Horváth Gábor és Radu bemutatja:

Szeretnél hozzájutni az univerzálisan használható kereskedési rendszerhez, ami eljuttathat a profitos kereskedésig?

Használható rendszer egy hivatásos trédertől,
aki naponta nyolc órát kereskedik

Téged érint valamelyik nehézség az alábbiak közül?

Ha igen, akkor van megoldási javaslatunk; videó tréning formájában!

A Szörf kereskedési rendszer

A Szörf kereskedési rendszer egy univerzális látásmódot ad, amely a különféle hullámszerkezetek megállapításával segít eldönteni, hogy melyik stratégiával lépj pozícióba, és hogyan menedzseld azt.

Miért lehet szükséged a Szörf kereskedési rendszerre?

Szörf kereskedési rendszer
 • Időt spórolhatsz
  Csupán egyetlen stratégia kidolgozása, tesztelése, gyakorlati próbája is minimum hónapokba – vagy évekbe kerül. Temérdek időt takarítasz meg azzal, hogy egy kipróbált, összeállt rendszert kapsz kézhez.

 • Nincs több bizonytalanság
  Felejtsd el a jóslást! Pontos meghatározások és útmutató segít abban, hogy milyen vizsgálatokat és cselekvéseket kell végrehajtanod. A rendszert a gyakorlat alakította ki, így nem fogsz felesleges definíciókkal és csupán elméletben jól hangzó elemekkel találkozni.

 • A rendszer több stratégiát tartalmaz
  Segít dönteni, hogy a hullám elméleten alapuló minősítés után a rendszer melyik stratégiáját kell alkalmaznod. A belépés feltételeit többszörös szűréssel ellenőrzöd majd, így minimalizálhatóak a fals belépési jelek.

Mit tartalmaz a Szörf kereskedési rendszer oktatási csomagja?

Mutasd, ez érdekel!

Ki hozta létre ezt a rendszert, és miért bízhatsz meg benne?

Radu bemutatja Gábort:

Horváth Gábor 2006 óta kereskedik, 2010 óta pedig fő bevételtermelő tevékenysége az online kereskedés. Az elmúlt 14 évben hozzávetőlegesen 16 ezer ügyletet indított és menedzselt le. Végigjárta azokat a zsákutcákat, amelybe a legtöbb kereskedő betér. Sikerrel vette az akadályokat, létrehozta kereskedési rendszerét, amelyet napi szinten alkalmaz, és ha kell, finomítja azt.

Kereskedési klubjában 2015 óta napi szinten segít az arra nyitott kereskedőknek.

2016-tól dolgozunk együtt, azóta én is rengeteget tanultam tőle és nagyon örülök, hogy ezt a tréninget közösen hozzuk össze. (Radu)

Horváth Gábor

Horváth Gábor tapasztalatai

14+

év kereskedési tapasztalat

16 000+

megkötött ügylet

1000+

nap a kereskedési klubban

Mikor lehet megfelelő számodra a Szörf kereskedési rendszer?

 • Ha már van némi kereskedési tapasztalatod, és tisztában vagy az alábbiakkal: tőzsdei alapfogalmak (tőkeáttétel, stop-loss, célár, lot, pip stb.), japán gyertyák, Fibonacci korrekciós és tágulási szintek, támasz-ellenállás szintek, trendvonal és trendcsatorna jelentése, fordulatot jelző alakzatok, kockázat- és pénzkezelés.

 • Ha felhasználói szinten ismersz egy kereskedési platformot (pl. MetaTrader 4).

 • Ha szeretsz és akarsz is tanulni annak érdekében, hogy sikeresebb legyél az online kereskedelemben.

 • Ha az oldalt olvasva nem az az első kérdésed, hogy “Mennyi profitot tudok csinálni ezzel a rendszerrel?”.

Ha a fentiek közül minden igaz rád, akkor érdemes belevágnod a tréningbe!

Mutasd, ez érdekel!

Mikor nem megfelelő számodra a Szörf kereskedési rendszer?

 • Ha “könnyen és gyorsan” akarsz pénzt csinálni.

 • Ha nem hallgatod meg a javaslatokat, és nem tartod be a kereskedési szabályokat.

 • Ha nem vállalsz felelősséget a döntéseidért.

 • Ha nem tudod elfogadni, hogy a jó és minőségi szolgáltatás pénzbe kerül.

 • Ha megveszel valamilyen oktatóanyagot, viszont nem alkalmazod.

Ha úgy érzed, hogy a fentiekből legalább egy megállapítás igaz rád, akkor nem javasoljuk a tréninget.

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Szörf kereskedési tréningen?

Horváth Gábor előszava:

A Szörf kereskedési rendszer tematikájának a bemutatásához először 2018-ban egy tesztcsoportot indítottam, amelynek a résztvevői a Trader Klub tagjai közül kerültek ki. Ezzel az volt a célom, hogy kiderüljenek melyek a nehezebben érthető részek, melyeket kell pontosabban meghatároznom, és jobban, részletesebben szemléltetnem. A menet közben felmerült kérdéseknek köszönhetően tovább lehetett csiszolni és alakítani az anyagot, illetve belekerült számos újabb rész is,  megvilágítva a fehér foltokat a kereskedő térképén.

A résztvevők kereskedési múltja igen vegyes volt, valaki fél éve, de van, aki 7-8 éve kereskedik.

Ezúton is megköszönöm nekik a részvételt, az élénk figyelmet és érdeklődést, mivel nagyon jó és lényeges kérdéseket tettek fel, így segítve a tematika még érthetőbbé válását.

A Szörf rendszer finomítása és jobbá tétele nem áll meg. Évről évre csiszolódik, és igazodik az örökké változó piaci mozgások karakteréhez. Minden Szörf hallgató (vagy vásárló) jogosult a legújabb tréningen is részt venni, egy jelképes technikai díj fejében.

Volt szerencsém a legelső változat óta nyomon követni a szörf stratégia fejlődését. Egy jól tesztelhető, gyakorolható, profitábilis rendszerről van szó, amely egyre több dologgal bővült az évek alatt, és nagyon hasznos szerszámkészletté fejlődött. A stratégia elemről elemre logikusan épül egymásra, ezért ha valaki szeretné, alkalmazhat belőle mindent, vagy csemegézhet a saját stratégiájához építőelemeket is. A piacon visszatérő mintázatok széles skáláját tartalmazza, ezeknek a felismerése nagy segítségünkre lehet bármely piacelemzés során. Mindemellett Gábor jó előadó, jól át tudja adni a látásmódját, és a sok év alatt megtapasztalt, megszerzett tudást, amivel jelenleg rendelkezik. Az előadásokon bármit lehet kérdezni kötöttségek nélkül, nincs rossz kérdés, és mindenre kaptunk magyarázatot. Mindenképpen ajánlom azoknak az embereknek, akik tanulni szeretnének, és bővíteni a látásmódjukat, hogy még jobban megértsék hogyan is működik a piac.

Vig Károly

A Szörf szisztémát már ismerem közel két éve, igazán kiváló kereskedési rendszernek tartom. A mostani tréning segített igazából megérteni, és olyan dolgokat mutatott Gábor, amik eddig is az orrom előtt voltak, majd pedig olyanokat, amit nem is gondoltam volna. Kiváló előadó, remekül felépített a tréning, a Szörf rendszer mindenkinek ajánlott, aki komolyan veszi, hogy ő kereskedni akar. Én biztos, hogy ezzel fogok dolgozni ezentúl is!

Kolarics László

Nekem a tisztánlátásban segített a Szörf stratégia egy olyan kereskedőtől, aki aktívan és minden naposan sikeresen használja a rendszert. Hihetetlenül sok tapasztalatot és megértést tartalmaz. Segített eltávolodni a fától es meglátni az egész erdőt! Így egyszerűbbek a belépések, pozíció kezelések es könnyebben megvan a fókusz!

Csiki Tamás

A tréningen bemutatott kereskedési rendszer számomra rendkívül egyértelmű, lényegretörő és profi módon összerakott anyag.

Ha egyedül vágnék neki, elég sok időbe telne ennyi tapasztalatot és tudást összeszedni. Így mindenképp lerövidíti a tanulás elméleti szakaszát, és több idő marad a kereskedés gyakorlati részének elsajátítására.

Az előadásmódod nagyon jó, lényegretörő és egyértelmű. Bennem sosem maradnak nyitott kérdések a tréningek után. A megtanultakat könnyen tudom alkalmazni a chartokon.

Az a látásmód például, amit nap mint nap próbálasz átadni, nekem teljesen hiányzott a leltáramból.

A megszerzett elméleti és gyakorlati tudás egy irányba való becsatornázása és alkalmazása magamtól is eszembe jutott ugyan az elmúlt két évben, de nem igazán tudtam, hogy milyen stratégia vagy módszer alapján kellene ezt megtennem.

Szóval mindenképpen jó döntés volt belépni ebbe a közösségbe és örvendek, hogy itt lehetek!

Simon Botond

Teljesen kezdőként, kereskedési tapasztalat nélkül találkoztam Gábor Szörf rendszerével, aminek a segítségével nem csak különböző stratégiákat tanultam meg, hanem a kereskedéshez szükséges látásmódot, gondolkodásmódot, piacelemzést. A tréning anyaga jól fel van építve, az egyszerű elemektől, általános törvényszerűségektől, a különböző piaci helyzetekre alkalmazható stratégiákig, pszichológiai előadásokig. A mindennapos Szörf Klubok nagyon sokat segítettek a tanultak elmélyítéseben, amikor Gábor minden nap, más és más szituációban megmutatja és elmagyarázza, hogy miért és hogyan alkalmazza a Szörf rendszer egyes elemeit. Azáltal, hogy az elejétől fogva Gábortól kezdtem tanulni, és így szerintem éveket spóroltam meg, rögtön a helyes technika, stratégia, pszichológia, hozzáállás stb. átvétele által. Örülök, hogy benne vagyok ebben a klubban, és még biztos maradok a következő években is, mert mindig lesz valami újat tanulni.

Téglás Béla

Gábor szörf stratégiáját magamra szabtam de ugyanazon szignálok alapján lépek be ahogyan Gábor is belép. Az a szép ebben a rendszerben, hogy széles a tárháza mind szignálok mind menedzselés terén. A szörf nagyon jól működik, teszteljétek, próbáljátok ki nyugodtan, nem fogtok csalódni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Dolgozzatok az önfejlesztéseteken is, mert a pszichológián áll vagy bukik a sikeres trédelés, mert a jó stratégia önmagában nem elég.

Kovács András

Gábor tréningje teljes terjedelmében a hullámelméletre épül. Ez egy nagyszerű rendszer, amit megtanulva érted meg, hogy miért fordul ellened sokszor a piac. A tréning szervezett és mintaszerű, saját géped előtt tudod végigkísérni a teljes előadást. Előadásai nagyon élvezetesek, rengeteg új dolgot hallunk, látunk, tanulhatunk. Őszinte, pszichológiai előadásban értette meg velünk Gábor, hogy egy rendszerben mi, magunk vagyunk a stratégia, nyilván a szabályok elsajátításával.

Huszta Géza

Gábor a Szörf tréninggel egy olyan komplett kereskedési rendszert adott át nekünk, amelyet az online kereskedésben eltöltött hosszú évek tapasztalatával hozott létre.

A logikusan felépített tréning, közérthetően mutatja be az eredményes kereskedéshez elengedhetetlen összetevőket, de persze az előnyt jelent, ha már foglalkoztunk a kereskedéssel korábban is.

Nagyban segíti a tananyag megértését a minden rész lezárását követő házi feladat elkészítése, mert ez rákényszerít bennünket arra, hogy önállóan is felismerjük a különböző mintázatokat, alakzatokat és struktúrákat. Ezek begyakorlásával kialakul az a látásmód, ami ahhoz kell, hogy az élő környezetben is felismerjük majd a grafikonon őket.

Számomra a legizgalmasabb elem a sávos RSI használatának bemutatása volt, azt gondolom, hogy ennek a technikának az elsajátítása hatalmas lehetőségeket rejt magában.

A Gábor rendszerében minden benne van, ami ahhoz kell, hogy sikeres kereskedőkké válhassunk. Persze az önmagában senkinek sem lesz elég a sikerességhez, ha meghallgatja az előadásokat, és elolvassa a mellékelt írásos anyagokat, mert az átadott tudáshoz mindenkinek saját magának kell mellé tennie a gyakorlást és a munkát.

Nagy László

Mit tartalmaz a hat PDF dokumentum?

Részletes tartalomjegyzék:

Hullámok és szerkezetek

 • Különböző időtávok hullámai

 • Csúcsok és völgyek irányának meghatározása

 • Korrekciós szerkezetek

 • Elliott hullámelmélet

 • Elliott csatornák

 • Trendindító szerkezetek

 • Fennálló trendszerkezet

HLI indikátor (High Low Index)

 • HLI indikátor értékei

 • Divergenciák

 • HLI indikátor jelzései

 • HLI zónák

 • Belépési helyszínek és lehetőségek a HLI szerint

 • Helyes idősík megválasztása

 • HLI agresszív belépő

Korrekciók és fordulatok

 • Szánkó stratégia

 • Korrekcióra utaló jelek

 • Fordulatra utaló jelek

 • Gyorsulás jelei

Szignálok és belépőpontok

 • Belépési szignálok

 • Gyertya konfigurációk

 • Fordulós alakzatok

 • Kitörések

 • Korai belépők trendfordulatnál

 • Impulzus szignál

 • Szerkezetek szerinti belépés

Stop-loss, célár, menedzselés

 • Stop-loss helyszíne

 • Célárak

 • Célárak Elliott szerint

 • Menedzselés

 • Időtávok összefésülése

Szörf csekklisták

 • A-B-C korrekcióra utaló jelek

 • Trendre utaló jelek

 • Belépés 1-2 / 1-2 szerkezetnél

 • Belépés “alacsonyabb ötös” szerkezetnél

 • HLI agresszív belépés

 • Gyertya konfiguráció feltételei

Milyen szolgáltatásokat kapsz a tréningen?

A tréninghez két csomag formájában juthatsz hozzá: Turbó és VIP.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyik csomag milyen és mekkora értékű szolgáltatásokat tartalmaz.

Turbó

 • A Szörf kereskedési rendszer öt PDF dokumentuma 149 oldalon, 182 ábrával (90 000 Ft)

  • Hullámok és szerkezetek
  • HLI indikátor
  • Korrekciók és fordulatok
  • Szignálok és belépőpontok
  • Stop loss, célár, menedzselés
 • A 30 órás online tréning HD minőségű videófelvételei (90 000 Ft)

 • Házi feladat kurzus – 13 alkalommal, e-mailes kiértékeléssel (30 000 Ft)

 • HLI indikátor (30 000 Ft)

 • Szörf Csekklista a legfontosabb szabályokkal (10 000 Ft)

 • Bónusz: 1 havi klubtagság a Szörf Klubban (12 900 Ft)

 • Bónusz: ajándék Risk Manager 3 hónapra (39 900 Ft)

 • Bónusz: technikai díj ellenében jogosultság a Szörf tréning későbbi változataihoz

 • Opcionális lehetőség: Risk Manager Prémium változat a Profi áráért (39 900 helyett 29 900 Ft)

 • Opcionális lehetőség: Hibrid+ teljes változat (129 900 helyett 89 900 Ft)

A szolgáltatások összértéke:

302 890 Ft

VIP

 • Minden, amit az Alap csomag tartalmaz (302 890 Ft)

 • 2 óra online konzultáció Horváth Gáborral (20 000 Ft)

 • Bónusz: +2 hónapos klubtagság a Szörf Klubban (25 800 Ft)

 • Bónusz: Risk Manager ajándékba (39 900 Ft)

 • Bónusz: ajándék Hibrid+ 3 hónapra (129 900 Ft)

 • Opcionális lehetőség: Hibrid+ teljes változat (129 900 helyett 89 900 Ft)

A szolgáltatások összértéke:

348 690 Ft

Milyen experttel kereskedj?

A tréningen elsajátított tudást alkalmazni és gyakorolni kell, azaz ügyleteket méretezni és nyitni, továbbá az éles számlás kereskedéshez is fontos, hogy megbízható szoftver álljon rendelkezésedre.

Ezért a Szörf Kereskedési Rendszer mindkét csomagjában egy-egy kereskedési segédeszközt biztosítunk számodra.

Risk Manager

A Szörf Kereskedési Rendszerhez kiválóan használható egyik MT4-es segédeszköz a Risk Manager. Bónuszként a Turbó csomagban ezt a szoftvert 3 hónapig, a VIP csomagban pedig időlimit nélkül használhatod. Ha a Turbó csomag mellett döntesz, és a használat során megtetszik a Risk Manager, akkor 39 900 Ft helyett 29 990 Ft ellenében vásárolhatod meg.

Hibrid+ kereskedési segédeszköz

A Szörf Kereskedési Rendszerhez kiválóan használható másik MT4-es segédeszköz a Hibrid+. Ha tervezed a Hibrid+ expert megvásárlását is, akkor jó hírünk van: bármelyik csomagot választod, lehetőséged van a csomagok tartalmán felül a Hibrid+ megvásárlására 129 900 Ft helyett 89 990 Ft ellenében.

Mennyibe kerülnek a csomagok?

Turbó csomag

229 900 HUF
 • PDF #1: Hullámok és szerkezetek (43 oldal)
 • PDF #2: HLI indikátor (23 oldal)
 • PDF #3: Korrekciók és fordulatok (13 oldal)
 • PDF #4: Szignálok és belépőpontok (38 oldal)
 • PDF #5: Stop loss, célár, menedzselés (24 oldal)
 • A 30 órás online tréning HD minőségű videófelvételei
 • Házi feladat kurzus – 13 feladat és azok kiértékelése e-mailben
 • HLI indikátor
 • Szörf Csekklista a legfontosabb szabályokkal
 • Bónusz: 1 hónap klubtagság a Szörf Klubban
 • Bónusz: ajándék Risk Manager 3 hónapra
 • Bónusz: jogosultság a Szörf tréning későbbi változataihoz ismétlési díj ellenében

VIP csomag

269 990 HUF
 • PDF #1: Hullámok és szerkezetek (43 oldal)
 • PDF #2: HLI indikátor (23 oldal)
 • PDF #3: Korrekciók és fordulatok (13 oldal)
 • PDF #4: Szignálok és belépőpontok (38 oldal)
 • PDF #5: Stop loss, célár, menedzselés (24 oldal)
 • A 30 órás online tréning HD minőségű videófelvételei
 • Házi feladat kurzus – 13 feladat és azok kiértékelése e-mailben
 • HLI indikátor
 • Szörf Csekklista a legfontosabb szabályokkal
 • 2 óra élőhangos konzultáció Gáborral
 • Bónusz: 3 hónap Szörf Tagság
 • Bónusz: Risk Manager teljes verzió
 • Bónusz: jogosultság a Szörf tréning későbbi változataihoz ismétlési díj ellenében
 • Opcionális lehetőség: Risk Manager upgradelése Hibrid+-ra

Hasznos BÓNUSZOK a tréning mellé,
amelyek további segítséget adnak Neked!

Bónusz

1 és 3 hónap tagság Gábor Szörf Klubjában

Értéke: 38 700 Ft

A Szörf Klubban a legnagyobb hangsúly a gyakorlaton van. A reggeli piacáttekintéseken 8.00-kor kezdünk, elemezzük a fontosabb instrumentumokat. A tematika a Szörf Kereskedési Rendszer elemeire fókuszál, így folyamatosan tanulhatsz és tarthatod a kapcsolatot hozzád hasonló kereskedőkkel, így Gáborral is.

A Turbó csomagban 1, a VIP csomagban összesen 3 hónap klubtagsághoz jutsz hozzá.

Risk Manager

Értéke: 39 990 Ft

A Turbó csomagban 3 hónapra, a VIP csomagban pedig korlátlan időre kapod meg a Risk Manager kereskedési szoftverünket, mellyel profi módon nyithatsz, méretezhetsz és menedzselhetsz pozíciókat.

Ismétlési lehetőség

Értéke: az alaptréning mindenkori ára

Ha a jövőben lesz újabb Szörf tréning, akkor egy dologban biztos lehetsz: minden korábbi résztvevő, aki a Szörf tréning valamely verzióját elvégezte, egy technikai díj ellenében újra és újra részt vehet a tréningen ismétlőként. A technikai díj jelenlegi mértéke 10 000 Ft.

Hogyan lehet jelentkezni a tréningre?

Azonnali döntés helyett beszélgessünk!

Azt szeretnénk, hogy a csalódások elkerülése végett azok csatlakozzanak a tréningbe, akik valóban motiváltak és elkötelezettek a kereskedés felé. Ezért nincs lehetőség azonnali vásárlásra, hanem előbb egy kötetlen online beszélgetést javaslunk számodra.

Amennyiben érdekel a Szörf 3.0, lehetőséged van időpontot foglalni egy fél órás, ingyenes online konzultációra, ahol felteheted a kérdéseid. Ezen a beszélgetésen hárman lennénk: Te, Gábor és Radu. A kérdések és válaszok alapján eldönthetjük, hogy egyáltalán neked való-e a Szörf rendszer szemléletmódja, illetve könnyebben hozhatsz döntést a jelentkezésed kapcsán.

Mi a következő lépés?

A lenti űrlap kitöltése után megjelenik egy 2 oldalas kérdőív, amelyben a kereskedési tapasztalatodról, illetve személyes motivációdról és elvárásaidról kérdezünk.

Radulovic Attila
Radulovic Attila

Mi a jelentkezés folyamata?

Gyakran Ismételt Kérdések

Bankkártyával és átutalással. A bankkártyás fizetés előnye, hogy gyors, kényelmes és azonnal hozzá tudsz jutni a csomagodhoz.

Fontos: vásárlásra kizárólag online konzultációnk után van lehetőség, ha mindhárman egyetértünk abban, hogy a tréning számodra megfelelő segítséget nyújthat.

A tréningen online vehetsz részt, tehát nem kell fizikailag kimozdulnod a szobádból. A tréning oktatásai videófelvétel formájában utólag is megtekinthetőek.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem 3. fél nem jut hozzájuk.
 3. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Jómagam (Radu) 2010 óta foglalkozom az online kereskedés automatizálásával, és azóta osztom meg segítő szándékkal bejegyzéseimet weboldalamon.

Gábor 2006 óta kereskedik, és 2013-ban hozta létre Forex Zóna nevű weboldalát, amelyen szintén az online kereskedést segítő tartalmak állnak a kereskedők rendelkezésére. Gáborral közös projektünk a Trader Klub, mely a Forex Zóna tartalmaira épül, és a 2015 óta napi szinten vezetett online kereskedési klub is itt áll az érdeklődők rendelkezésére.

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagokat és támogatást, amely képes végigvezetni azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A tréning tematikájával és a kapott anyagokkal kapcsolatban részletes felvilágosítást adunk a konzultáció során.

A tréning 30 órából áll. Ha nem online, hanem élőben veszel részt a képzést, akkor egy héten két alkalom van, hogy legyen időd és lehetőséged feldolgozni a hallottakat, illetve elkészíteni a kapott házi feladatokat.

Egyelőre a következő tréningnek nincsen tervezett időpontja. A tréninget a vásárlást követően videós formátumban kapod meg.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. A tréning tartalmáról ide kattinva olvashatsz bővebben.

Csomagtól függően azonban félautomata kereskedési expertet biztosítunk számodra, amellyel könnyen végrehajthatod a pozíciók nyitását, kezelését, menedzselését a tanultak alapján.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma!

Fontos: vásárlásra kizárólag online konzultációnk után van lehetőség, ha mindhárman egyetértünk abban, hogy a tréning számodra megfelelő segítséget nyújthat.

A klubtagság 4 hónapja a tréning kezdetétől függ. Élő tréning esetén a kezdés napjától, videós tréning esetén pedig a kiegyenlítés napjától számít a 4 hónapos klubtagság. A vásárlást követően akár azonnal lehetőséged nyílik a klubtagság igénybevételére. Természetesen a programhoz kapcsolódó klubtagság 4 hónapos lejárta után is maradhatsz klubtag, ha szimpatikusnak találod a lehetőséget. Jelenleg a klubtagság díja bruttó 12 900 Ft havonta.

Fontos: vásárlásra kizárólag online konzultációnk után van lehetőség, ha mindhárman egyetértünk abban, hogy a tréning számodra megfelelő segítséget nyújthat.

Ha kíváncsi vagy a reggeli klubra, itt találsz róla bővebb információkat.

Mint minden termék, időbe, energiába, és pénzbe került az, hogy a stratégia és a vele kapcsolatos hogyan megszülessen. Ezen kívül a saját időnket bocsájtjuk rendelkezésedre, amiből pontosan ugyanannyival rendelkezünk, mint Te.

A kereskedési rendszerről egy bejegyzés-sorozatot írtunk, melyet az alábbi linkeken tudsz elolvasni:

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013