Megnyitotta kapuit a Trader Klub tagsági rendszere

A Trader Klub oldalon az ingyenes anyagok publikálása mellett küldetésünknek tekintjük azt is, hogy egy tagsági rendszer keretein belül kössük össze azokat, akik szeretnének elmélyülni a kereskedésben.

Erre ad lehetőséget a zárt tagság, amely 2018. szeptember 17-től megnyitja kapuit. Ebben a bejegyzésben megosztjuk veletek az előzményeket, és írunk arról, hogy kinek lehet hasznos a klubtagság, illetve hogyan tudod ingyenesen kipróbálni.

Történelem

A Trader Klub tagsági rendszerének elődje Gábor – közel 4 éve működő – kereskedési klubja, amely  korábbi weboldalán, a Forex Zónán belül létezett.

Ebben a klubban, Gábor 2014 óta elemezte a piacot a Szörf kereskedési rendszere alapján. A résztvevők hozzáférhettek kereskedési tapasztalatához, tudásához és szemléletmódjához.

Ezalatt a több, mint 800 kereskedési nap alatt alakította ki azokat a folyamatokat, amellyel a lehető legjobban képes átadni a tudását azoknak a kereskedőknek, akik érdeklődnek az ő módszere iránt, továbbá azok támogatását, akik hasonló szemléletmódú iskolát követnek.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Trader Klub tagsági rendszere?

Mennyibe kerül a klubtagság?

A Trader Klub tagsági rendszerét jelenleg havi 6 900 Ft ellenében tudod igénybe venni. Ha tagsági díjadat évente előre fizeted ki, akkor 1 hónap ingyenes tagságot biztosítunk, így az éves díj 75 900 Ft-ra jön ki.

Hogyan tudom igénybe venni a próbaidőszakot?

A próbaidőszakot az alábbi űrlap segítségével veheted igénybe. Az űrlap elküldését követően csupán vissza kell igazolnod az e-mail címed – az oda küldött aktiváló link segítségével –, majd ezt követően megkapod a hozzáférést a 7 napos ingyenes próbaidőszakhoz.

A próbaidőszak során teljes jogú tag leszel, azaz mindenhez hozzáférsz úgy, mintha aktív előfizető lennél. A 7 nap lejárta után semmilyen kötelezettséged nincs, ha végül úgy döntesz, hogy nem fizetsz elő a tagságra.

(Ha nem látszik az alábbi űrlap, nyisd meg ezt a bejegyzést böngészőprogramból, vagy asztali számítógépről!)

!!

Kérdésed van?

Ha a tagsági rendszerrel kapcsolatban bármilyen kérdésed merülne fel, ne habozz, küldd el nekünk a Kapcsolat oldalon, vagy írj egy levelet a hello@traderklub.hu e-mail címre!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

2 hozzászólás

 1. Bárdos Péter 2018-09-17 at 19:39 - Reply

  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy gondoltatok rám, de én most a saját rendszeremmel vagyok elfoglalva, és megzavarna, ha másik rendszerrel ismerkednék, ezért most kihagynám, a dolgot, a reggeli elemzés, pedig elvégzem, és csak összezavarodnék, ha más véleményére hallgatnék. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy felmerült a nevem.

  • Radulovic Attila 2018-09-17 at 20:45 - Reply

   Kedves Péter!

   Nincs mit! Várunk, ha a jövőben mégis úgy alakul, hogy eljössz hozzánk!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.