Tőzsde robotok, expertek

A Trader Klub által kifejlesztett tőzsde robotok olyan szoftverek, amelyek támogatják a kézi kereskedést, de képesek a teljesen önálló működésre is.

Hibrid+ kereskedési segédeszköz

A Hibrid+ olyan univerzális segédeszköz MetaTrader4 platformra, amellyel a kereskedés összes lépését automatizálhatod saját beállításaid alapján. Moduljai segítenek abban, hogy hatékonyabbá tedd kereskedési környezetedet.

Hibrid+ tőzsde robot
Risk Manager kereskedési segédeszköz

Risk Manager kereskedési segédeszköz

A Risk Manager egy innovatív segédeszköz MetaTrader4 platformra, amellyel könnyen megtervezheted ügyleteid kockázat és profit összefüggéseit, valamint megnyithatod és menedzselheted azokat.

HU-TAX exportáló és forintosító expert

A HU-TAX exportáló és forintosító expert egy adóbevallást megkönnyítő eszköz MetaTrader4 és MetaTrader 5 platformokra. Segítségével a számlatörténetből éves bontásban kinyerhetők az ügyletek eredményei, amelyeket az SZJA bevalláshoz szükséges módon forintra képes váltani a program.

Az expertek a HU-TAX csomag részét képezik. A csomagban egy univerzális Excel táblázat is található, amely a más kereskedési platformokból kinyert adatok forintra váltását is segíti.

HU-TAX exportáló és forintosító segédeszköz