Cimballi: Nézzük, miből élünk! (Trader Klub webinárium, 2022. szeptember 5.)

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2022. szeptember 5-én hétfői Trader Klubos webináriumunk előadója Cimballi (Nagyferenczi László) kereskedő volt.

Az előadóról

Cimballi

Cimballi, független daytrader, Kanadában él. Kontextus-momentum-szignál módszere és szemléletmódja Elliott hullámelmélete és az RSI indikátor összekötésén alapszik. Végzettségét tekintve diplomás közgazdász, okleveles tréner és CTI szakmai coach.

Nagyferenczi László (Cimballi)

Az előadás témája

Nézzük, miből élünk!

Nézzük, miből élünk! Nagyapám mondta mindig, mielőtt munkába kezdett. Hát, íme ezt tesszük mi is szeptember első hétfőjén.
Borítékolhatóan jó profitszerzési lehetőségekkel jön az ősz, hiszen nyugtalanok, bizonytalanok a tömegek és a politikusok, ami biztató előjel nekünk, kereskedőnek. Persze ezt nem hírekből, vagy a rezsiszámláról olvassuk le, hanem a grafikonokról.
Keressük meg a jó csapásirányokat, gondolatmeneteket, találjunk fogódzókat néhány népszerű piac Elliott-i szempontú áttekintésével. Beszéljünk még amúgy az egyensúlyozás kedvéért rossz szériákról, időszakokról és a költségekről is. Magyarán, a realitások talaján maradva készülünk az év legjobb időszakára.”

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.