A Trader Klub weboldalának bemutatása

Ebben a bejegyzésben Gábor tömören bemutatja a Trader Klub weboldalát. Ha először vagy nálunk, mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést!

Irányvonalunk

Szeretnénk valóban használható támogatást adni minden érdeklődőnek függetlenül attól, hogy ki mennyi ideje kereskedik. Amint az oldalunk neve is mutatja, mi csakis a kereskedők munkáját és fejlődését tartjuk szem előtt, őket akarjuk segíteni, és a kereskedők érdekeit képviseljük. Ez többek között azt is jelenti, hogy nem reklámozunk brókercégeket vagy promóciójukat, illetve nem közvetítünk számukra ügyfeleket. Ezektől függetlenül megosztjuk a tapasztalatainkat vagy a véleményeinket bizonyos cégekről, amennyiben megkérdezel minket – vagy ha bármilyen etikátlan működés figyelhető meg az ügyfelekkel szemben.
Nem vagyunk érdekeltek abban, hogy bárki a tőzsdére vagy a devizapiacra vigye a pénzét. Senkit nem akarunk az online kereskedésre csábítani, viszont aki már ezen a területen mozog – vagy tervezi, hogy kereskedni fog – őt tudjuk támogatni.

Milyen tartalmat rejtenek a menüpontjaink?

Érdekel minket, hogy mit gondolsz!

Megfogalmazódott benned valamilyen ötlet, kérés vagy visszajelzés? Esetleg hibát, elgépelést találtál? Küldd el nekünk az alábbi űrlap segítségével – hálásan köszönjük segítséged!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

8 hozzászólás

 1. Duzs Attila 2018-09-03 at 21:32 - Reply

  Örölök hogy létre jön egy tartalmas oldal ami sokaknak segíthet elindulni.Sok sikert kívánok.

  • Radulovic Attila 2018-09-03 at 22:07 - Reply

   Köszi Attila, igyekszünk a lehető legjobb anyagokat összeállítani a témában!

 2. Póth Zoltán 2018-09-03 at 21:42 - Reply

  Sziasztok!

  Sok sikert a nagy munkához!
  Egy példa az elírásra:
  Hamarosan a zárt tagsági felületet is ezen az oldalon lesz elérhető.

  Bocs.

  • Radulovic Attila 2018-09-03 at 22:06 - Reply

   Köszi Zoli! Mindenképp küldd el az észrevételeidet, örömmel várjuk!

 3. Kalicka Gyula 2018-09-04 at 00:00 - Reply

  Sziasztok!
  Nagyon örülok egy ilyen plattformnak, ami már a saját nyelvünkön segít bennünket az online kereskedelem útvesztőiben eligazodni.
  Nagyon jó amit csináltok!
  Üdv.:Gyula

  • Radulovic Attila 2018-09-04 at 00:04 - Reply

   Köszi Gyula, örülünk, hogy itt vagy velünk!

 4. Csank Viktor 2018-09-04 at 19:49 - Reply

  Biztató!

 5. Vasas Veronika 2018-09-12 at 21:26 - Reply

  Hála Istennek elindultatok és igen erős kezdéssel: rögtön Cimballival.Nagyon jó volt a tegnap este, sokszor hallanék még tőle előadást, hatalmas a tudásbázisa és nem utolsósorban a TÜRELME. Köszönöm, hogy itt lehettem

Hozzászólás

A szerzőről: Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.