Horváth Gábor

Horváth Gábornak hívnak. A tanulmányaim befejezésétől szabadúszó vagyok, mivel fontos számomra a szabadság, és hogy az általam kialakított környezetben tevékenykedjek. A múltban különféle vállalkozásaim is voltak, mire megérkeztem a tőzsde területére. 2010-től a kereskedés lett a főtevékenységem. Azonban igénylem az alkotó munkát is, így folyamatosan hozok létre tartalmakat, stratégiákat és kereskedést segítő eszközöket (indikátorok, expertek).

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője vagyok, és itt tanítom az általam alkalmazott rendszereket. Leginkább a haladó kereskedőket támogatom, akik már túlvannak a hamis illúziókon, és elszántak ahhoz, hogy tovább haladjanak az úton. Számukra hoztam létre a Szörf Kereskedési Tréninget, illetve a zárt Tőzsdeklubot.

Én és a kereskedés

Napi 7-8 órát kereskedem. 9 órakor kezdek, miután vége a Tőzsdeklub előadásának, és 16-17 óráig vagyok gép előtt. Korábban devizapárokkal is dolgoztam, de manapság legtöbbet a DAX és a Dow Jones indexekkel foglalkozom. Bőven ad tennivalót ez a két termék, mivel alacsony idősíkokon dolgozom velük (M1, M3, M5). A kereskedésemben fontos szerepe van annak a szoftvernek, amelyet Raduval hoztunk létre. Félautomata módban használom, az elemzéseket én végzem, és a piacra lépés tekintetében is én hozom döntéseket, azonban a kockázatkezelésben, az ügyletek indításában, menedzselésben és zárásában ez robot a legfőbb segítőm.

Tapasztalataim

0+
év kereskedési tapasztalat
0+
megkötött ügylet
0+
nap a Tőzsdeklubban

Radulovic Attila

Radulovic Attilának hívnak, de a legtöbben Radu becenéven ismernek a szakmában. A Trader Klub társalapítója vagyok, és 2010 óta foglalkozom kereskedési robotok, indikátorok fejlesztésével és programozással MetaTrader platformon – MQL4 és MQL5 nyelveken.

Évek óta szolgálom a magyar kereskedői közösséget szakmai blogbejegyzéseimmel, melyek főként műszaki témákra fókuszálnak, azonban a robot- és stratégia választásban is támogatást nyújtok. Szeretem a nyílt és alapos és kommunikációt, és örömet okoz számomra, ha segíthetek egy-egy probléma feltárásában és megoldásában. Mindig arra törekszem, hogy profi kereskedési segédeszközt készítsek az ügyfeleinknek és ezzel együtt magunknak is.

Radulovic Attila (Radu)

Én és a kereskedés

Mivel a kereskedés világát inkább műszaki aspektusból közelítem meg, a kézi kereskedést nem űzöm napi szinten. Mi mással is kereskedhetnék, mint egy általam fejlesztett robottal. Ugyanazt működtetem az éles számlámon, amelyet az ügyfeleinknek is kínálunk. Így folyamatosan tapasztalhatom a robot működését a különféle időszakok alatt, és így mindig naprakész vagyok a kedvenc expertem kapcsán.

Tapasztalataim

0+
órányi Skype konzultáció
0+
létrehozott kereskedőrobot
0+
kiszolgált ügyfél