Radulovic Attila, Horváth Gábor: A Risk Manager kereskedési segédeszköz

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. április 24-én szerdán, 18.00-kor tartjuk a hetedik ingyenes Trader Klubos webináriumot, amelynek előadói Radulovic Attila (Radu) és Horváth Gábor lesznek.

Az alábbiakban bemutatkozunk, és írunk pár gondolatot a tervezett előadásról.

Az előadókról

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila vagyok, a Trader Klub társalapítója. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozom.

Blogommal 2010 óta segítem a devizapiac iránt érdeklődőket, több száz kereskedőrobotot készítettem. Alapos ember vagyok, aki szeret elveszni a részletekben.

Horváth Gábor

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.

Az előadás témájáról

A Risk Manager kereskedési segédeszköz

Előadásunk célja, hogy bemutassuk a Trader Klub legújabb szoftverét. Ez az MT4-es eszköz a kézi kereskedés segítésére hivatott, és a Risk Manager nevet kapta.

A programmal a méretezés, pozíciónyitás és menedzselés válik rendkívül gyorssá, pontossá és egyszerűvé.

Gáborral úgy döntöttünk, hogy téged is bevonunk ennek a szoftvernek a végső, fejlesztési szakaszába, ezért a webináriumot követően lehetőséged lesz tesztelési időszakot igényelni. Csupán annyit kérünk tőled, hogy segítsd a munkánkat, és nyúzd a szoftvert  annak érdekében, hogy kibukjanak az esetleges tervezési / programozási hibák. Minél több észrevételt kapunk, annál jobb lesz a végeredmény. Köszönjük!

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.