A cikket Horváth Gábor írta.

Ebben a bejegyzésben Gábor tömören bemutatja a Trader Klub weboldalát. Ha először vagy nálunk, mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést!

Irányvonalunk

Szeretnénk valóban használható támogatást adni minden érdeklődőnek függetlenül attól, hogy ki mennyi ideje kereskedik. Amint az oldalunk neve is mutatja, mi csakis a kereskedők munkáját és fejlődését tartjuk szem előtt, őket akarjuk segíteni, és a kereskedők érdekeit képviseljük. Ez többek között azt is jelenti, hogy nem reklámozunk brókercégeket vagy promóciójukat, illetve nem közvetítünk számukra ügyfeleket. Ezektől függetlenül megosztjuk a tapasztalatainkat vagy a véleményeinket bizonyos cégekről, amennyiben megkérdezel minket – vagy ha bármilyen etikátlan működés figyelhető meg az ügyfelekkel szemben.
Nem vagyunk érdekeltek abban, hogy bárki a tőzsdére vagy a devizapiacra vigye a pénzét. Senkit nem akarunk az online kereskedésre csábítani, viszont aki már ezen a területen mozog – vagy tervezi, hogy kereskedni fog – őt tudjuk támogatni.

Milyen tartalmat rejtenek a menüpontjaink?

Érdekel minket, hogy mit gondolsz!

Megfogalmazódott benned valamilyen ötlet, kérés vagy visszajelzés? Esetleg hibát, elgépelést találtál? Küldd el nekünk az alábbi űrlap segítségével – hálásan köszönjük segítséged!