Karácsony Gábor: Kripto kereskedés a gyakorlatban (Trader Klub webinárium, 2021. június 3.)

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára.

2021. június 3-án csütörtökön, 18.00-kor tartottuk ingyenes, Trader Klubos webináriumunkat, amelynek ismét Karácsony Gábor volt az előadója.

Az előadás címe

Kripto kereskedés a gyakorlatban

A kriptovalutákról szóló sorozatunk második előadásában Gábor rátért a kereskedés gyakorlati oldalára, a kripto tőzsdéktől a gyakorlati stratégiákig.

Az előadás tervezett témájáról

 • Milyen tőzsdék vannak a kripto piacon?

 • Hol tudod megnézni a tőzsdék sorrendjét, nagyságát?

 • Melyik tőzsdét miért és mikor éri meg választani?

 • Mekkora a kereskedési költség a tőzsdéken?

 • Hogy tudsz BTC-t vagy bármilyen coin-t vásárolni?

 • Milyen költsége van, ha valamilyen coint küldesz egyik tőzsdéről a másikra, vagy külső pénztárcába?

 • A kriptopiac sajátosságai (pl. nagy volatilitás)

 • A Binance tőzsde bemutatása röviden. Lehetőségek (pl. staking).

 • Order elhelyezése, követése

 • Kereskedési szisztémák a kripto piacion (hodler vagy daytrader)

 • FTX tőzsde bemutatása (tőkeáttét és egyéb lehetőségek)

 • Hogy keresek beszállót?

 • Mekkora rizikóval lépek piacra?

 • RR 1:6-hoz –  most viccelsz?

Előadó:

Karácsony Gábor

Karácsony Gábor

2004-ben csapott meg a tőzsde szele, ami először valami misztikus és megfoghatatlan dolognak tűnt, de igencsak felkeltette az érdeklődésem, és eldöntöttem, hogy tőzsdézni fogok. Ezt követően kezdtem neki a kutatásnak. Akkor még nagyon kevés lehetőség volt Magyarországon a tőzsdéről és a kereskedésről tanulni – vagy bármilyen információt szerezni ebben a témában. Azonban találtam egy megfelelő üzleti iskolát, ahol a technikai elemzésről is tanulhattam. Az iskola végeztével nagy lelkesedéssel vágtam bele a külföldi tőzsdék világába. Mivel az egyik oktató régóta kereskedett az ausztrál piacon, az ő segítségével kereskedői számlát nyitottam Ausztráliában. Ekkor már számítógépen tudtunk megbízásokat elhelyezni, brókercégen keresztül. Majd kiugrottam a bőrömből, amikor postán megjött az első megvásárolt részvényem. Mivel a kezdeti időkben elég sikeres voltam, úgy gondoltam én vagyok a következő Warren Buffett. A kezdők szerencséjétől felbuzdulva és elvakulva, egy igen kockázatos játékba kezdtem, az opciós kereskedésbe. Mindezt képzettség és megfelelő tudás nélkül, aminek az lett az eredménye, hogy az addig szépen felhizlalt számlámat kettő hónap alatt lenulláztam. Ezt követően, Ausztrália után Angliában nyitottam bróker számlát, és azon keresztül kezdtem el a devizakeresztekkel (forex) való kereskedést. Okulva a korábbi felelőtlenségemből, emellett már folyamatosan tanultam, és folytattam a hosszú távú befektetéseket osztalékfizető részvényekbe.

2015 környékén hallottam először a Bitcoinról, de ekkor még nem mélyültem el a kripto pénzek világában, hanem maradtam annál, amiben sikeres voltam. Aztán két évvel később újra találkoztam a bitcoinnal, és ebben az időben már jóval több információt találtam ebben a témában. Pár hónapot tanulással töltöttem, és felfedeztem a kripto valuták piacát.

2017 óta a fő csapás a kriptopiac. Ezen a piacon töltöm a legtöbb időt, amit a kereskedésre fordítok, YouTube csatornámon pedig megosztom gondolataimat a témában.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.