Grolmusz Krisztina és Radulovic Attila – Tőzsdei és kripto adózás 2022 (Trader Klub webinárium, 2022. április 5.)

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára.

2022. április 5-én kedden, 18.00-kor tartottuk ingyenes Trader Klubos webináriumunkat, amelynek előadói Grolmusz Krisztina és Radu voltak.

Az előadás címe

Tőzsdei és kripto adózás 2022

A kereskedés egyik velejárója az, hogy az általa realizált eredményeket fel kell tüntetned az adóbevallásodban. Előadásunkban ezt a témát részletezzük.

Az előadás témájáról

  • Milyen jövedelmi kategóriákba lehet sorolni az ügyleteket?

  • Milyen szabályok vonatkoznak a kriptovaluták adózására?

  • Hogyan adhatod be a bevallásodat és meddig?

  • Mi az a szocho, és mikor kell fizetni?

  • Ügyletek egyszerű exportálása a kereskedési platformokból

Előadó:

Grolmusz Krisztina

Grolmusz Krisztina

Könyvelőirodám vezetőjeként több mint 20 éve foglalkozom számviteli szolgáltatással. Szívesen nyújtok kezdő vállalkozások részére előzetes tanácsadást, akár online konzultáció keretében is.

A hagyományos könyvelési feladatokon túllépve újabb, érdekes területekre specializálódtam, így ma már ügyfeleim java része informatikával, e-kereskedelemmel, online szolgáltatásokkal, kriptovalutákkal foglalkozó vállalkozásokból és magánszemélyekből tevődik össze.

Az ehhez a feladathoz választott és fejlesztett informatikai háttér lehetővé teszi, hogy ügyfeleimmel az ország bármely pontján kapcsolatot tartsak. Világos, közérthető magyarázataimmal igyekszem ügyfeleim számára kézzel fogható segítséget nyújtani.

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu) vagyok, a Trader Klub társalapítója. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel és fejlesztéssel foglalkozom.

Metatrader 4 blogommal 2010 óta segítem a devizapiac és a tőzsde iránt érdeklődőket. Eddig több száz egyedi kereskedőrobotot és indikátort készítettem. Alapos embernek ismerem magam, figyelek a részletekre, és szeretek is olykor elveszni bennük.

Hosszú ideje minden évben igyekszem összehozni a kereskedői közösséget olyan szakértőkkel, akik bemutatnak valamilyen tőzsdével kapcsolatos területet, és ebbe beletartozik a tőzsdei adózás is.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

HU-TAX csomag

Az előadásban említjük majd a HU-TAX exportáló és forintosító csomag ajánlatát, melyet az alábbi képre kattintva érsz el.

HU-TAX csomag

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.