Horváth Gábor: Kereskedési stratégiák építőelemei – RSI és Bollinger szignál

Az eredményes kereskedés alapja a jó stratégia, és ha az megvan, akkor lehet tovább építkezni a gyakorlás és a pszichológia terén is. Ebben az alapozásban kívánunk a segítségedre lenni.

Ezen az előadáson azt a két stratégiát fogjátok megismerni, amelyeket Gábor évek óta napi szinten használ. Részletes betekintést nyertek a belépési szignáloktól, a szűréseken és menedzselésen át, egészen az ügylet zárásáig.

A webináriumon segítségül hívunk egy expertet annak érdekében, hogy képet kapjatok a stratégiák alapjául szolgáló piaci szemléletmód életképességéről. A két technika leprogramozott változatát az MT4 stratégia teszterben fogjuk lefuttatni, így nagy vonalakban látni fogjátok, hogy mire számíthattok a stratégiák fegyelmezett alkalmazásánál. Félreértés ne essék, ezek a technikák manuálisak – az experttel csak modellezni szeretnék egyfajta szemléletmódot.

A szóban forgó expert hosszú évek óta Gábor legfontosabb kereskedési eszköze, számos belépési és menedzselési stratégiát tartalmaz, illetve szűrésekre és pozíció méretezésekre is ezt használja. A Hibrid nevet viseli, és Gáborral pár hónapja összefogva létrehoztuk az új generációját, amely a Hibrid+ nevet kapta. Erről az eszközről a következő webináriumon lesz szó részletesen.

A webinárium célja, hogy konkrét tudást és stratégiát adjon a kezetekbe.

Figyelembe véve a kezdő kereskedőket is, a technikák bemutatása előtt szó lesz a kereskedési stratégiák legszükségesebb alkotóelemeiről, valamint arról, hogy miként viszonyul a tőzsdepszichológia a kereskedési stratégiához.

Az előadó Horváth Gábor kereskedő volt. Az alábbiakban elolvashatod Gábor bemutatkozását, és a témát, amelyről beszélni fog.

Az előadóról

Horváth Gábor

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.”

Az előadás címe

Kereskedési stratégiák építőelemei – RSI és Bollinger szignál

Az előadás témájáról

  • A kereskedési stratégia és rendszer fogalma.
  • Hogyan épül fel egy kereskedési stratégia, melyek a nélkülözhetetlen elemei.
  • A tőzsdepszichológia és a stratégia viszonya.
  • RSI szignál.
  • Bollinger szignál.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.