Trader Klub webinárium: 2019. július 2., Mehringer Gábor

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. július 2-án kedden, 18.00-kor tartjuk a következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Mehringer Gábor kereskedő lesz.

Az alábbiakban bemutatjuk Gábort, és leírjuk a témát, amelyről beszélni fog.

Az előadóról

Mehringer Gábor

Mehringer Gábor

Gábor tizenhét év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacok világában. Aktívan 2006 óta kereskedik CFD-kel és határidős ügyletekkel.

A tőzsdei és technikai elemzői (CFTe) szakvizsgák megszerzése további mérföldkövet jelentett pénzügyi karrierje során. Egy budapesti vagyonkezelőnél szerzett tapasztalatai révén lehetősége nyílt bővíteni tudását a kezelt határidős számlák területén. 2015-ben a közismert német trader, Birger Schäfermeier magyar nyelvű Live Trading Room-ját vezette.

Gábor szakterülete a DAX és a Dow Jones, valamint az EUR/USD napközbeni, rövidtávú kereskedése (daytrading).

„Kizárólag manuálisan kereskedem és nem veszem figyelembe a fundamentális adatok, illetve a hírek tartalmát – kizárólag a grafikon alapján kereskedem, indikátorok nélkül.”

Az előadás címe

Price Action kereskedés a DAX indexen

Az előadás témájáról

  • Miért price action kereskedés?
  • Melyik DAX-ot kereskedjük egyáltalán?
  • Támaszok és ellenállások szerepe és értelmezése
  • A nyitó árak szerepe a napközbeni kereskedésben
  • Egy erősen trendelő nap valószínűségének felismerése
  • Példák a gyakorlatból

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni 2019. június 24. 18 órától.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.