Horváth Gábor & Radulovic Attila: Tőzsde robot is lehet nyerő? (Trader Klub webinárium, 2020. november 3.)

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára.

2020. november 3-án kedden, 18.00-kor tartottuk ingyenes, Trader Klubos webináriumunkat, amelynek előadói Horváth Gábor és Radulovic Attila voltak.

Az előadás címe

Tőzsde robot is lehet nyerő?

A kereskedés alapja egy jó (vagy több) stratégia, a gyakorlás és az ügyletek végrehajtásához és kivitelezéshez szükséges pszichológia. De mi a helyzet, ha valaki robottal szeretne kereskedni? A következő ingyenes Trader Klub webinárium témája a tőzsdei robottal történő kereskedés lesz.

Az előadás célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik tervezik a robotos kereskedést, és szeretnének minél többet megtudni erről a területről,  illetve azoknak is, akik már használnak valamilyen kereskedő szoftvert, de kíváncsiak mások tapasztalataira.

A téma kapcsán a segítséget kértünk egy felméréshez. Az alábbi anonim kérdőív kitöltésével elmondhatod, te hogyan gondolkodsz a robotos kereskedésről, továbbá milyen elvárásaid és elképzeléseid vannak róla. A webináriumon az addig beérkezett válaszokat is megosztottuk. Ha felvételről tervezed megnézni ezt a webináriumot, akkor célszerű a videó megtekintése előtt kitöltened az űrlapunkat.

Az előadás témájáról

  • Milyen pénzből tőzsdézzünk?

  • Mit kell elfogadni és megérteni?

  • A robot választás szempontjai.

  • Mitől tanácsos tartózkodni?

  • Kockázat és pénzkezelés.

  • A Hibrid+ kereskedőrobot éles eredményei és statisztikája

Előadók:

Horváth Gábor

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a főtevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szenvedély hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a trader szakma iránt.

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila vagyok, a Trader Klub társalapítója. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozom.

Blogommal 2010 óta segítem a devizapiac iránt érdeklődőket, több száz kereskedőrobotot készítettem. Alapos ember vagyok, aki szeret elveszni a részletekben.

A webinárium videófelvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Ha még nem vagy feliratkozva a Trader Klub hírlevelére, ezt mindenképpen tedd meg, hiszen a közelgő webináriumokra csak ott tudsz jelentkezni.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.