A cikket Radulovic Attila írta.

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára.

2021. március 2-án kedden, 18.00-kor tartjuk a következő ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadói Grolmusz Krisztina és Radu lesznek.

Az előadás címe

Tőzsdei adózás 2021

A kereskedés egyik velejárója az, hogy az általa realizált eredményeket fel kell tüntetned az adóbevallásodban. Előadásunkban ezt a témát részletezzük.

Az előadás témájáról

  • Milyen jövedelmi kategóriákba lehet sorolni az ügyleteket?

  • Mi a helyzet az Egyesült Királyságban felügyelt brókercégekkel? ETÜ vagy nem ETÜ?

  • Hogyan adhatod be a bevallásodat és meddig?

  • Mi az a szocho, és mikor kell fizetni?

  • Ügyletek egyszerű exportálása a kereskedési platformokból

Előadó:

Grolmusz Krisztina

Grolmusz Krisztina

Könyvelőirodám vezetőjeként több mint 20 éve foglalkozom számviteli szolgáltatással. Szívesen nyújtok kezdő vállalkozások részére előzetes tanácsadást, akár online konzultáció keretében is.

A hagyományos könyvelési feladatokon túllépve újabb, érdekes területekre specializálódtam, így ma már ügyfeleim java része informatikával, e-kereskedelemmel, online szolgáltatásokkal, kriptovalutákkal foglalkozó vállalkozásokból és magánszemélyekből tevődik össze.

Az ehhez a feladathoz választott és fejlesztett informatikai háttér lehetővé teszi, hogy ügyfeleimmel az ország bármely pontján kapcsolatot tartsak. Világos, közérthető magyarázataimmal igyekszem ügyfeleim számára kézzel fogható segítséget nyújtani.

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu) vagyok, a Trader Klub társalapítója. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel és fejlesztéssel foglalkozom.

Metatrader 4 blogommal 2010 óta segítem a devizapiac és a tőzsde iránt érdeklődőket. Eddig több száz egyedi kereskedőrobotot és indikátort készítettem. Alapos embernek ismerem magam, figyelek a részletekre, és szeretek is olykor elveszni bennük.

Hosszú ideje minden évben igyekszem összehozni a kereskedői közösséget olyan szakértőkkel, akik bemutatnak valamilyen tőzsdével kapcsolatos területet, és ebbe beletartozik a tőzsdei adózás is.

Hogyan lehet jelentkezni?

Ha még nem vagy feliratkozva a Trader Klub hírlevelére, ezt mindenképpen tedd meg, hiszen a közelgő webináriumokra csak ott tudsz jelentkezni.

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni 2021. február 22. 18 órától.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, ezt követően automatikusan küldjük a részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.