Trader Klub webinárium: 2019. május 6., Komjáthy Attila

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. május 6-án hétfőn, 18.00-kor tartjuk a következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Komjáthy Attila kereskedő lesz.

Az alábbiakban bemutatkozik Attila, és leírja a témát, amelyről beszélni fog.

Az előadóról

Komjáthy Attila

Komjáthy Attila

Közel 20 éve kereskedem a devizapiacon, emellett sok éve az FX Tanoda keretein belül adom át a tapasztalataim és a tudásom azoknak, akik nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Az egyik alapelven, hogy „azt kereskedd, amit látsz, és ne azt, amit látni szeretnél!” A másik, amit képviselek, hogy „a tudás mindenkié!

Véleményem szerint a piacot matematikai összefüggések irányítják, és a fundamentális összetevők csak lendületeket adnak a mozgásoknak. Kereskedései rendszereimet ezeknek az irányelveknek megfelelően alakítottam ki. Sokan kérdezik, hogy így szembe menve az általánosan elfogadott „fundamentális világgal” működhet-e egy ilyen rendszer? Erre a dilemmára egy lehetséges válasz, hogy az ország legnagyobb forex versenyét sikerült megnyernünk ezzel a szemlélettel, és a szervezők is csodálkoztak azon, hogy kis kockázat mellett is lehetséges a hatalmas profit.

Az előadás címe

Van-e élet az indikátorokon túl?

Az előadás témájáról

Komjáthy Attila:

Az előadásaimon jobban szeretem a gyakorlatias dolgokat bemutatni élőben, mint az elméletet sulykolni. Most is ezt tervezem. Megismerkedhetünk egy „lopakodó” szignállal, melyhez nem kell indikátor, és nagyon jól használható a trendkövető rendszerekben, melyet természetesen élőben le is tesztelünk. Többek között ezt a szignált is használtuk a fent említett versenyen.

Hogyan lehet jelentkezni?

 • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
 • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

10 hozzászólás

 1. Győző 2019-05-02 at 22:28 - Reply

  Köszönöm a lehetőséget,kíváncsian várom.

 2. Gallusz István 2019-05-03 at 15:34 - Reply

  Szeretnék én is részt venni

  • Radulovic Attila 2019-05-04 at 09:46 - Reply

   Kedves István!

   Ennek semmi akadálya! A bejegyzés alján található űrlappal tudsz feliratkozni hozzánk. A sikeres és visszaigazolt feliratkozást követően küldjük az infókat az Attila webináriumára történő jelentkezés módjáról.

 3. Gallusz István 2019-05-04 at 11:33 - Reply

  Sziasztok eddig már kb 3 szor jelentkeztem az adataimmal de eddig még a belépési kódról szoló információval nem találkoztam.Talán egyszerűbb lenne a feliratkozási űrlapot egyből elküldeni …..
  Azért leírom mégegyszer az adataimat hátha sikerül így is feldolgozni…Gallusz István
  üdvözlettel
  István

  • Radulovic Attila 2019-05-06 at 18:06 - Reply

   Telefonon már megbeszéltük és segítettem (nem jó helyen próbálkoztál).

 4. Balázs 2019-05-06 at 17:56 - Reply

  Én is vissza igazoltam
  azóta semmi elmarad vagy mi a szösz van

  • Radulovic Attila 2019-05-06 at 18:05 - Reply

   Kedves Balázs!

   Automatikusan kaptad a további instrukciókat, nézd meg a Spam mappát is, ha nem találkoztál velük.

 5. Balázs 2019-05-06 at 18:07 - Reply

  Sajnos nem kaptam meg

 6. Tóth István 2019-05-07 at 11:18 - Reply

  Esetleg ez a webinárium is fent lesz? Nem jelentkeztem, tudván, hogy úgysem tudok akkor gép előtt lenni.

  • Radulovic Attila 2019-05-07 at 15:21 - Reply

   Igen, a héten megosztjuk veletek. Küldjük e-mailben a bejegyzés linkjét, amely tartalmazza a videót.

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.