A cikket Horváth Gábor írta.

A Trader Klub leckéiben információt kapsz, amelyek belátást nyújtanak számodra az online kereskedés világába, így némi képet alkothatsz róla, és eldöntheted, hogy érdekel-e vagy sem. Ha van elég türelmed, és átrágod magad a leckéken, akkor valószínűleg vonzódsz ehhez a szakmához, és előbb vagy utóbb megnyitod az első számlád. Ha így lesz, ne siesd el, és először csakis demo számlán kezdj, ott gyakorolj!

Az itt olvasottak csak ízelítő, és a professzionális kereskedésnek a felszínét súrolják. A trédelést úgy lehet könyvekből megtanulni, mint az úszást vagy az autóvezetést. Az elméletet elsajátíthatod, de az nem lesz elég. Egy különleges képességet kell kifejlesztened magadban, egy másik ént, amelyik már nem úgy gondolkodik, mint a hétköznapi ember. A trédelés mesterei joggal állítják, hogy a kereskedés művészet. Valóban az, ám a művészetek közül az emeli ki, hogy ez a képesség kifejleszthető, és nem kell hozzá születési adottság.

Meg sem kísérlek felsorolni minden fontos információt és elemzőeszközt, mivel több ezer indikátor és kereskedési technika létezik. A technikai elemzés és a tőzsdepszichológia számos alapeleméről olvashatsz az oldalon, de ettől még nem válsz mesterré. Ha leborítanak eléd egy halom téglát, cementet, homokot, sódert és szerszámokat, abból még nem lesz palota.

A legfontosabb a tanulás, megtapasztalás és gyakorlás – a szabályokat szigorúan betartva.

Meg kell tanulnod az elemzőeszközöket használni, finoman összehangolni őket egymással, a megszerzett tudással és legfőképpen önmagaddal. Megtanulhatsz, kipróbálhatsz százat, de amikor megérkezel azt fogod látni, hogy alig használsz párat.

által|2018-09-18T12:27:50+02:002018. augusztus 25., szombat|

About the Author:

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.

Hagyj üzenetet