Komjáthy Attila: Van-e élet az indikátorokon túl?

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. május 6-án hétfőn, 18.00-kor tartottuk a nyolcadik ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Komjáthy Attila kereskedő volt.

Az alábbiakban bemutatkozik Attila, és leírja a témát, amelyről beszélt.

Az előadóról

Komjáthy Attila

Komjáthy Attila

Közel 20 éve kereskedem a devizapiacon, emellett sok éve az FX Tanoda keretein belül adom át a tapasztalataim és a tudásom azoknak, akik nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Az egyik alapelven, hogy „azt kereskedd, amit látsz, és ne azt, amit látni szeretnél!” A másik, amit képviselek, hogy „a tudás mindenkié!

Véleményem szerint a piacot matematikai összefüggések irányítják, és a fundamentális összetevők csak lendületeket adnak a mozgásoknak. Kereskedései rendszereimet ezeknek az irányelveknek megfelelően alakítottam ki. Sokan kérdezik, hogy így szembe menve az általánosan elfogadott „fundamentális világgal” működhet-e egy ilyen rendszer? Erre a dilemmára egy lehetséges válasz, hogy az ország legnagyobb forex versenyét sikerült megnyernünk ezzel a szemlélettel, és a szervezők is csodálkoztak azon, hogy kis kockázat mellett is lehetséges a hatalmas profit.

Az előadás címe

Van-e élet az indikátorokon túl?

Az előadás témájáról

Komjáthy Attila:

Az előadásaimon jobban szeretem a gyakorlatias dolgokat bemutatni élőben, mint az elméletet sulykolni. Most is ezt tervezem. Megismerkedhetünk egy „lopakodó” szignállal, melyhez nem kell indikátor, és nagyon jól használható a trendkövető rendszerekben, melyet természetesen élőben le is tesztelünk. Többek között ezt a szignált is használtuk a fent említett versenyen.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.