Radulovic Attila, Horváth Gábor: A Risk Manager kereskedési segédeszköz

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. április 24-én szerdán, 18.00-kor tartottuk a hetedik ingyenes Trader Klubos webináriumot, amelynek előadói Radulovic Attila (Radu) és Horváth Gábor voltak.

Az alábbiakban bemutatkozunk, és írunk pár gondolatot az előadásról.

Az előadókról

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila vagyok, a Trader Klub társalapítója. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozom.

Blogommal 2010 óta segítem a devizapiac iránt érdeklődőket, több száz kereskedőrobotot készítettem. Alapos ember vagyok, aki szeret elveszni a részletekben.

Horváth Gábor

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.

Az előadás témájáról

A Risk Manager kereskedési segédeszköz

Előadásunk célja, hogy bemutassuk a Trader Klub legújabb szoftverét. Ez az MT4-es eszköz a kézi kereskedés segítésére hivatott, és a Risk Manager nevet kapta.

A programmal a méretezés, pozíciónyitás és menedzselés válik rendkívül gyorssá, pontossá és egyszerűvé.

Gáborral úgy döntöttünk, hogy téged is bevonunk ennek a szoftvernek a végső, fejlesztési szakaszába, ezért a webináriumot követően lehetőséged lesz tesztelési időszakot igényelni. Csupán annyit kérünk tőled, hogy segítsd a munkánkat, és nyúzd a szoftvert  annak érdekében, hogy kibukjanak az esetleges tervezési / programozási hibák. Minél több észrevételt kapunk, annál jobb lesz a végeredmény. Köszönjük!

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.