A cikket Radulovic Attila írta.

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2021. október 4-én kedden, 18.00-kor tartjuk következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Cimballi (Nagyferenczi László) kereskedő lesz.

Az előadóról

Cimballi

Cimballi, független daytrader, Kanadában él. Kontextus-momentum-szignál módszere és szemléletmódja Elliott hullámelmélete és az RSI indikátor összekötésén alapszik. Végzettségét tekintve diplomás közgazdász, okleveles tréner és CTI szakmai coach.

Nagyferenczi László (Cimballi)

Az előadás témája

Kutatástól a kötésig, korlátok nélkül

Ha látsz egy stratégia-ötletet egy folyóiratban, vagy az interneten, vagy valami taktikai fogást felszedsz Gábortól, vagy akár Cimballitól, vagy épp neked van egy új ötleted, akkor mihez kezdesz vele? Hogyan integrálod a már meglévő tudásodhoz, miként teszteled a hatásfokát? Hogyan hajtod ki belőle a maximumot a lehető legnagyobb kötési gyakorisággal? Mi van, ha több idősík összefésülésével jön létre, amit helyzetnek tekintesz? Milyen eszközöket tudsz magadnak készíteni, ami támogat a hatékony kereskedésben az ötlet vizuális megjelenítésétől a kötésen és specifikáció íráson át, idősíkok összefésülésén keresztül, a statisztika kigyűjtéséig anélkül, hogy akár egyetlen sor kódot kelljen írnod? Nézzük meg együtt október 4-én, amikor régi visszatérő vendégünk, Cimballi jön hozzánk ismét egy volatilis őszi szezonnyitó Sierra Chart demozásra.

Hogyan lehet jelentkezni?

Ha még nem vagy feliratkozva a Trader Klub hírlevelére, ezt mindenképpen tedd meg, hiszen a közelgő webináriumokra csak ott tudsz jelentkezni.

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni 2021. szeptember 23 17 órától.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, ezt követően automatikusan küldjük a részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.