Kiss Csaba: Elemzek, nem jósolok

A Trader Klub hagyományt szeretne teremteni minőségi webináriumok szervezésével. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2018. december 13-án, 18.00-kor tartottuk a második ingyenes, Trader Klub webináriumot, amelynek vendégelőadója Kiss Csaba volt.

Az alábbiakban bemutatjuk Csabát, továbbá ő is ír néhány mondatot magáról, illetve előadásáról.

Az előadóról

Kiss Csaba

Kiss Csaba

Diplomázott Elliott hullám elemző. Sok éven át bankban dolgozott, majd elemzőként a Portfolio.hu-nál, továbbá egy angol brókercég magyarországi értékesítőjeként. Az elmúlt három évben több, mint ötezer elemzés készített, és emellett kétszáz óra videóelemzést tartott. Szeret emberekkel foglalkozni, szenvedélye az oktatás.

„Kiskereskedőként kezdtem, így tapasztalatból tudom, hogy mennyire nehéz megtalálni azt a stratégiát, amely valóban működik. Tizenöt éve kereskedem, és ezalatt volt időm megtanulni a leckét. Az oktatással az a szándékom, hogy a múltban elkövetett hibáimból és tapasztalataimból okulva, az emberek megkímélhessék magukat a szükségtelen veszteségektől – amelyek sok esetben a teljes megtakarításuk elvesztését jelenti.”

Az előadás témájáról

Elemzek, nem jósolok

Fordulatra utaló jelek a vezető tőzsdei termékeken

„Örömömre szolgál, hogy a Trader Klub következő webináriumán bemutathatom nektek, hogyan elemzem azokat az instrumentumokat, amelyekkel magam is kereskedem. Az előadásomon az Elliott hullámelmélet keretein belül arra törekszem, hogy a lehető legobjektívebb képet alkotva megkeressem a fordulók jeleit a világ vezető tőzsdei termékein, amelyek az SP500, NASDAQ, DAX, FTSE és CAC. Ezeken az instrumentumokon fogok közép és hosszabbtávú elemzéseket végezni, és konkrét példákon keresztül betekintést nyújtani Elliott hullámelméletbe.”

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.