudod végigkísérni a teljes előadást. Előadásai nagyon élvezetesek, rengeteg új dolgot hallunk, látunk, tanulhatunk. Őszinte, pszichológiai előadásban értette meg velünk Gábor, hogy egy rendszerben mi, magunk vagyunk a stratégia, nyilván a szabályok elsajátításával.

Huszta Géza

Gábor a Szörf tréninggel egy olyan komplett kereskedési rendszert adott át nekünk, amelyet az online kereskedésben eltöltött hosszú évek tapasztalatával hozott létre.

A logikusan felépített tréning, közérthetően mutatja be az eredményes kereskedéshez elengedhetetlen összetevőket, de persze az előnyt jelent, ha már foglalkoztunk a kereskedéssel korábban is.

Nagyban segíti a tananyag megértését a minden rész lezárását követő házi feladat elkészítése, mert ez rákényszerít bennünket arra, hogy önállóan is felismerjük a különböző mintázatokat, alakzatokat és struktúrákat. Ezek begyakorlásával kialakul az a látásmód, ami ahhoz kell, hogy az élő környezetben is felismerjük majd a grafikonon őket.

Számomra a legizgalmasabb elem a sávos RSI használatának bemutatása volt, azt gondolom, hogy ennek a technikának az elsajátítása hatalmas lehetőségeket rejt magában.

A Gábor rendszerében minden benne van, ami ahhoz kell, hogy sikeres kereskedőkké válhassunk. Persze az önmagában senkinek sem lesz elég a sikerességhez, ha meghallgatja az előadásokat, és elolvassa a mellékelt írásos anyagokat, mert az átadott tudáshoz mindenkinek saját magának kell mellé tennie a gyakorlást és a munkát.

Nagy László

Milyen összetevőkből áll a Szörf tanulási folyamat?

 • A Szörf Kereskedési Rendszer videós tananyag

  A vásárlást követően azonnal letöltheted a videókat is, amelyeket saját tempódban dolgozhatod fel. A felvételek mellett PDF anyagok is támogatják a tanulásod.

 • Tőzsdeklub

  Elsősorban a Szörf rendszer begyakorlására és utánkövetésére szolgáló, napi rendszerességgel működő online klub. Minden hétköznap reggel 8 és 9 óra között online vehetsz részt az előadásokon. Ha nem érsz rá a reggeli órákban, a klub felvételeit már 9:30-tól visszanézheted.

 • Indikátorok és kereskedési eszközök

  Amennyiben MetaTrader 4 vagy MetaTrader 5 platformon kereskedsz, akkor saját fejlesztésű indikátort biztosítunk számodra. Továbbá, csomagtól függően kereskedést támogató expertet is adunk MetaTrader 4 alá.

  Ha más platformon kereskedsz, akkor az általunk fejlesztett indikátor más, ismert eszközzel is helyettesíthető. Ebben az esetben javaslatot adunk annak paramétereinek a beállításához.

A Szörf Kereskedési Rendszer alkalmazása képekben

A képzési anyag részletes tartalomjegyzéke

Hullámok és szerkezetek

 • Különböző időtávok hullámai

 • Kis hullámciklusok

 • Csúcsok és völgyek irányának meghatározása

 • Korrekciós szerkezetek

 • Elliott hullámelmélet

 • Elliott csatornák

 • Trendindító szerkezetek

 • Fennálló trendszerkezet

HLI indikátor (High Low Index)

 • HLI indikátor értékei

 • Divergenciák

 • HLI zónák

 • Belépési helyszínek és lehetőségek a HLI szerint

 • HLI agresszív belépő

Korrekciók és fordulatok

 • Szánkó stratégia

 • Korrekcióra utaló jelek

 • Fordulatra utaló jelek

 • Éles fordulatok

 • Hullámok meredekségének megállapítása

 • Gyorsulás jelei

Szignálok és belépőpontok

 • Gyertya konfigurációk

 • Fordulatok

 • Kitörések

 • Korai belépők trendfordulatnál

 • Impulzus szignál

 • Szerkezetek szerinti belépés

Stop-loss, célár, menedzselés

 • Stop-loss helyszíne

 • Célárak

 • Menedzselés

Idősík koordináció

 • Trendszintek és időperiódusok kapcsolata

 • Magasabb trendszintek megállapítása

 • Kivételek az idősík koordináció alól

Szörf csekklisták

 • A-B-C korrekcióra utaló jelek

 • Trendre utaló jelek

 • Belépés 1-2 / 1-2 szerkezetnél

 • Belépés „alacsonyabb ötös” szerkezetnél

 • HLI agresszív belépés

 • Gyertya konfiguráció feltételei

 • Idősík koordináció pontozása

A szörfelemzés folyamata

 • A trend meghatározása

 • Szerkezetek – mintázatok

 • A legutóbbi trendirányú hullám sebessége

 • Szignálok

 • Gyertyakonfiguráció

Elemzés – gyakorlat

 • Élő csártok elemzése

Az alábbi videóban egy részletet láthatsz a képzésből.

Ki alkotta meg a Szörf Kereskedési Rendszert, és vezeti a Tőzsdeklubot?

Horváth Gábor (kereskedő)

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője

A tanulmányaim befejezése óta szabadúszó vagyok, mivel fontos számomra a szabadság, és hogy az általam kialakított környezetben tevékenykedjek. Ezt megtaláltam a tőzsdei kereskedésben. 2010-től ez lett a főtevékenységem.

Igénylem az alkotó munkát is, így folyamatosan hozok létre tartalmakat, stratégiákat, kereskedést segítő eszközöket (indikátorok, expertek). Leginkább azokat a kereskedőket támogatom, akik már túlvannak a hamis illúziókon, és elszántak ahhoz, hogy tovább haladjanak az úton.

Mit tartalmaznak a Szörf Kereskedési Rendszer csomagjai?

Tőzsdeklub a Szörf rendszer begyakorlását segíti

A Szörf három csomagjához 1 havi előfizetést adunk.

Mit nyújt számodra, és hogyan támogat a Tőzsdeklub?

A klubban minden előadást rögzítünk, így azokat bármikor visszanézheted.

Csomagajánlataink

Ha korábban megvásároltad a Szörf Mini Stratégiát, de szeretnél magasabb fokozatra váltani, és megrendelni a Szörf Kereskedési Rendszert is, akkor visszatérítjük neked a Szörf Mini árát.

A fentiekben kifejtett szolgáltatásainkhoz azonnal hozzáférsz, az alábbi csomagokkal.

Szörf Rendszer

119 000 HUF
 • 11 óra és 38 perc HD minőségű videófelvétel
 • HLI indikátor
 • Szörf Csúcs-Völgy indikátor
 • Szörf Csekklisták
 • 1 hónap Szörf Klub előfizetés
 • PDF #1: Hullámok és szerkezetek (48 oldal)
 • PDF #2: HLI indikátor (22 oldal)
 • PDF #3: Korrekciók és fordulatok (15 oldal)
 • PDF #4: Szignálok és belépőpontok (52 oldal)
 • PDF #5: Stop loss, célár, menedzselés (27 oldal)
 • PDF #6: A Szörfkereskedés folyamata (5 oldal)
 • Bónusz: kereskedési napló Excel

Szörf Rendszer + Risk Manager

147 000 HUF
 • Minden, ami a Szörf Rendszer csomagban van

Szörf Rendszer + Hibrid+

189 000 HUF
 • Minden, ami a Szörf Rendszer csomagban van

Milyen experteket ajánlunk a tananyag mellé?

A tréningen elsajátított tudást alkalmazni és gyakorolni kell, azaz ügyleteket méretezni és nyitni, továbbá az éles számlás kereskedéshez is fontos, hogy megbízható szoftver álljon rendelkezésedre.

Ezért a Szörf Kereskedési Rendszer mellé két kereskedési segédeszköz közül is választhatsz.

Risk Manager
 • A Szörf Kereskedési Rendszerhez kiválóan használható egyik MT4-es segédeszköz a Risk Manager.

 • Az Szörf Rendszer + Risk Manager csomagban megkapod a teljes verziót.

 • A szoftver ára, ha teljes áron kellene megvenned: 48 000 Ft.

 • Bővebb információ a Risk Manager expertről.

Hibrid+ tőzsde robot
 • A Szörf Kereskedési Rendszerhez kiválóan használható másik MT4-es segédeszköz a Hibrid+.

 • Az Szörf Rendszer + Hibrid+ csomagban megkapod a teljes verziót.

 • A szoftver ára, ha teljes áron kellene megvenned: 99 000 Ft.

 • Bővebb információ a Hibrid+ expertről.

HU-TAX exportáló segédeszköz
 • Ha élesben kereskedsz, minden évben fel kell tüntetned eredményeid szummáját az SZJA bevallásodban, akár nyereséget, akár veszteséget realizáltál. Utóbbi azért fontos, mert a következő három adóévben adót tudsz vele csökkenteni.

 • Bármelyik csomagot választod, kérheted mellé a HU-TAX valamelyik csomagját, amelyben MetaTrader 4, MetaTrader 5 platformon használható exportáló szoftver, valamint univerzális Excel forintosító táblázat is található.

 • A HU-TAX csomag ára, ha meg kellene venned: 16 990 Ft.

 • Bővebb információ a HU-TAX csomagról.

Megrendelés

A megrendelés menete

 • Add meg adataidat a megrendelési űrlapon, hogy létrehozhassuk hozzáférésedet a tréning anyagaihoz, a szoftverekhez és a hozzájuk kapcsolódó zárt tartalmakhoz.

 • Válaszd ki, hogy bankkártyás fizetéssel vagy átutalással szeretnél fizetni!

 • Kattints az „Megrendelés” gombra! Bankkártyás fizetési mód esetén a rendszer átirányít a biztonságos bankkártyás fizetést lebonyolító Barion szolgáltató weboldalára, ebben az esetben fizesd ki a vásárlás összegét!

  Átutalásos fizetési mód választásakor kiállítjuk számodra a díjbekérőt, amelyet emailben küldünk el részedre. Utald el az összeget bankszámlaszámunkra és várd meg visszajelzésünket! Legfeljebb egy munkanapon belül érkeztetjük átutalásodat.

 • Sikeres fizetés esetén hozzáférésed automatikusan elkészül, az elektronikus számlát és a további tudnivalókat e-mailben küldjük ki részedre.

Miért előnyös a bankkártyás fizetés?

 • Gyors. A tranzakciót követő percekben automatikusan megkapod a hozzáférésedet a megvásárolt szolgáltatásokhoz.

 • Díjmentes. A vásárlási tranzakciós díjat mi fizetjük helyetted, függetlenül attól, hogy milyen devizanemű bankszámla van a kártyád mögött.

 • Biztonságos. A fizetési tranzakciót a Barion fizetési szolgáltató garantálja, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kereskedéssel, Szörf Rendszerrel kapcsolatos kérdések és válaszok

A stratégia megtanulása viszonylag rövid idő alatt kivitelezhető. Az alapos begyakorláshoz elég lehet 1-2 hónap attól függően, hogy mennyi időt fordítasz rá naponta. Azt, hogy mikor lehetsz vele nyereséges nem lehet megmondani. Lelki alkatod és a mentális vázad függvénye, hogy mennyire vagy szabálykövető, fegyelmezett és fókuszált a kereskedésben, és hogy hajlandó vagy-e a belső munkára, amennyiben szükséges. Az emberek 99%-ánál ez szükséges lenne valamilyen formában, azonban a többség ezzel nem foglalkozik. És ez az egyik legfőbb oka, hogy jóval nagyobb a veszteségesek tábora, mint a nyerőké. A nagy kérdés, hogy te melyikbe szeretnél tartozni? Javasoljuk, hogy olvasd el a tőzsdepszichológiával foglalkozó bejegyzéseinket!

Semennyit és bármennyit. Csak a stratégia önmagában  nem hozza meg számodra a sikert, bár nélkülözhetetlen része annak. A stratégia csak egy eszköz. Minden azon múlik, hogy kinek a kezében van. Ha van egy remek eszköz a birtokodban, de nem fejlesztetted hozzá a képességeidet – hogy használni is tudd –, az hasonlítana ahhoz, hogy megkapod a mezőny leggyorsabb F1-es versenyautóját, és azt képzeled, hogy megnyered vele a futamot úgy, hogy akkor ülsz bele először, és nemhogy jogosítványod nincs, még vezetni sem tudsz. Vajon nyernél? Viszont, a legjobb pilóta sem nyerhetné meg a versenyt egy Trabanttal.

Az ármozgás sebességének a meghatározásában, a belépési szignáloknál, a célármeghatározásoknál és a menedzselés tekintetében 100%-osan egzakt. A piacralépést megelőző csártelemzésnél viszont lehetnek egyéni szempontok, de nem jelentő százalékban. Vannak kérdéses helyzetek, amit az egyik kereskedő jónak ítélhet, amíg egy másik inkább tartózkodna, hogy szignált várjon, és ügyletet nyisson. Az adott pillanatban mindkettőjüknek igaza lehet, és a piac dönti végül el a dilemmát, miután elmozdult valamelyik irányba. Minden manuális stratégia tartalmaz szubjektív elemeket kiváltképp, ha csártelemzést is magában foglal.

Alacsony időperióduson, például egy percesen (M1) legalább egy napszakot, azaz egy délelőttöt,  délutánt vagy estét. Tanácsos legalább 3-4 órát. Ahogy halad az ember a magasabb idősíkok felé, úgy csökken a monitor előtt eltöltött idő szüksége, azonban ebben az esetben növelni a kereskedett termékek számát.

Az életritmusunkhoz, időbeosztásunkhoz mérten kell megválasztani azt az idősíkot, amelyen elsősorban kereskedünk.

Bármelyik időperióduson lehet. Kereskedj azon, amelyik illeszkedik az életritmusodhoz és a habitusodhoz!

Nullától százig. Attól függ, hogy hány instrumentumon, milyen idősíkon és mennyi időráfordítással kereskedsz.

Bármelyik terméken jól alkalmazható legyen az deviza, index, cripto, részvény vagy nyersanyag. A lényeg, hogy az adott termék gyakran mutasson trendelő mozgásokat, és ne az legyen rá jellemző, hogy csak össze-vissza csapkod.

A vásárlást követően a képzés videófelvételek és PDF formában letölthető.

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagot, valamint a HLI indikátort. A stratégia képes végigvezetni azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A képzés videós anyaga 5 órából és egy 57 oldalas PDF-ből áll, a vásárláshoz kapcsolódó Tőzsdeklub tagságod (ha a magasabb csomagot veszed meg) hossza pedig 1 hónap, ez idő alatt bármikor felteheted kérdéseidet. Ezt követően is állunk rendelkezésedre, ha úgy döntesz, Tőzsdeklub előfizető leszel.

Bizonyos elemeiből igen, de 100%-osan nem lehet leprogramozni olyan manuális stratégiákat, amelyek megkívánják a csártok elemzését a belépések és a menedzselés tekintetében is. Mi is készítettünk robotot (Hibrid+), amely segíti a Szörf kereskedést is, azonban hangsúlyozzuk, hogy a félautomata módban használjuk annak ellenére, hogy össze lehet vele legózni egy teljesen önálló és automata robotot is. Ez minden felhasználónak a saját döntése.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen.

Azonban könnyen végrehajthatod a pozíciók nyitását, kezelését, menedzselését a tanultak alapján, amennyiben a tananyag mellé kedvezményes áron megvásárolod a Risk Manager vagy a Hibrid+ expertet.

Gáborhoz fordulhatsz segítségért emailben vagy kérhetsz tőle egyéni konzultációt is. Erősen javasoljuk a Tőzsdeklub tagságot, ahol láthatod a technika alkalmazását a gyakorlatban is, emellett a klubban minden kérdésedre megkapod a válaszokat is. Kérdéseidet hanggal vagy írásban teheted fel.

Általános kérdések és válaszok

Bankkártyával és átutalással. A bankkártyás fizetés előnye, hogy gyors, kényelmes és azonnal hozzá tudsz jutni a csomagodhoz.

Nem, szolgáltatásainkat kizárólag magánszemélyek számára nyújtjuk.

 1. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. A legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk, ezért mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem harmadik fél nem jut hozzájuk.
 2. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A felületünk minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Rendelésed leadása után tíz percen belül megkapod az általad megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma (sem magyarországi, sem külföldi számlázási címmel rendelkező vásárló esetén).

A klubtagság 1, 2, illetve 3 hónapja a tréning kezdetétől függ. Élő tréning esetén a kezdés napjától, videós tréning esetén pedig a kiegyenlítés napjától számít a klubtagság. A vásárlást követően akár azonnal lehetőséged nyílik a klubtagság igénybevételére. Természetesen a programhoz kapcsolódó klubtagság lejárta után is maradhatsz klubtag, ha szimpatikusnak találod a lehetőséget. Jelenleg a klubtagság díja bruttó 8 900 Ft havonta. Ha kíváncsi vagy a reggeli klubra, itt találsz róla bővebb információkat.

A kereskedési rendszerről egy bejegyzés-sorozatot írtunk, melyet az alábbi linkeken tudsz elolvasni: