A cikket Radulovic Attila írta.

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2020. október 6-án kedden, 18.00-kor tartjuk a következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Tóth Marcell lesz.

Az előadóról

Tóth Marcell

Tóth Marcell, független kereskedő. 2013-ban váltott át az amerikai S&P 500 index napon belüli kereskedésére, amin egyszerű, price action alapú metódusát és piaci felfogását azóta napi rendszerességgel gyakorolja és tökéletesíti. Hite szerint a siker egy része rejlik csak a grafikonokban, a másik felét önmagunkban kell megtalálnunk. Ezért hozta létre a Tudatos Trader névre keresztelt programot, amivel célja, hogy a tőzsdei világ megértése mellett az önfejlődés útján is segítséget kínáljon azoknak, akik elszántak a felmerülő akadályok ellenére is.

Tóth Marcell

Az előadás témája

Tőzsde tükröm, mondd meg nékem!

  • Hogyan reflektálnak minket az eredményeink?
  • Hogyan ismerjük fel és haladjuk meg a felmerülő akadályokat a tőzsde tükrének visszajelzései alapján?
  • Miként tudjuk ezt az információt ténylegesen hasznosítani, a változásokat implementálni és pozitív irányba elindulni?
  • Milyen tettek és szokások építik a jellemünket és a számlánkat és melyek rombolják ezt le?
  • A tőzsde 90%-ban pszichológia vagy 90%-ban szakértelem?
  • Mi a sikeres kereskedés titka?

A webinárium videófelvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Ha még nem vagy feliratkozva a Trader Klub hírlevelére, ezt mindenképpen tedd meg, hiszen a közelgő webináriumokra csak ott tudsz jelentkezni.

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!