A kézi és robotos kereskedés kapcsolata

A segítségedet kérjük. Talán már tudsz róla, hogy két kézi kereskedést támogató expertünk is van, ezek közül az egyik robot üzemmódban (automatikusan) is képes működni. A tőletek kapott visszajelzések nyomán a kézi és robotos kereskedés közötti kapcsolatot bemutató anyagokat tervezünk létrehozni.

Szeretnénk információt kapni arról, hogy neked mi jut eszedbe erről a témáról, hogy mit gondolsz a kézi és a robotos kereskedésről, illetve milyen kapcsolódó anyagokat találnál hasznosnak a témában.

Kérdéseinket az alábbi kérdőívben tesszük fel. Fontos számunkra a véleményed – köszönjük, ha kitöltöd!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

2 hozzászólás

 1. László 2020-04-09 at 18:21 - Reply

  Nem érzékeltem, hogy elment-e a kitöltött kérdőív.

  • Radulovic Attila 2020-04-09 at 20:28 - Reply

   Kedves László!

   Valóban nem érkezett kérdőív tőled. Lehet, hogy egy kötelező mező kitöltése esetlegesen kimaradt? Az űrlap ilyenkor piros szöveggel jelzi az érintett mezőt, és ekkor nem küldi el az űrlapot. Megtennéd, hogy ismét megpróbálod kitölteni? Ha problémába botlasz, akkor kérlek jelezd nyugodtan egy válaszlevélben!

   Köszönöm!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.