Szörf Kereskedési Tréning – 2018-ban utoljára

„Az egyetlen dolog, ami alapján döntesz, az a piac viselkedése legyen!”

Jesse Livermore

Ebben a bejegyzésben a november 5-én induló 20 órás, online Szörf Kereskedési Tréningről lesz szó. Egy bónuszokkal teli ajánlatot kínálunk azoknak, akik szeretnének elmélyülni a kereskedésben – lehet, hogy Te is közéjük tartozol?

A tréning egy lehetséges alternatívát kínál a továbblépéshez, és nem számít, hogy ki mennyi ideje kereskedik. A kézpés igényel némi jártasságot az online kereskedésben, és akinek ez még nincs a birtokában, ő pótolhatja az ingyenes leckesorozataink elolvasásával.

Úgy gondolom, hogy a siker elérése nem csak az időn múlik, hanem a minőségi tanuláson és gyakorláson.

Röviden a tréningről

A november 5-én induló online Szörf kereskedési tréninget ajánlom tehát figyelmetekbe.

Az elsőt a tavasszal indítottuk, de a 2018-as évben már ez lesz az utolsó.

Kezdetben 16 órát ölelt fel a tréning időtartama, de a novemberi már minimum 20 órát fog. Ennek az oka, hogy a Szörf rendszeren, annak tematikáján és a mindezt támogató indikátoron folyamatosan dolgozunk, és amennyiben úgy ítéljük meg, hogy arra érdemes, új elemeket és magyarázatokat illeszthetünk a rendszerbe és annak megtanításába, akkor azokat beépítjük. Ugyan a Szörf kereskedési rendszer alapjai és látásmódja nem változik, azonban a tökéletesítésében nincs megállás.

Az alábbiakban tömören megfogalmazom, hogy leginkább mivel foglalkozunk a tréning 20 órájában.

A tréning tematikája

 • Szemléletmód kialakítása

 • Trendelmélet

 • Csúcs-völgy elemzés

 • Elliott hullámelmélet

 • Korrekciót és fordulatot jelző szerkezetek

 • Megerősítések és szűrések

 • RSI indikátor

 • Szignálok és kombinációik

 • Fibonacci korrekciós szintek

 • Támasz-ellenállás szintek

 • Bollinger szalag

 • Árfolyam alakzatok

 • Trendvonalak és trendcsatornák

 • Gyertya konfigurációk

 • Kockázatkezelés, menedzsment

 • Házi feladatok

A tematikáról bővebben

Szemléletmód kialakítása

A látás és gondolkodásmód kialakításánál elsősorban az a cél, hogy képesek legyünk megállapítani a különböző idősíkokon zajló mozgások fajtájit, és összhangba hozni, összefésülni azzal az idősíkkal, amelyen a belépést tervezzük. A lehető legnagyobb valószínűséggel képet alkotni arról, hogy az adott pillanatokban milyen típusú mozgás megy végbe a figyelembe vett idősíkokon; például trend irányban halad, korrigál, oldalaz vagy fordulat zajlik éppen.

Ennek érdekében több eszközt és módszert is alkalmazunk, és ezek segítségével alkotunk egy rendszert.

 • Trendelmélet

 • Csúcs-völgy elemzés

 • Elliott hullámelmélet

 • Korrekciót és fordulatot jelző szerkezetek

Szignálok

Az elemző szakaszban a különféle belépőszignálok felismerése, és alkalmazása teszi fel az „i”-re a pontot. Csak azt követően keressük, illetve várjuk ezeket a jeleket, ha az elemzés és a szűrés során is zöld lámpát kaptunk. A szignálok segítségével határozzuk meg a pontos belépési helyszíneket.

Az alábbi eszközök segítségével és ezek kombinációjával alkottuk meg a szignálokat:

 • Fibonacci korrekciós szintek

 • Támasz-ellenállás szintek

 • Bollinger szalag

 • Árfolyam alakzatok

 • Trendvonalak és trendcsatornák

 • Gyertya konfigurációk

Kockázatkezelés, menedzsment

A Szörf kereskedési rendszer nem csak szemléletmódot, elemzést és belépőszignálokat foglal magába, hanem meghatározza konkrét stop-loss szinteket, célárakat és a pozíció menedzselést is.

Házi feladatok

Ahogy a tréning elnevezés is mutatja, itt interaktív képzésről van szó, ahol szeretnénk bevonni a résztvevőket a folyamatba. Az előadásosokat követően házi feladatokat adunk, amelyeket a következő tréning elején kiértékelünk – természetesen az anonimitást tiszteletben tartva, továbbá azt is, ha valaki nem él a feledatok beküldésének a lehetőségével. Mindez a jobb megértést és a gyakorlást szolgálja, hogy ne maradjon a kérdés vagy hibás kép a tanultakkal kapcsolatban.

Gyakorlati kiképzés – bónuszokkal

A tréning mellé két bónuszt is biztosítunk számodra:

1 hónapig teljes jogú tag leszel a Trader Klubban

Bónusz: klubtagság

A tréning napjától bármikor aktiválható az egy hónap ingyenes Trader Klub tagság, ahol napi szinten elemzünk, és dolgozunk a Szörf Kereskedési Rendszer szerint. Ezzel a lehetőséggel talán a tréning végén a legideálisabb élni, de ha valaki előbb szeretne, annak semmi akadálya, és csupán jeleznie kell felénk a szándékát. A klubról bővebb információt, és betekintő videót ide kattintva találsz.

A bónusz értéke – azaz a Trader Klub jelenlegi tagdíja – 6 900 Ft.

Ingyenesen hozzájutsz a Hibrid kereskedési segédprogramhoz

Használd a Hibrid szoftvert ingyen!

A Hibrid kereskedési segédeszköz arra hivatott, hogy jelentős segítséget nyújtson azoknak a manuális kereskedőnek, akik maguk döntenek, hogy mikor és milyen jelzésre nyitnak ügyleteket – például a Szörf Rendszer szabályai alapján. Nem szükséges folyamatosan a monitorra szegezni a tekintetet, mert az expertre bízva akkor nyílik meg a kívánt ügylet, amikor teljesül a piacra lépés minden feltétele – amelyeket megahatároztunk.

Onnantól kezdve, hogy aktiválod ingyenes klubtagságodat, a Hibrid szoftver is a rendelkezésedre áll. Ha úgy döntesz, hogy az ingyenes hónap után a Trader Klub előfizetője maradsz – ez ajánlott a folyamatos, napi szintű kérdezési lehetőség és az interaktív együttgyakorlás miatt -, a Hibrid szoftvert mindaddig ingyenesen használhatod egy számítógépen, míg előfizetőnk vagy. A szoftverről további információkat itt találsz.

A bónusz értéke – azaz a Hibrid kereskedési segédprogram jelenlegi ára egy számítógépre – 24 900 Ft.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Szörf Kereskedési Tréning, akkor ide kattintva többet is olvashatsz róla, mielőtt döntést hoznál; ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva éred el.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.