Trader Klub webinárium: 2019. január 29., Radulovic Attila

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. január 29-én, 18.00-kor tartjuk a harmadik ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Radulovic Attila (Radu) lesz.

Az alábbiakban bemutatjuk Radut, továbbá ő is ír néhány mondatot magáról, illetve a tervezett előadásról.

Az előadóról

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Fejlesztő. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozik.

Blogjával 2010 óta segíti a devizapiac iránt érdeklődőket, 2018 szeptembere óta pedig a Trader Klub egyik társalapítójaként a magyar kereskedők hiteles és minőségi támogatását tűzte ki célul.

Az előadás témájáról

Hogyan lehet visszatesztelni MetaTrader4-ben?

Lehetőségek és buktatók

Előadásom célja, hogy bemutassam a MetaTrader4 kereskedési platform alapvető és kibővített képességeit a visszatesztelés (és optimalizáció) témakörében. Szeretném kiemelni a tipikus technikai csapdákat és lehetőségeket, illetve rávilágítani arra, hogyan érdemes gondolkodni a tesztelés során felmerülő eredményekről annak érdekében, hogy a lehető legjobban lehessen azokat hasznosítani.

Az előadás érdekes lehet számodra akkor is, ha már volt dolgod visszateszteléssel és a trükkökre vagy kíváncsi, de akkor is, ha még teljesen újonc vagy a témában.

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.