Tőzsdeklub

Segítünk, hogy nyereséges kereskedővé válhass!

Tőzsdei kereskedők klubja

Hosszú az út a sikeres kereskedésig.

A Tőzsdeklub elsődleges célja, hogy elméleti tudást, hosszútávú gyakorlati támogatást és utánkövetést biztosítson. Segítünk kialakítani az elemzői látásmódot, és gyakorolni azt, amiben jó akarsz lenni.

A klub jelentősen lerövidíti az utat azáltal, hogy komplett kereskedési rendszert, napi szintű támogatást és a trédelést segítő eszközöket biztosít. Itt olyan közösséghez tartozhatsz, ahol segítik és támogatják egymást a tagok.

Mennyi idő alatt válhatsz sikeressé?

Korunk egyik fő problémája a türelmetlenség, és hogy sokan azonnali eredményeket és pénzesőt akarnak. Azonban a tőzsdei kereskedés elsajátítása időt, türelmet és kitartást igényel.

Ezen a területen muszáj időt adni magadnak, megtanulni a piacelemzést, fegyelmezetten alkalmazni az adott szabályrendszert, amely csakis sok gyakorlás után rögzül benned, és lesz valóban a tiéd.

Mindez hosszú hónapokat, gyakran éveket kíván. Csakis rajtad múlik, hogy mennyi energiát fektetsz a fejlődésedbe. Az online tőzsdei kereskedésben könnyen eltévedhet az ember, és számtalan zsákutcába érhet. Ezért a Tőzsdeklub keretein belül ajánlom fel neked a sok éves tapasztalatom, tudásom és a kereskedést segítő eszközeim.

Mennyi idő alatt?

Horváth Gábor (kereskedő)

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője

A tanulmányaim befejezése óta szabadúszó vagyok, mivel fontos számomra a szabadság, és hogy az általam kialakított környezetben tevékenykedjek. Ezt megtaláltam a tőzsdei kereskedésben. 2010-től ez lett a főtevékenységem.

Igénylem az alkotó munkát is, így folyamatosan hozok létre tartalmakat, stratégiákat, kereskedést segítő eszközöket (indikátorok, expertek). Leginkább azokat a kereskedőket támogatom, akik már túlvannak a hamis illúziókon, és elszántak ahhoz, hogy tovább haladjanak az úton.

Mit nyújt számodra a tőzsdeklub?

A tagság ideje alatt automatikusan hozzáférsz az alábbiakhoz:

Minden előadást rögzítünk, így azokat bármikor visszanézheted.

Mire szolgál és milyen előnye van a közös gyakorló számlának?

 • Megmutatja, hogy a résztvevő érti-e a Szörf Rendszer vagy a Szörf Mini szabályait, és hogy helyesen alkalmazza-e gyakorlatban.

 • Feltárja az egyéni gyenge pontokat a tőzsdepszichológiában.

 • Rávezet a fegyelem, figyelem és szabálykövetés ösvényére.

 • Intenzíven segíti a hosszútávon sikeres és profitos kereskedő megszületését.

Tőzsdeklub közös gyakorlószámla

Mi a reggeli klub lényege?

 • A reggeli előadások minden hétköznap 8.00-kor kezdődnek, Zoom-on.

 • Leginkább technikai analízissel foglalkozunk, de gyakran beszélgetünk a kereskedést érintő aktuális témákról, mentális és pszichés buktatókról, illetve ezek kezeléséről és kiküszöböléséről.

 • Minden egyes lépés és mozzanat magyarázatot kap, legyen az szignál, menedzselés vagy célár meghatározás.

 • Az előadások interaktívak, ami azt jelenti, hogy csetben vagy akár szóban is lehet kérdezni, véleményt nyilvánítani, tapasztalatot megosztani, vagy kérni a képernyő megosztását, így a saját monitorodon mutathatod meg amit szeretnél.

 • A reggeli klubról videófelvételt készítünk, mely minden nap körülbelül 9:30-tól elérhető.

Egy kereskedési stratégia, amelyet gyorsan elsajátíthatsz

 • A klubtagsághoz javasoljuk a Szörf Mini tőzsdestratégiát, amely által egy elemzői látásmódot is tanulhatsz. A Szörf Mini nem jár automatikusan a tagsághoz, azonban vásárlás esetén a klubtagoknak 10% kedvezményt adunk.

 • Az öt részből álló, közel négy órás videósorozat és a hozzá tartozó PDF a Szörf Kereskedési Rendszer egyszerűsített kivonata. A Szörf Mini elsősorban azt a célt szolgálja, hogy azok a klubtagok is be tudjanak csatlakozni a Tőzsdeklub életébe, akik még nem ismerik a teljes Szörf Rendszert.

 • A Szörf Mini önmagában is alkalmas az eredményes kereskedésre, azonban a teljes Szörf rendszer jóval komplexebb és árnyaltabb, ezért a reggeli elemzéseken találkozhatsz olyan elemekkel, amelyek nem szerepelnek ebben a rövidített oktatóanyagban. Azonban ha kérdésed van a klubban, akkor arra biztosan megkapod a választ.

A Szörf Mini főbb előnyei:

A piacelemzés képességével

felvértezve számos piaci szituációban érvényesülhetsz.

Lehetővé teszi

a trendirányú kereskedést, és az ügyletek menedzselését.

Több belépési szignált

tartalmazó, részletesen kidolgozott szabályok rendszerbe foglalva.

A gyakorlás

ehhez a stratégiához is nélkülözhetetlen!

Univerzális alkalmazhatóság,

mivel bármilyen instrumentumon és idősíkon hasznáható.

A lényeg, hogy

a kiválasztott terméken megfigyelhetők legyenek a trendek.

Pontos meghatározásai

és útmutatói segítenek, hogy mikor, milyen cselekvéseket kell végrehajtanod.

A piaci látásmód kialakításához

ez felbecsülhetetlen előnyt jelent.

5 órás videós képzés,

amely a lényegre fókuszál, és nem terhel felesleges információkkal.

PDF formátumban is

megkapod az oktatás anyagát.

Jelentősen felgyorsítja

a kereskedővé válásod folyamatát. Ezt a stratégiát a sokéves gyakorlat alakította ki.

A tőzsdeklubban

napi szinten láthatod a tanultak gyakorlati alkalmazását.

Milyen szoftvereket kapsz a kereskedéshez?

 • Az előfizetésedben azonnal és külön költség nélkül megtalálod a Risk Manager expertünket. A segítségével könnyen méretezhetsz, pozíciót nyithatsz és menedzselhetsz MetaTrader 4-ben.
 • A klubtagságod ideje alatt használhatod a HLI momentum indikátort, amely az ármozgások sebességmérésére hivatott. Segít beazonosítani az újonnan induló trendet, illetve jelzi a trend kifulladását és az esetleges végét.

 • Ugyancsak ingyenesen jutsz hozzá a Szörf csúcs-völgy indikátorhoz, amely felrajzolja az aktuális időperiódushoz tartozó hullámok csúcsait és völgyeit, így könnyen beazonosíthatod az aktuális idősík trendjének hullámait.

 • Adunk egy egy Excel táblázatos kereskedési naplót is, amelyben vezetheted kereskedéseidet annak érdekében, hogy felismerhesd a hibákat.
Részvény szignálok
HLI indikátor
TK Szörf Csúcs-Völgy indikátor

Mit mondanak a klubtagok?

Róbert
Rudolf Róbert

Én úgy gondolom, hogy a tőzsdei kereskedés egy nagyon magányos tevékenység. Ez a klubélet itt a Trader Klubban pont ezt hivatott feloldani. Egyértelműen érzi a klubtag, hogy nincs egyedül a kereskedői problémáival.

A klub megőrizte a kiscsoportos, baráti hangulatú légkörét, és ez egyértelműen a Gábor érdeme, aki nagyon jó érzékkel választott maga mellé egy társat Radu személyében (akit én még a programozói tevékenysége kezdetén ismertem meg, és soha nem okozott csalódást, köszönhetően annak is, hogy maximalista a munkájában), aki tökéletesen kiegészíti a Trader Klub vezetésében Gábort.

Egyben azt is tudom, hogy ha megújulásra van szükség a klubéletben, akkor azt jó érzékkel és nagy szakértelemmel meg fogják tenni!

Úgyhogy minden elismerésem és köszönetem ezért a közös munkáért!

Csizi
Csizmadia Zoltán

Miért fontos számomra a Tőzsdeklub?

Egyrészt a rendszeres, reggeli részvétel a klubon ráhangolja a napot a kereskedésre, a napom biztos pontjaként segít a rendszeresség kialakításában. Másrészt Gábor profi elemzése segíti fejlődésem: a sikeres és kevésbé sikeres trédek bemutatása és elemzése megismertetik a piac lehetőségeit és veszélyeit egyaránt; csiszolják a kereskedési stratégiám elemeit.

Végül fontosak számomra a klubban elhangzó, a kereskedéssel, pénzvilággal, pénzpiaci trendekkel kapcsolatban elhangzó információk.

Mindenkinek ajánlom a klubot, aki szeretné egy támogató csapatban, vidám emberek társaságában fejleszteni kereskedési stratégiáját.

István
Szabó István

A klub az elszigetelt kereskedői szakmában olyan, mint egy család!

A rossz és a jó trédek megbeszélésével folyamatosan javítja a munkánkat. A többször átbeszélt pszichológiai aspektusokkal elmaradnak a szokásos lelki hibák.

Humorosan, de olykor keményebben kimondott hibáink fokozatosan törpülnek el és lesz értékesebb a kereskedői munka.

Gábor, nagyon köszönöm neked az eddig kapott támogatást, segítséget!

László
Kolarics László

Azért tartom hasznosnak a klubéletet mert segít reggel ráhangolódni a kereskedésre.

A klubban bemutatott technika, a Szörf kereskedési rendszer, szinte már tökéletes, így az itt tanultakat bármely termék kereskedése során alkalmazni tudom.

A klubtagoktól folyamatosan érkeznek hírek, tippek az újdonságoktól, így ebben sem kényelmesedem el, folyamatosan „képben” kell lenni.

Béla
Téglás Béla

A klubélet sokat segít számomra a Gábortól tanultak elmélyítéseben, azáltal, hogy más és más szituációban megmutatja és elmagyarázza, hogy miért és hogyan alkalmazza a kereskedési rendszer egyes elemeit.

Ezenfelül fontosnak tartom, hogy a helyes mentális hozzáállásról, felkészülésről is tudunk beszélni. Hiába egy jó stratégia, ha az ember a tőzsdepszichológiai nehézségeket nem tudja mesterelni.

A sikeres tréderré válás egyedül egy elég nehéz folyamat. Véleményem szerint ebben segít, ha a tréder egy közösségen belül meg tudja osztani a kérdéseit, gondjait, sikereit, visszajelzést vagy megerősítést kaphat.

Ha egy dolgot kellene kiemelnem, akkor azt tartom a legjobbnak, hogy direkt, akár napi kapcsolatban vagyunk Gáborral és így nekünk is lehetőségünk van saját trédjeink és kérdéseink megbeszélésére.

Károly
Víg Károly

Volt szerencsém a legelső változat óta nyomon követni a Szörf Stratégia fejlődését. Egy jól tesztelhető, gyakorolható, profitábilis rendszerről van szó, amely egyre több dologgal bővült az évek alatt, és nagyon hasznos szerszámkészletté fejlődött. A stratégia elemről elemre logikusan épül egymásra, ezért ha valaki szeretné, alkalmazhat belőle mindent, vagy csemegézhet a saját stratégiájához építőelemeket is.

Mindemellett Gábor jó előadó, jól át tudja adni a látásmódját, és a sok év alatt megtapasztalt, megszerzett tudást, amivel jelenleg rendelkezik.

Attila
Serbán Attila

Azt hiszem, hogy azok közé tartozom, akik régóta tagja ennek a csoportnak és azon szerencsések közé sorolom magam, akik személyesen is ismerik Gábort.

Sokat köszönhetek neki, de hogy konkrét legyek, például a tőkém – mert ha ő nincs, akkor már biztos nem ezzel foglalkozom. De legjobban azt köszönöm neki és a klubnak, hogy kaptam egy látásmódot. Ez segített megérteni, hogy ez egy szakma, és hogy a technikai elemzéssel komoly eredmények érhetőek el.

Szerencsém volt többször részt venni, nem csak az online térben, hanem személyes beszélgetéseken is, ahonnan mindig gazdagabban jöttem el, mint ahogy mentem! Köszönöm Gábor, köszönöm srácok a klubot és kívánok mindenkinek sok sikert és kitartást ezen az úton!

Milyen előnyökkel jár számodra, ha a közösségünkhöz tartozol?

Konkrét stratégiához jutsz,

amely alkalmas arra, hogy pénzt termelj vele.

A gyakorlás

ehhez a rendszerhez is nélkülözhetetlen!

Mindig felteheted a kérdéseidet,

és releváns választ kapsz rájuk.

Két csatornán:

Zoom-on és a zárt Facebook csoportunkban is.

Esettanulmányokat látsz

konkrét, megkötött éles ügyletekről.

Gáboron kívül

a klubtagok is segítenek.

Motivációt szerezhetsz,

Gábortól és a több éve aktívan kereskedő tagoktól is.

Elakadásodnál

ez felbecsülhetetlen előny.

Kapcsolatokat alakíthatsz ki

más kereskedőkkel.

Értelmes szakmai párbeszédre

nyílik lehetőséged.

A saját tempódban

fejlesztheted magadat.

A tagsági modell

nem támaszt feléd időbeli kötöttségeket.

Csatlakozz hozzánk!

A fentebb kifejtett összes szolgáltatásainkhoz azonnal hozzáférsz havi tagsági díj ellenében.

Havi

8 900Fthavonta
 • 10% kedvezmény a Szörf Mini képzéshez
 • Hozzáférés a reggeli élő piacelemzéshez
 • Hozzáférés a reggeli piacelemzések videófelvételeihez
 • Risk Manager kereskedési segédeszköz
 • Hozzáférés a zárt Facebook csoporthoz

Bármikor lemondhatod az előfizetésedet, ha úgy döntesz, hogy már nincs rá szükséged.