Palotás Dávid: Térkép az ármozgásokhoz

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. március 26-án, 18.00-kor tartottuk az ötödik ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Palotás Dávid volt.

Az alábbiakban bemutatjuk Dávidot, és nagy vonalakban azt a látásmódot, amely alapján figyeli a piacot.

Az előadóról

Palotás Dávid

Palotás Dávid

Palotás Dávid független trader, és emellett a Trader’s Night szervezője.

Kereskedési rendszerét két-három – számára – sarkalatos pont köré építi, amelyben az impulzusalapú termékkiválasztás elvét követi. Szemléletmódjával eddig itthon nem nagyon találkozhattunk – magyar nyelvű előadásokon sem.

Magyarországon több – nagy létszámú – rendezvényen is részt vett, mint meghívott előadó: brókercég által szervezett előadáson, a korábbi Forexpo-n és természetesen a Traders’ Night-on. Ezek mellett vendégelőadó volt felsőoktatási intézményekben: Corvinus Egyetem, Gábor Dénes Főiskola.

Szeret oktatni, előadni, és a kereskedésen felül retorikában is képezte magát.

Az előadás címe

Térkép az ármozgásokhoz

Az előadás témájáról

  • A kereskedés, mint életmód (pénzben és időben).
  • Haladó money management, és piaci áttekintő – kereskedés pénz nélkül.
  • Dávid bemutatja azokat a segédeszközeit (excel és expertek), amelyek használatával rengeteg idő megtakarítható, így a kereskedés mellett is teljes életet élhetünk.
  • Stratégia.

Sok fontos dolog elhangzik a webináriumon, amelyek itthon talán még soha. Kitekintünk a rendszer által kínált lehetőségekre, az úgynevezett funded-programok révén. Továbbá felvillantásra kerülnek egyéb, klasszikus chart nélküli nézőpontok is.

A stratégiáról

Dávid stratégiájában súlyozottan szerepel a heatmap (hőtérkép), a money management, illetve a szintek, valamint az impulzus. Alapvető eszközökre épít. Nem célja pipre pontosan eltalálni a piaci mozgásokat, mivel ismeri és bízik a mögötte lévő statisztikákban.

Az évek alatt létrehozott egy olyan térképet, amely az egyes termékek közötti korrelatív mozgásokban segíti a tájékozódást, így képes kiválasztani az adott napra a legmegfelelőbben kereskedhető instrumentumot.

„A kereskedés során a legfontosabb önmagunk működésének megértése. Lehet bármilyen jó és cizellált a kereskedési rendszered, ha nem tudsz vele együtt dolgozni.”

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.