Mehringer Gábor: Price Action kereskedés a DAX indexen

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. július 2-án kedden, 18.00-kor tartottuk a tizedik ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Mehringer Gábor kereskedő volt.

Az alábbiakban bemutatjuk Gábort, és leírjuk a témát, amelyről beszélt.

Az előadóról

Mehringer Gábor

Mehringer Gábor

Gábor tizenhét év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacok világában. Aktívan 2006 óta kereskedik CFD-kel és határidős ügyletekkel.

A tőzsdei és technikai elemzői (CFTe) szakvizsgák megszerzése további mérföldkövet jelentett pénzügyi karrierje során. Egy budapesti vagyonkezelőnél szerzett tapasztalatai révén lehetősége nyílt bővíteni tudását a kezelt határidős számlák területén. 2015-ben a közismert német trader, Birger Schäfermeier magyar nyelvű Live Trading Room-ját vezette.

Gábor szakterülete a DAX és a Dow Jones, valamint az EUR/USD napközbeni, rövidtávú kereskedése (daytrading).

„Kizárólag manuálisan kereskedem és nem veszem figyelembe a fundamentális adatok, illetve a hírek tartalmát – kizárólag a grafikon alapján kereskedem, indikátorok nélkül.”

Az előadás címe

Price Action kereskedés a DAX indexen

Az előadás témájáról

  • Miért price action kereskedés?
  • Melyik DAX-ot kereskedjük egyáltalán?
  • Támaszok és ellenállások szerepe és értelmezése
  • A nyitó árak szerepe a napközbeni kereskedésben
  • Egy erősen trendelő nap valószínűségének felismerése
  • Példák a gyakorlatból

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.