Cimballi: Új trend kezdődik, vagy a régi folytatódik?

2018. szeptember 10-én, 18.00 az első ingyenes, Trader Klubos webinárium előadója Cimballi (Nagyferenczi László) volt.

Az előadóról

Cimballi

Cimballi, független daytrader, Kanadában él. Kontextus-momentum-szignál módszere és szemléletmódja Elliott hullámelmélete és az RSI indikátor összekötésén alapszik. Végzettségét tekintve diplomás közgazdász, okleveles tréner és CTI szakmai coach.

Nagyferenczi László (Cimballi)

Az előadás témájáról

Új trend indul, vagy csak a régi korrekciója zajlik?

(1-2-3 vs. A-B-C)

A piac sokszor állítja a kereskedőket egy igen gyakori kérdés elé, amikor az addig fennálló, aktuális trend irányával szemben megindul egy erőteljes árfolyammozgás. Vajon kezdetét vette a trendforduló?

Egy fordulatot látva miként válaszoljuk meg magabiztosan, hogy korrekcióra készüljünk, vagy egy jól kereskedhető új trendre? Egyáltalán melyik az a pillanat, amikor a kérdésben megfelelő határozottsággal tudunk dönteni?

Az este alatt kétféle rendkívül konkrét ellenőrzőlistával dolgozunk. Előbb kritikus szemmel megvizsgáljuk, hogy kizárólag Elliott teóriája alapján milyen attribútumok állnak a rendelkezésünkre. Azután Cimballi helyezi saját folyamatszemléletét tükröző eszköztárát és szempontjait – beleértve az RSI indikátor, vagy a mozgóátlagok olvasását – a hullámelméleti betekintés mellé.

A mini szeminárium elegendő muníciót kínál arra, hogy mindenki kialakítsa, vagy finomítsa saját döntési fáját és cselekvési tervét azokra a helyzetekre, amikor az első alacsonyabb tető, vagy magasabb alj fordulat kirajzolódik.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.