Mit tartalmaz a Szörf Kereskedési Tréning, és mennyibe kerül?

Korábban írtunk arról, hogyan válhatsz nyereséges tőzsdei kereskedővé, a kereskedővé válás útjáról, valamint bemutattuk a Szörf Tréning tematikáját is. Ebben a posztban a Szörf Kereskedési Tréning tartalmi elemeiről, csomagjairól és árazásáról írok. A bejegyzés teljes tartalmát megtalálod az alábbi videóban is, de ha a szöveges formátumot preferálod, akkor olvasd el a cikket.

Mi a Szörf Kereskedési Rendszer?

A Szörf Kereskedési Rendszer egy elemzési módszer, illetve stratégiák összessége, ahol mindig azt vesszük elő, amely leginkább illeszkedik az adott szituációhoz. A Szörf Kereskedési Rendszer jó alternatíva a tőzsdei kereskedővé váláshoz.

Mikortól érhető el a tréning?

A Szörf Kereskedési Rendszer oktatását 4. alkalommal rendezzük meg, mely 2021. szeptember 21-én indul.

A képzés több, mint 1 hónapig tart, és azoknak szól, akik elhatározták, hogy online tőzsdei kereskedővé szeretnének válni.

A magas szintű oktatást és támogatást szem előtt tartva, a Szörf eszközöket négy kategóriába soroltuk: elmélet, gyakorlat, utánkövetés és szoftver.

Eszközök a sikeredhez

Elmélet

A tréning 13 órában, 15 darab lényegretörő videófelvételből áll. A tematika hat fő témakörbe csoportosul, Gábor egy korábbi videóban már bepillantást nyújtott ezekbe.

A HD minőségű videókat előre elküldjük a részedre, hogy a heti meetingre készülve megnézhesd és értelmezhesd őket. A tréninghez közel 180 oldal gazdagon illusztrált PDF anyagot adunk, melyek több, mint 200 illusztrációt tartalmaznak. Továbbá az elemzéshez csekklistákat is adunk, amelyek remek sorvezetők, főleg a gyakorlás első szakaszában, ahol még nem biztos, hogy minden szabályt fejből tudsz.

Gyakorlat

Minden temakörhöz munkafüzetek tartoznak. Ha célod a sikeres kereskedés, akkor az elméletet a gyakorlatba kell átültetned. Ehhez nyújtanak segítséget a munkafüzetek, tehát érdemes időt szánni rájuk. Általuk fejlődhetsz, illetve a hibás megoldások által buknak ki a hiányosságok vagy az elmélet félreértése.

Öt héten keresztül, minden hét elején egyszer online Zoom (live) meetinget tartunk, ahol átbeszéljük a felmerült kérdéseket. Gábor itt értékeli ki (természetesen anonim módon) a beküldött feladatokat is, hogy mindenki tanulhasson belőlük.

A tréning részét képezi a Szörf rendszerhez kapcsolódó kereskedési napló is, mellyel statisztikázhatod az ügyleteid.  Ahhoz, hogy hatékonyan derítsd fel a problémás pontokat, érdemes ezt is komolyan venned.

Utánkövetés

A Szörf Klub hét éve létező közösség, amelyen minden hétköznap reggel 8 és 9 óra között, online vehetsz részt. A klub  elsődleges célja, hogy hosszabb távú gyakorlati támogatást és utánkövetést adjon a tréning résztvevőinek. A klubban nem csupán a kereskedés elméleti oldalát mélyítjük, hanem a gyakorlatban is követhető a Szörf Rendszer alkalmazása. Ezek a meetingek szintén interaktívak. Felteheted a kérdéseid, kommunikálhatsz hanggal vagy csetben is. Ha reggel nem tudsz résztvenni a klubbokon, akkor már 9:30-tól felvételről is megnézheted az előadásokat, így nem maradsz le semmiről.

A tréning folyamán vagy utána lehetőséged van Gáborral mentoringra is, egyéni órák keretein belül. Az egyes csomagokban eltérő az óraszám áll rendelkezésedre. Ezek az alkalmak tökéletesek a személyes fejlődésedhez.

A tréning ideje alatt, valamint a Szörf Klub tagságod alatt Gábort természetesen e-mailben is eléred.

Szoftver

A gyakorláshoz és az éles kereskedéshez megbízható szoftvereket is biztosítunk, amelyek méretezik, menedzselik vagy akár meg is nyitják az ügyleteket. A Szörf Kereskedési Rendszer mindhárom csomagjában egy-egy kereskedési segédeszközt találsz.

A Szörf Rendszerhez kiválóan használható egyik MT4-es eszközünk, a Risk Manager. Ez a szoftver az innovatív pozíciónyitó funkciójával, 7 menedzselési és 4 zárási moduljával, illetve temérdek kényelmi funkciójával a kézi kereskedést támogatja.

A rendszerhez szintén remekül használható másik MT4-es expert, a Hibrid+. Ez a szoftver már jóval komplexebb. A Risk Manager funkcióin felül fél és teljesen automata kereskedésre is képes. Millió szolgáltatásával egyfajta svájci bicska a kereskedők számára, mivel számos beállítással és funkcióival rendelkezik.

Attól függően, hogy melyik Szörf oktatási csomagunkat választod, eltérő bónuszokat biztosítunk a részedre – többek közt az előbb említett két szoftvert is.

A szoftverek mellett elemzéseket segítő indikátorokat is adunk.

Turbo csomag

A legkisebb, Turbó elnevezésű csomagunk tartalmazza a Szörf csekklistákat, egy hónap Szörf Klub előfizetést, indikátorokat, illetve bónuszként kereskedési naplót és három hónap Risk Manager használatot.

VIP csomag

A középső, VIP csomagunk tartalmazza a Turbó csomag összes szolgáltatását. Ezen felül megkapod a 171 oldal PDF anyagot, a két óra online mentoringot és a három hónapos Szörf Klub előfizetést, valamint a Risk Manager expert korlátlan idejű használatának lehetőségét.

Exclusive csomag

A legmagasabb, Exkluzív csomag a kisebbek minden szolgáltatását tartalmazza, ezen felül 1 éves utánkövetést biztosít a Szörf Klubban, valamint 10 óra online mentoringot.

Bónuszként a Hibrid+ expertet, valamint a HU-TAX adózási csomagot is megkapod.

Listaárak

A csomagok ára a bennük lévő értékek alapján lett összeállítva. A cél, hogy a listaárakhoz képest jóval kedvezőbb áron juthass hozzá a választott csomagban foglalt szolgáltatásokhoz.

  • A Turbo csomag közel 268 ezer forintos értékét kevesebb, mint 150 ezer forintért veheted meg.

  • A VIP csomag közel 500 ezer forint értékű szolgáltatásához 289 900 Ft ellenében juthatsz hozzá.

  • Az Exkluzív csomag szolgáltatásainak értéke közel 800 ezer forint, az ára ezzel szemben 449 900 Ft.

A kereskedési rendszerben lévő tudásanyag, és az elkészítésébe, kikísérletezésébe fektetett energia ennek sokszorosa, vagyis ha jól kihasználod a tréning adta lehetőségeket, akár éveket spórolhatsz magadnak.

A csomagok részletes leírását, a szolgáltatások értékét és a csomagok árait a weboldalunkon is megtalálod, azonban még egy dologra szeretném felhívni a figyelmedet.

20% kedvezmény 2021. szeptember 20. éjfélig!

Amennyiben szeptember 20. éjfélig megvásárolod meg a Szörf Tréning bármelyik csomagját, 20%-kal kedvezőbb áron jutsz hozzá.

Ez azt jelenti, hogy három Szörf csomagunkat rendkívül kedvező árakon érheted el. Ilyen akciót a közeljövőben nem tervezünk, ezért érdemes kihasználnod.

  • Tehát a Turbo csomag 119 920 Ft-os kedvezményes áráért kapsz 13 órányi videóanyagot, munkafüzeteket, 5 alkalom online Zoom meetinget, 1 hónapos Szörf Klubtagságot, és a Risk Manager három hónapig használható verzióját.

  • A VIP csomag 231 920 Ft-os kedvezményes áráért a Turbo csomag tartalmán felül a 180 oldalnyi PDF anyagot, 3 havi Szörf Klub előfizetést, 2 óra online mentoringot, és Risk Manager expert korlátlan verzióját kapod meg.

  • Az Exkluzív csomag 359 920 Ft-os kedvezményes áráért az eddig elmondott összes szolgáltatást, plusz összesen 1 év Szörf Klub előfizetést, 10 óra online mentoringot, valamint a Hibrid+ szoftver korlátlan verzióját kapod.

A Szörf Kereskedési Rendszer univerzális

A Szörf egy Univerzális rendszer. Mégpedig azért, mert bármely termék, bármely idősíkján megállja a helyét. Alkalmazható forexen, indexeken, kriptó piacon vagy nyersanyagokon. A lényeg, hogy az adott termék mozgásában legyenek trendek.

Tréning

Azt szeretnénk, hogy azok csatlakozzanak a tréninghez, akik motiváltak és elkötelezettek a kereskedés felé. Szakmaként tekintenek rá, és hosszútávon gondolkoznak. Ezért a tréningre való jelentkezés előtt lehetőség van egy rövid, fél órás kötetlen online beszélgetésre, ahol felteheted a kérdéseid, és mi is a miénket. Ezen a beszélgetésen hárman lennénk: Te, Radu és én. Aztán a kérdések és a válaszok alapján együtt eldönthetjük, hogy neked való-e a Szörf rendszer szemléletmódja, illetve maga a tréning. Így könnyebben hozhatsz döntést a jelentkezésed kapcsán. Azonban jelentkezhetsz úgy is, hogy nem veszed igénybe a konzultáció lehetőségét.

A Szörf Kereskedési Rendszer oldalán megtalálod a konzultációra történő jelentkezés, és a vásárlás lehetőségét is.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.