Radulovic Attila, Horváth Gábor: 2. Risk Manager webinárium

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. június 4-én kedden 18.00-kor tartottuk a kilencedik ingyenes Trader Klubos webináriumot, amelynek előadói Radulovic Attila (Radu) és Horváth Gábor voltak.

Az alábbiakban bemutatkozunk, és írunk pár gondolatot az előadásról.

Az előadókról

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila vagyok, a Trader Klub társalapítója. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozom.

Blogommal 2010 óta segítem a devizapiac iránt érdeklődőket, több száz kereskedőrobotot készítettem. Alapos ember vagyok, aki szeret elveszni a részletekben.

Horváth Gábor

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.

Az előadás témájáról

A Risk Manager kereskedési segédeszköz újdonságai

(2. webinárium)

Előadásunk célja, hogy bemutassuk a Trader Klub méretező-menedzselő szoftverének – a Risk Managernek – legújabb verziójának újdonságait. Ez az MT4-es eszköz a kézi kereskedés segítésére hivatott.

A programmal a méretezés, pozíciónyitás és menedzselés válik rendkívül gyorssá, pontossá és egyszerűvé.

Gáborral úgy döntöttünk, hogy a Trader Klub követőit is bevonjuk a szoftver végső fejlesztési szakaszába. A programot több, mint 1 hónapon át közel 100 ember tesztelte.

A tesztelők közül sokan visszajelzéseket, javaslatokat is küldtek. Ezeket és saját ötleteinket felhasználva tovább tökéletesítettük az expertet, és nyugodtan kijelenthetem, hogy igen sokrétű és izgalmas kereskedési segédeszköz jött létre.

A program működésének egyes elemeit, valamint az új funkciók egy részét mutatjuk be ebben az előadásban.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.