Konzultáció

Szakmai beszélgetés Horváth Gáborral

Konzultáció és mentorálás

Horváth Gábor (kereskedő)

Horváth Gábor konzultáció és mentorálás

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője vagyok. 2006 óta foglalkozom a tőzsdével, és 2010-től a kereskedés lett a főtevékenységem. Azonban igénylem az alkotó munkát is, így folyamatosan hozok létre tartalmakat, stratégiákat és kereskedést segítő eszközöket (indikátorok, expertek). Támogatom azokat, akik elszántak és hajlandóak tenni azért, hogy sikeres kereskedővé válhassanak.

0+
év kereskedési tapasztalat
0+
megkötött ügylet
0+
nap a Tőzsdeklubban

Kérésedre rögzítem beszélgetésünket, hogy később visszanézhesd.

A konzultáció ára

1 órás konzultáció

10 000 HUF

Megrendelés

A megrendelés menete:

 • Add meg adataidat a megrendelési űrlapon!

 • Válassz egy szabad időpontot!

 • Válaszd ki, hogy bankkártyás fizetéssel vagy átutalással szeretnél fizetni!

 • Kattints az „Megrendelés” gombra! Bankkártyás fizetési mód esetén a rendszer átirányít a biztonságos bankkártyás fizetést lebonyolító Barion szolgáltató weboldalára, ebben az esetben fizesd ki a vásárlás összegét!

  Átutalásos fizetési mód választásakor a rendszer automatikusan kiállítja számodra a díjbekérőt, amelyet pár percen belül emailben küld el részedre. Utald el az összeget bankszámlaszámomra és várd meg visszajelzésemet! Legfeljebb két munkanapon belül érkeztetem átutalásodat.

 • A jelentkezésről e-mail visszaigazolást küldök, és néhány kérdést teszek fel számodra a bemutatkozó űrlapon keresztül, hogy minél felkészültebb lehessek a konzultáción.

Miért előnyös a bankkártyás fizetés?

 • Gyors. A tranzakciót követő percekben automatikusan megkapod a hozzáférésedet a megvásárolt szolgáltatásokhoz.

 • Díjmentes. A vásárlási tranzakciós díjat mi fizetjük helyetted, függetlenül attól, hogy milyen devizanemű bankszámla van a kártyád mögött.

 • Biztonságos. A fizetési tranzakciót a Barion fizetési szolgáltató garantálja, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések és válaszok

Bankkártyával és átutalással. A bankkártyás fizetés előnye, hogy gyors, kényelmes és azonnal megtorténik a tranzakció.

Nem. Kizárólag magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani.

 1. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. A legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk, ezért mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem harmadik fél nem jut hozzájuk.
 2. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A felületünk minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Rendelésed leadása után tíz percen belül megkapod az általad megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma!