Horváth Gábor, Radulovic Attila: A Pingpong Stratégia 2.0 és robot

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. február 18-án, 18.00-kor tartottuk a negyedik ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Horváth Gábor és Radulovic Attila (Radu) volt.

Az előadókról

Horváth Gábor

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Fejlesztő. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozik.

Blogjával 2010 óta segíti a devizapiac iránt érdeklődőket, 2018 szeptembere óta pedig a Trader Klub egyik társalapítójaként a magyar kereskedők hiteles és minőségi támogatását tűzte ki célul.

Az előadás témájáról

A Pingpong 2.0 Stratégia és robot

Gábor:

Előadásunk célja, hogy bemutassuk a Pingpong 2.0 Stratégiát, és a belőle készült kereskedési robotot.

A Pingpong kereskedő robot egyszerű és könnyen megtanulható szisztémán alapul, amelynek a szabályai letisztultak, így objektíven elemezhető a piaci ármozgás és nem állít dilemmák elé.

A Pingpong Stratégia fontos részét képezi annak a kereskedési rendszernek, amelyet a DAX instrumentumon használok. Évek óta napi rendszerességgel alkalmazom ezt a szisztémát, és nem csak én kedvelem, hanem több kereskedő kollégám is.

A reggeli piacelemzéseken folyamatosan követhető, hogy mikor és miért nyitok ügyletet ezzel a stratégiával, illetve hogyan menedzselem le utána. Szeretem a tiszta, jól átlátható és elemezhető helyzeteket, és a Pingpong Stratégiával éppen ezekre lehet fókuszálni.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.