Mehringer Gábor – Daytrading a TradingView platformon (Trader Klub webinárium, 2022. május 4.)

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára.

2022. május 4-én szerdán 18.00-kor tartottuk Trader Klubos webináriumunkat, amelynek előadója Mehringer Gábor volt.

Az előadás címe

Daytrading a TradingView platformon

Az előadás témájáról

Nem számít, hogy rövid távú trader vagy hosszútávú befektető. Mindkettőnek ugyanaz a célja: a jövőbeli árfolyammozgások valószínűségének a megítélése. Minél gyorsabb a kereskedés, minél rövidebb ideig vagyunk a piacon, annál fontosabb az időzítés. Egy daytrader-nek precízebb setup-okra van szüksége, mint egy swing-trader-nek.

A webináriumon nem egy komplett stratégiát szeretnék bemutatni, hanem olyan setup-okat, amelyek segítenek a valószínűségek meghatározásában. Ezeket a setup-okat minden nap használom a DAX, Dow Jones és Nasdaq indexek kereskedésében. Ez egy Szent Grál? Nem, nem az. A Szent Grál nem a stratégiában rejlik, hanem bennünk traderekben.

Előadó:

Mehringer Gábor

Mehringer Gábor

Gábor tizenhét év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacok világában. Aktívan 2006 óta kereskedik CFD-kel és határidős ügyletekkel.

A tőzsdei és technikai elemzői (CFTe) szakvizsgák megszerzése további mérföldkövet jelentett pénzügyi karrierje során. Egy budapesti vagyonkezelőnél szerzett tapasztalatai révén lehetősége nyílt bővíteni tudását a kezelt határidős számlák területén. 2015-ben a közismert német trader, Birger Schäfermeier magyar nyelvű Live Trading Room-ját vezette.

Gábor szakterülete a DAX és a Dow Jones, valamint az EUR/USD napközbeni, rövidtávú kereskedése (daytrading).

“Kizárólag manuálisan kereskedem, és nem veszem figyelembe a fundamentális adatok, illetve a hírek tartalmát – kizárólag a grafikon alapján kereskedem, indikátorok nélkül.”

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.