Ismerd meg a technikai elemzés és a pénzkezelés fontosabb elemeit!

Ahhoz, hogy sikeresen kereskedhess, biztos alapokra van szükséged!

Ismered a technikai elemzés legfontosabb eszközeit?

A technikai elemzés és pénzkezelés című PDF bemutatja azokat a legfontosabb eszközöket, amelyeket a legtöbb technikai alapon dolgozó tőzsdei kereskedő is használ. Megismerteti az olvasót a technikai eszközök kereskedési jelzéseivel, a trendelemzéssel, árfolyam-alakzatokkal, japán gyertyákkal, azok jelezéseivel, gyertya alakzatokkal. Tömören: a tőzsdei technikai elemzéssel. Betekintést ad a kereskedés teljes folyamatába az elemzéstől egészen az ügylet zárásáig, azaz: elemzés, kockázat-hozam felmérése, belépés, money management, pozícióépítés, kilépés, hozam realizálása.

A technikai elemzés és pénzkezelés

Szükséged van a PDF-re?

Hogy segíthessünk dönteni, felteszünk néhány kérdést neked.

Akár egyetlen mondat is lehet, amely hozzásegít a fejlődéshez.

Miért fontos ez az anyag?

 • Megtanítja a tőzsdei trendek felismerését és a chart elemzést.

 • Bemutatja a legfontosabb tőzsdei elemző-eszközöket.

 • Ez a PDF belépő a kereskedés világába. Ha megvannak a technikai alapismeretek, azután lehet életképes stratégiát építeni vagy elsajátítani, és hozamot realizálni a tőzsdén.

 • A technikai tudás, pénz-és kockázatkezelés ismerete nélkül ügyleteket nyitni és zárni szerencsejáték és vakrepülés. Nincs köze a professzionális kereskedéshez.

Ki állította össze?

Horváth Gábor

Horváth Gábor

(Trader Klub társalapítója és szerkesztője)

A tanulmányaim befejezése óta szabadúszó vagyok, mivel fontos számomra a szabadság, és hogy az általam kialakított környezetben tevékenykedjek. Ezt megtaláltam a tőzsdei kereskedésben. 2010-től ez lett a főtevékenységem. Azonban igénylem az alkotó munkát is, így folyamatosan hozok létre tartalmakat, stratégiákat, kereskedést segítő eszközöket (indikátorok, expertek). Leginkább azokat a kereskedőket támogatom, akik már túlvannak a hamis illúziókon, és elszántak ahhoz, hogy tovább haladjanak az úton.

Mi a PDF tematikája?

A technikai elemzés és pénzkezelés PDF az alábbi témákba ad betekintést.

Új környezet

Mi kell ahhoz, hogy jó legyél?

Hatékonyan működni egy olyan környezetben, amely teljesen más tulajdonságokkal és jellegzetességekkel rendelkezik, mint amihez szokva vagyunk.

A piac

A piacnak mindig igaza van!

A piac legfőbb tulajdonsága, hogy független, mozog és információkat ad magáról, ám nincs tudomása arról, ahogy mi értelmezzük mindezt.

Elemzés fajták

Fundamentális és a technikai analízis.

A technikai elemzés a legelterjedtebb az egyéni kereskedőknél, és ez a PDF is ezt az irányzatot mutatja be, azonban adunk egy áttekintést a fundamentális elemzésről is.

Önálló gyertyák

Támpontokat adhatnak az ármozgás kapcsán.

Nem mindig adnak korrekt jelzéseket, azonban bizonyos helyzetekben növelhetik, illetve csökkenthetik a vételi vagy eladási erők valószínűsítését.

Csoportos gyertyaalakzatok

Leginkább 2-5 gyertyából állnak.

Az önálló gyertyáknál valamivel erősebb megbízhatóságú jelzéseket adnak. A formációk lehetnek fordulatot vagy folytatást jelzők.

Trendek

A trend a barátod.

A technikai analízis szerint, ha az árfolyam felvesz egy irányt, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy arra halad tovább, minthogy megfordul. Lehetnek devizapiaci trendek vagy bármely más piacok mozgásai.

Támasz-ellenállás

Két meghatározó és alapvető fogalom.

A támasz és ellenállási szintek a technikai alakzatok alapvető építőelemei is, ezért a megértésük fontos.

Áralakzatok

Alapvetően két fajta csoport létezik.

Nagyon sok kereskedő figyeli az alakzatokat, várja kialakulásukat, és a jelzéseik alapján lép piacra. Ezért ezek is működhetnek önbeteljesítő eszközként.

Stop loss

Miért tegyél védőstopot?

A stop loss feladata, hogy az általad meghatározott összeg lehessen a maximális veszteség, ami még nem fáj, és csak megcsípi a kereskedési tőkéd.

Indikátorok

Hogyan segítik a kereskedőt?

Olyan statisztikai számításokon alapuló mutatók, melyek nagyon jól követihetik egy adott termék piacán uralkodó hangulatot.

Money management

A kereskedés egyik alappillére.

A pénzkezelés lényege, hogy maximalizáld az elérhető profitot, miközben minimálisra csökkented a kockázatot.

Profit maximalizálása

Pozícióépítéssel.

A pozícióépítést akkor alkalmazzuk, amikor már nyerőben van az ügylet, és a piac jelzései is azt mutatják, hogy jó eséllyel továbbra is a pozíciónk irányába halad az árfolyam.

Mennyibe kerül?

 • A PDF valódi értéke nehezen felbecsülhető. Koncentrált ismereteket tartalmaz, és nem rabolja az idődet felesleges vagy használhatatlan információkkal.

 • A technikai elemzés és pénzkezelés PDF értéke 7 900 Ft, azonban ennek az ajánlatnak a keretében most kedvezménnyel kínáljuk számodra.

7 900 Ft

3 900 Ft

Élj a lehetőséggel és rendeld meg!

A megrendelés menete:

 • Add meg adataidat a megrendelési űrlapon!

 • Kattints az „Megrendelés” gombra! Ezt követően a rendszer átirányít a biztonságos bankkártyás fizetést lebonyolító Barion szolgáltató weboldalára, ahol fizesd ki a vásárlás összegét!

 • Sikeres fizetés esetén pár percen belül e-mailben küldjük el a részedre az anyagot, az elektronikus számlát és a további tudnivalókat!

Miért előnyös a bankkártyás fizetés?

 • Gyors. A tranzakciót követő percekben automatikusan megkapod a hozzáférésedet a megvásárolt szolgáltatásokhoz.

 • Díjmentes. A vásárlási tranzakciós díjat mi fizetjük helyetted, függetlenül attól, hogy milyen devizanemű bankszámla van a kártyád mögött.

 • Biztonságos. A fizetési tranzakciót a Barion fizetési szolgáltató garantálja, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.