Horváth Gábor és Radu bemutatja:

Szeretnél hozzájutni egy univerzális kereskedési rendszerhez, ami eljuttathat a nyereséges kereskedésig?

Használható rendszer egy hivatásos trédertől,
aki naponta nyolc órát kereskedik

Érint valamelyik nehézség a tőzsdei kereskedés során?

A fentiekre megoldást nyújt a

Szörf Kereskedési Rendszer.

A Szörf kereskedési rendszer

A Szörf Kereskedési Rendszer egy univerzális látásmódot ad, amely a különféle hullámszerkezetek megállapításával segít eldönteni, hogy melyik stratégiával lépj pozícióba, és hogyan menedzseld azt.

Miért lehet szükséged a Szörf kereskedési rendszerre?

Szörf kereskedési rendszer
 • Időt spórolhatsz
  Csupán egyetlen kereskedési stratégia kidolgozása, tesztelése, gyakorlati próbája is minimum hónapokba – vagy évekbe kerül. Temérdek időt takarítasz meg azzal, hogy egy kipróbált, összeállt rendszert kapsz kézhez.

 • Nincs több bizonytalanság
  Felejtsd el a jóslást! Pontos meghatározások és útmutató segít abban, hogy milyen vizsgálatokat és cselekvéseket kell végrehajtanod. A rendszert a gyakorlat alakította ki, így nem fogsz felesleges definíciókkal és csupán elméletben jól hangzó elemekkel találkozni.

 • A rendszer több stratégiát tartalmaz
  Segít dönteni, hogy a hullámelméleten alapuló minősítés után a rendszer melyik stratégiáját kell alkalmaznod. A belépés feltételeit többszörös szűréssel ellenőrzöd, így minimalizálhatók a fals belépési jelek.

Videók a tréning kapcsán

Mit tartalmaz a Szörf kereskedési rendszer oktatási csomagja?

Mutasd a csomagokat!

Ki hozta létre ezt a rendszert, és miért bízhatsz meg benne?

Radu bemutatja Gábort:

Horváth Gábornak 2010-től az online kereskedés a főtevékenysége. Az elmúlt 16 évben hozzávetőlegesen 17 ezer ügyletet indított és menedzselt. Végigjárta azokat a buktatókat, zsákutcákat, amelybe a legtöbb kereskedő szintén betér. Sikerrel vette az akadályokat, létrehozta kereskedési rendszerét, amelyet napi szinten alkalmaz, és ha kell, tovább csiszolja azt.

Kereskedési klubjában 2015 óta napi szinten segít a fejlődni kívánó kereskedőknek.

2016-tól dolgozunk együtt, azóta én is rengeteget tanultam tőle és nagyon örülök, hogy ezt a tréninget közösen hozzuk össze. (Radu)

Horváth Gábor

Horváth Gábor tapasztalatai

16+

év kereskedési tapasztalat

17 000+

megkötött ügylet

1700+

nap a kereskedési klubban

Mikor lehet megfelelő számodra a Szörf kereskedési rendszer?

 • Ha már van némi kereskedési tapasztalatod, és tisztában vagy az alábbiakkal: tőzsdei alapfogalmak (tőkeáttétel, stop-loss, célár, lot, pip stb.), japán gyertyák, Fibonacci korrekciós és tágulási szintek, támasz-ellenállás szintek, trendvonal és trendcsatorna jelentése, fordulatot jelző alakzatok, kockázat- és pénzkezelés.

 • Ha felhasználói szinten ismersz egy kereskedési platformot (pl. MetaTrader 4, MetaTrader 5, NinjaTrader stb.).

 • Ha szeretsz és akarsz is tanulni annak érdekében, hogy sikeresebb legyél az online kereskedelemben.

 • Ha az oldalt olvasva nem az az első kérdésed, hogy “Mennyi profitot tudok csinálni ezzel a rendszerrel?”.

Ha a fentiek közül minden igaz rád, akkor érdemes belevágnod a tréningbe!

Mutasd a csomagokat!

Mikor nem megfelelő számodra a Szörf kereskedési rendszer?

 • Ha gyorsan akarsz pénzt csinálni, mert nem akarsz túl sok időt a tanulásra és a gyakorlásra fordítani.

 • Ha nem hallgatod meg a javaslatokat, és nem tartod be a kereskedési szabályokat.

 • Ha nem vállalsz felelősséget a döntéseidért.

 • Ha nem tudod elfogadni, hogy a jó és minőségi szolgáltatás pénzbe kerül.

 • Ha megveszed az oktatóanyagot, viszont nem alkalmazod.

Ha úgy érzed, hogy a fentiekből legalább egy megállapítás igaz rád, akkor nem javasoljuk a tréninget.

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Szörf kereskedési tréningen?

Horváth Gábor előszava:

A Szörf kereskedési rendszer tematikájának a bemutatásához először 2018-ban egy tesztcsoportot indítottam, amelynek a résztvevői a Trader Klub tagjai közül kerültek ki. Ezzel az volt a célom, hogy kiderüljenek melyek a nehezebben érthető részek, melyeket kell pontosabban meghatároznom, és jobban, részletesebben szemléltetnem. A menet közben felmerült kérdéseknek köszönhetően tovább lehetett csiszolni és alakítani az anyagot, illetve belekerült számos újabb rész is,  megvilágítva a fehér foltokat a kereskedő térképén.

A résztvevők kereskedési múltja igen vegyes volt, valaki fél éve, de van, aki 7-8 éve kereskedik.

Ezúton is megköszönöm nekik a részvételt, az élénk figyelmet és érdeklődést, mivel nagyon jó és lényeges kérdéseket tettek fel, így segítve a tematika még érthetőbbé válását.

A Szörf rendszer finomítása és jobbá tétele nem áll meg. Évről évre csiszolódik, és igazodik az örökké változó piaci mozgások karakteréhez. Minden Szörf hallgató (vagy vásárló) jogosult a legújabb tréningen is részt venni, egy jelképes technikai díj fejében.

Volt szerencsém a legelső változat óta nyomon követni a szörf stratégia fejlődését. Egy jól tesztelhető, gyakorolható, profitábilis rendszerről van szó, amely egyre több dologgal bővült az évek alatt, és nagyon hasznos szerszámkészletté fejlődött. A stratégia elemről elemre logikusan épül egymásra, ezért ha valaki szeretné, alkalmazhat belőle mindent, vagy csemegézhet a saját stratégiájához építőelemeket is. A piacon visszatérő mintázatok széles skáláját tartalmazza, ezeknek a felismerése nagy segítségünkre lehet bármely piacelemzés során. Mindemellett Gábor jó előadó, jól át tudja adni a látásmódját, és a sok év alatt megtapasztalt, megszerzett tudást, amivel jelenleg rendelkezik. Az előadásokon bármit lehet kérdezni kötöttségek nélkül, nincs rossz kérdés, és mindenre kaptunk magyarázatot. Mindenképpen ajánlom azoknak az embereknek, akik tanulni szeretnének, és bővíteni a látásmódjukat, hogy még jobban megértsék hogyan is működik a piac.

Vig Károly

A Szörf szisztémát már ismerem közel két éve, igazán kiváló kereskedési rendszernek tartom. A mostani tréning segített igazából megérteni, és olyan dolgokat mutatott Gábor, amik eddig is az orrom előtt voltak, majd pedig olyanokat, amit nem is gondoltam volna. Kiváló előadó, remekül felépített a tréning, a Szörf rendszer mindenkinek ajánlott, aki komolyan veszi, hogy ő kereskedni akar. Én biztos, hogy ezzel fogok dolgozni ezentúl is!

Kolarics László

Nekem a tisztánlátásban segített a Szörf stratégia egy olyan kereskedőtől, aki aktívan és minden naposan sikeresen használja a rendszert. Hihetetlenül sok tapasztalatot és megértést tartalmaz. Segített eltávolodni a fától es meglátni az egész erdőt! Így egyszerűbbek a belépések, pozíció kezelések es könnyebben megvan a fókusz!

Csiki Tamás

A tréningen bemutatott kereskedési rendszer számomra rendkívül egyértelmű, lényegretörő és profi módon összerakott anyag.

Ha egyedül vágnék neki, elég sok időbe telne ennyi tapasztalatot és tudást összeszedni. Így mindenképp lerövidíti a tanulás elméleti szakaszát, és több idő marad a kereskedés gyakorlati részének elsajátítására.

Az előadásmódod nagyon jó, lényegretörő és egyértelmű. Bennem sosem maradnak nyitott kérdések a tréningek után. A megtanultakat könnyen tudom alkalmazni a chartokon.

Az a látásmód például, amit nap mint nap próbálasz átadni, nekem teljesen hiányzott a leltáramból.

A megszerzett elméleti és gyakorlati tudás egy irányba való becsatornázása és alkalmazása magamtól is eszembe jutott ugyan az elmúlt két évben, de nem igazán tudtam, hogy milyen stratégia vagy módszer alapján kellene ezt megtennem.

Szóval mindenképpen jó döntés volt belépni ebbe a közösségbe és örvendek, hogy itt lehetek!

Simon Botond

Teljesen kezdőként, kereskedési tapasztalat nélkül találkoztam Gábor Szörf rendszerével, aminek a segítségével nem csak különböző stratégiákat tanultam meg, hanem a kereskedéshez szükséges látásmódot, gondolkodásmódot, piacelemzést. A tréning anyaga jól fel van építve, az egyszerű elemektől, általános törvényszerűségektől, a különböző piaci helyzetekre alkalmazható stratégiákig, pszichológiai előadásokig. A mindennapos Szörf Klubok nagyon sokat segítettek a tanultak elmélyítéseben, amikor Gábor minden nap, más és más szituációban megmutatja és elmagyarázza, hogy miért és hogyan alkalmazza a Szörf rendszer egyes elemeit. Azáltal, hogy az elejétől fogva Gábortól kezdtem tanulni, és így szerintem éveket spóroltam meg, rögtön a helyes technika, stratégia, pszichológia, hozzáállás stb. átvétele által. Örülök, hogy benne vagyok ebben a klubban, és még biztos maradok a következő években is, mert mindig lesz valami újat tanulni.

Téglás Béla

Gábor szörf stratégiáját magamra szabtam de ugyanazon szignálok alapján lépek be ahogyan Gábor is belép. Az a szép ebben a rendszerben, hogy széles a tárháza mind szignálok mind menedzselés terén. A szörf nagyon jól működik, teszteljétek, próbáljátok ki nyugodtan, nem fogtok csalódni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Dolgozzatok az önfejlesztéseteken is, mert a pszichológián áll vagy bukik a sikeres trédelés, mert a jó stratégia önmagában nem elég.

Kovács András

Gábor tréningje teljes terjedelmében a hullámelméletre épül. Ez egy nagyszerű rendszer, amit megtanulva érted meg, hogy miért fordul ellened sokszor a piac. A tréning szervezett és mintaszerű, saját géped előtt tudod végigkísérni a teljes előadást. Előadásai nagyon élvezetesek, rengeteg új dolgot hallunk, látunk, tanulhatunk. Őszinte, pszichológiai előadásban értette meg velünk Gábor, hogy egy rendszerben mi, magunk vagyunk a stratégia, nyilván a szabályok elsajátításával.

Huszta Géza

Gábor a Szörf tréninggel egy olyan komplett kereskedési rendszert adott át nekünk, amelyet az online kereskedésben eltöltött hosszú évek tapasztalatával hozott létre.

A logikusan felépített tréning, közérthetően mutatja be az eredményes kereskedéshez elengedhetetlen összetevőket, de persze az előnyt jelent, ha már foglalkoztunk a kereskedéssel korábban is.

Nagyban segíti a tananyag megértését a minden rész lezárását követő házi feladat elkészítése, mert ez rákényszerít bennünket arra, hogy önállóan is felismerjük a különböző mintázatokat, alakzatokat és struktúrákat. Ezek begyakorlásával kialakul az a látásmód, ami ahhoz kell, hogy az élő környezetben is felismerjük majd a grafikonon őket.

Számomra a legizgalmasabb elem a sávos RSI használatának bemutatása volt, azt gondolom, hogy ennek a technikának az elsajátítása hatalmas lehetőségeket rejt magában.

A Gábor rendszerében minden benne van, ami ahhoz kell, hogy sikeres kereskedőkké válhassunk. Persze az önmagában senkinek sem lesz elég a sikerességhez, ha meghallgatja az előadásokat, és elolvassa a mellékelt írásos anyagokat, mert az átadott tudáshoz mindenkinek saját magának kell mellé tennie a gyakorlást és a munkát.

Nagy László

Mit tartalmaz a hat PDF dokumentum?

Részletes tartalomjegyzék:

Hullámok és szerkezetek

 • Különböző időtávok hullámai

 • Kis hullámciklusok

 • Csúcsok és völgyek irányának meghatározása

 • Korrekciós szerkezetek

 • Elliott hullámelmélet

 • Elliott csatornák

 • Trendindító szerkezetek

 • Fennálló trendszerkezet

HLI indikátor (High Low Index)

 • HLI indikátor értékei

 • Divergenciák

 • HLI zónák

 • Belépési helyszínek és lehetőségek a HLI szerint

 • HLI agresszív belépő

Korrekciók és fordulatok

 • Szánkó stratégia

 • Korrekcióra utaló jelek

 • Fordulatra utaló jelek

 • Éles fordulatok

 • Hullámok meredekségének megállapítása

 • Gyorsulás jelei

Szignálok és belépőpontok

 • Gyertya konfigurációk

 • Fordulatok

 • Kitörések

 • Korai belépők trendfordulatnál

 • Impulzus szignál

 • Szerkezetek szerinti belépés

Stop-loss, célár, menedzselés

 • Stop-loss helyszíne

 • Célárak

 • Menedzselés

Idősík koordináció

 • Trendszintek és időperiódusok kapcsolata

 • Magasabb trendszintek megállapítása

 • Kivételek az idősík koordináció alól

Szörf csekklisták

 • A-B-C korrekcióra utaló jelek

 • Trendre utaló jelek

 • Belépés 1-2 / 1-2 szerkezetnél

 • Belépés “alacsonyabb ötös” szerkezetnél

 • HLI agresszív belépés

 • Gyertya konfiguráció feltételei

 • Idősík koordináció pontozása

Mennyibe kerülnek a csomagok?

Turbó csomag

189 900 HUF
 • A 13 órás online tréning HD minőségű videófelvételei
 • Munkafüzetek a gyakorláshoz – élő kiértékeléssel
 • HLI indikátor
 • Szörf Csúcs-Völgy indikátor
 • Szörf Csekklisták a legfontosabb szabályokkal
 • 1 hónap Szörf Klub előfizetés
 • Bónusz: kereskedési napló Excel
 • Bónusz: Risk Manager három hónapra

VIP csomag

219 900 HUF
 • A 13 órás online tréning HD minőségű videófelvételei
 • Munkafüzetek a gyakorláshoz – élő kiértékeléssel
 • HLI indikátor
 • Szörf Csúcs-Völgy indikátor
 • Szörf Csekklisták a legfontosabb szabályokkal
 • PDF #1: Hullámok és szerkezetek (50 oldal)
 • PDF #2: HLI indikátor (23 oldal)
 • PDF #3: Korrekciók és fordulatok (15 oldal)
 • PDF #4: Szignálok és belépőpontok (42 oldal)
 • PDF #5: Stop loss, célár, menedzselés (27 oldal)
 • PDF #6: Idősík koordináció (14 oldal)
 • 3 hónap Szörf Klub előfizetés
 • 2 óra online mentoring Gáborral
 • Bónusz: kereskedési napló Excel
 • Bónusz: Risk Manager teljes verzió
 • Bónusz: ismétlési lehetőség technikai díj ellenében

Hasznos BÓNUSZOK a tréning mellé,
amelyek további segítséget adnak Neked!

Bónusz

1, 3 vagy 12 hónap tagság Gábor Szörf Klubjában

Értéke: 6 900 Ft – 20 700 Ft – 69 000 Ft

A Szörf Klubban a legnagyobb hangsúly a gyakorlaton van. A reggeli piacáttekintéseken 8.00-kor kezdünk, elemezzük a fontosabb instrumentumokat. A tematika a Szörf Kereskedési Rendszer elemeire fókuszál, így folyamatosan tanulhatsz és tarthatod a kapcsolatot hozzád hasonló kereskedőkkel, így Gáborral is.

A Turbó csomagban 1, a VIP csomagban pedig összesen 3 hónap klubtagsághoz jutsz hozzá.

Ismétlési lehetőség

Értéke: az alaptréning mindenkori ára

Ha a jövőben lesz újabb Szörf tréning, akkor egy dologban biztos lehetsz: minden korábbi résztvevő, aki a Szörf tréning valamely verzióját elvégezte, egy technikai díj ellenében újra és újra részt vehet a tréningen ismétlőként. A technikai díj jelenlegi mértéke 15 000 Ft.

Risk Manager

Risk Manager

Értéke: 39 990 Ft

A Turbó csomagban 3 hónapra, a VIP csomagban pedig korlátlan időre kapod meg a Risk Manager kereskedési szoftverünket, mellyel profi módon nyithatsz, méretezhetsz és menedzselhetsz pozíciókat.

Hibrid+

Hibrid+

Értéke: 129 990 Ft

A VIP csomagban három hónapra díjmentesen megkapod a Hibrid+ expertünket, amellyel profi módon kereskedhetsz manuális, félmanuális és akár teljesen automata módban is. További bónusz ebben a csomagbann, hogy kedvezményesen juthatsz hozzá a szoftverhez.

Szörf Kereskedési napló

Értéke: 9 990 Ft

Minden csomag tartalmazza a kereskedési napló Excel táblázatot, amely segítségével nyomon követheted Szörf ügyleteidet és fejlődésedet.

Milyen experttel kereskedj?

A tréningen elsajátított tudást alkalmazni és gyakorolni kell, azaz ügyleteket méretezni és nyitni, továbbá az éles számlás kereskedéshez is fontos, hogy megbízható szoftver álljon rendelkezésedre.

Ezért a Szörf Kereskedési Rendszer mindhárom csomagjában egy-egy kereskedési segédeszközt biztosítunk számodra.

Risk Manager

A Szörf Kereskedési Rendszerhez kiválóan használható egyik MT4-es segédeszköz a Risk Manager.
A VIP csomaghoz bónuszként adjuk a szoftver teljes verzióját, míg a Turbó csomagban 3 hónapig használhatod. Ha a Turbó csomag mellett döntesz, és a használat során megtetszik a Risk Manager, akkor 39 900 Ft helyett 29 990 Ft ellenében vásárolhatod meg.

Hibrid+ kereskedési segédeszköz

A Szörf Kereskedési Rendszerhez kiválóan használható másik MT4-es segédeszköz a Hibrid+.
A VIP  csomagban bónuszként adjuk a szoftver három hónapos kipróbálási verzióját, ráadásul kedvezményes áron vásárolhatod meg 129 900 Ft helyett 89 990 Ft ellenében.

Mutasd a megrendelő űrlapot!

Mi a következő lépés?

Amennyiben érdekel a Szörf 4.1, lehetőséged van időpontot foglalni egy fél órás, ingyenes online konzultációra, vagy egyből meg is vásárolhatod a csomagot, amellyel automatikusan felveszünk a résztvevők közé.

Megrendelés

Töltsd ki az űrlapot, és rendeld meg!

A megrendelő űrlap alatt segítséget találsz a vásárláshoz.

Mit kell tenned?

 • Válaszd, melyik csomaggal szeretnél kereskedővé válni!

 • Ha kaptál e-mailben kuponkódokat, add meg közülük a legmagasabb értékűt! (Akkor kaphattál kuponkódot, ha korábban Hibrid+, Risk Manager vásárló voltál, továbbá, ha aktív Szörf Klub előfizető vagy!)

 • Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni. Figyelmedbe ajánlom a bankkártyás fizetési módot, mert annak feldolgozása azonnal megtörténik.

 • Figyelmesen add meg számlázási adataidat! Fontos tudnod, hogy bármilyen országból is vásárolsz, ugyanazt az árat tudjuk biztosítani neked. (Erre az adózási szabályok lehetőséget adnak.) Ettől függetlenül kérlek ügyelj rá, hogy helyes országot adj meg! Ha EU-s cégként vásárolsz, mindenképpen add meg közösségi adószámodat is – amennyiben rendelkezel ilyennel.

 • Nyomd meg a Megrendelés gombot! Ha nem történik semmi, valószínűleg valamelyik mezőt nem töltötted ki. Az ilyen mezőket piros színnel jelöli a rendszer.

Mi történik, miután megnyomod a Megrendelés gombot?

 • Ha bankkártyás fizetést választottál, akkor a bankkártyás fizetési szolgáltató oldala jelenik meg, ahol kifizetheted a választott csomagot. A vásárlást követően nem szükséges regisztrálnod, válaszd a visszatérést erre az oldalra.

 • Ha átutalásos fizetési módot választottál, akkor az e-mail fiókodban keresd a díjbekérőt. A díjbekérőn rajta lesz a kedvezményezett neve és a számlaszám is, ahová utalnod kell. Kérlek, hogy a díjbekérő számát tüntesd fel az átutalás megjegyzés rovatában!

 • A sikeres fizetést követően a rendszer létrehozza fiókodat a Trader Klubnál, ha még nem rendelkezel ilyennel.

 • A fiók létrehozásával egy időben a választott csomag alapján megkapod hozzáférésedet a Hibrid+ experthez. A hozzárendelésről és annak részleteiről külön e-mail értesítést kapsz.

 • A kapott információk alapján bejelentkezhetsz a Trader Klub fiókodba. A fiókodon belül a Szoftvereim menüpontban azonnal hozzáférsz robotodhoz.

 • Töltsd le a paraméterek listáját tartalmazó dokumentumot is, próbálgasd a programot, és olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket!

Kérdésed van? Beszélgessünk!

Azonnali döntés helyett beszélgessünk!

Azt szeretnénk, hogy a csalódások elkerülése végett azok csatlakozzanak a tréninghez, akik motiváltak, elkötelezettek, és azt kapnák a képzéstől, amit elvárnak vagy szeretnének. Ezért a vásárlás előtt lehetőséget biztosítunk egy kötetlen online beszélgetésre, ahol felteheted a kérdéseid. A kérdések és válaszok alapján együtt eldönthetjük, hogy neked való-e a Szörf rendszer szemléletmódja, illetve könnyebben hozhatsz döntést a jelentkezésed kapcsán. Ezen a beszélgetésen hárman lennénk: Te, Gábor és Radu.

Horváth Gábor
Radulovic Attila

Hogy néz ki a folyamat?

Gyakran Ismételt Kérdések

Bankkártyával és átutalással. A bankkártyás fizetés előnye, hogy gyors, kényelmes és azonnal hozzá tudsz jutni a csomagodhoz.

A tréningen online vehetsz részt, tehát nem kell fizikailag kimozdulnod a szobádból. A tréning oktatásai videófelvétel formájában utólag is megtekinthetőek.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem 3. fél nem jut hozzájuk.
 3. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Jómagam (Radu) 2010 óta foglalkozom az online kereskedés automatizálásával, és azóta osztom meg segítő szándékkal bejegyzéseimet weboldalamon.

Gábor 2006 óta kereskedik, és 2013-ban hozta létre Forex Zóna nevű weboldalát, amelyen szintén az online kereskedést segítő tartalmak állnak a kereskedők rendelkezésére. Gáborral közös projektünk a Trader Klub, mely a Forex Zóna tartalmaira épül, és a 2015 óta napi szinten vezetett online kereskedési klub is itt áll az érdeklődők rendelkezésére.

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagokat és támogatást, amely képes végigvezetni azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A tréning tematikájával és a kapott anyagokkal kapcsolatban ezen az oldalon találsz részletes felvilágosítást, illetve ha előzetesen kérdésed merül fel, a megbeszélésünk során is bátran kérdezhetsz róluk.

A tréning 13 órából áll, és 5 héten keresztül hetente egyszer online meetinget is tartunk, ahol felteheted a kérdéseidet. Ugyanezeken az alkalmakon értékeli ki Gábor a beküldött házi feladatokat is.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. A tréning tartalmáról ide kattinva olvashatsz bővebben.

Csomagtól függően azonban félautomata, illetve automata kereskedési expertet biztosítunk számodra, amellyel könnyen végrehajthatod a pozíciók nyitását, kezelését, menedzselését a tanultak alapján.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma!

A klubtagság 1, 3, illetve 12 hónapja a tréning kezdetétől függ. Élő tréning esetén a kezdés napjától, videós tréning esetén pedig a kiegyenlítés napjától számít a klubtagság. A vásárlást követően akár azonnal lehetőséged nyílik a klubtagság igénybevételére. Természetesen a programhoz kapcsolódó klubtagság lejárta után is maradhatsz klubtag, ha szimpatikusnak találod a lehetőséget. Jelenleg a klubtagság díja bruttó 6 900 Ft havonta.

Ha kíváncsi vagy a reggeli klubra, itt találsz róla bővebb információkat.

Mint minden termék, időbe, energiába, és pénzbe került az, hogy a stratégia és a vele kapcsolatos hogyan megszülessen. Ezen kívül a saját időnket bocsájtjuk rendelkezésedre, amiből pontosan ugyanannyival rendelkezünk, mint Te.

A kereskedési rendszerről egy bejegyzés-sorozatot írtunk, melyet az alábbi linkeken tudsz elolvasni:

Mutasd a megrendelő űrlapot!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013