Sierra Chart: Előny a független kereskedőnél (Trader Klub webinárium Cimballival, 2021. október 4.)

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2021. október 4-én kedden, 18.00-kor tartjuk következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Cimballi (Nagyferenczi László) kereskedő lesz.

Az előadóról

Cimballi

Cimballi, független daytrader, Kanadában él. Kontextus-momentum-szignál módszere és szemléletmódja Elliott hullámelmélete és az RSI indikátor összekötésén alapszik. Végzettségét tekintve diplomás közgazdász, okleveles tréner és CTI szakmai coach.

Nagyferenczi László (Cimballi)

Az előadás témája

Kutatástól a kötésig, korlátok nélkül

Ha látsz egy stratégia-ötletet egy folyóiratban, vagy az interneten, vagy valami taktikai fogást felszedsz Gábortól, vagy akár Cimballitól, vagy épp neked van egy új ötleted, akkor mihez kezdesz vele? Hogyan integrálod a már meglévő tudásodhoz, miként teszteled a hatásfokát? Hogyan hajtod ki belőle a maximumot a lehető legnagyobb kötési gyakorisággal? Mi van, ha több idősík összefésülésével jön létre, amit helyzetnek tekintesz? Milyen eszközöket tudsz magadnak készíteni, ami támogat a hatékony kereskedésben az ötlet vizuális megjelenítésétől a kötésen és specifikáció íráson át, idősíkok összefésülésén keresztül, a statisztika kigyűjtéséig anélkül, hogy akár egyetlen sor kódot kelljen írnod? Nézzük meg együtt október 4-én, amikor régi visszatérő vendégünk, Cimballi jön hozzánk ismét egy volatilis őszi szezonnyitó Sierra Chart demozásra.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.