Trader Klub webinárium: 2019. április 2., Grolmusz Krisztina

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. április 2-án kedden, 18.00-kor tartjuk a következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Grolmusz Krisztina, mérlegképes könyvelő lesz.

Az alábbiakban bemutatjuk Krisztinát, és a témát, amelyről beszélni fog.

Az előadóról

Grolmusz Krisztina

Grolmusz Krisztina

Könyvelőirodája vezetőjeként több mint 20 éve foglalkozik számviteli szolgáltatással.

Szívesen nyújt kezdő vállalkozások részére előzetes tanácsadást, akár online konzultáció keretében is.

A hagyományos könyvelési feladatokon túllépve újabb, érdekes területekre specializálódott, így ma már ügyfelei java része informatikával, e-kereskedelemmel, online szolgáltatásokkal, kriptovalutákkal foglalkozó vállalkozásokból és magánszemélyekből tevődik össze.

Az ehhez a feladathoz választott és fejlesztett informatikai háttér lehetővé teszi, hogy ügyfeleivel az ország bármely pontján kapcsolatot tartson.

Világos, közérthető magyarázataival kézzel fogható segítséget tud nyújtani ügyfelei számára.

Az előadás címe

Tudnivalók az online kereskedés adózásáról

Az előadás témájáról

Közeledik a személyi jövedelemadó bevallás leadásának határideje. A határidő 2019-ben is május 20, ami hétfőre esik, így a bevallást legkésőbb aznap lehet késedelem nélkül leadni.

Radu kérésére bemutatom a legfontosabb tudnivalókat, ezen kívül rávilágítok olyan speciális esetekre is, amelyekről érdemes tudni az online kereskedés adózása kapcsán.

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.