A cikket Radulovic Attila írta.

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekben arra törekszünk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. január 29-én, 18.00-kor tartottuk a harmadik ingyenes, Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Radulovic Attila (Radu) volt.

Az alábbiakban bemutatjuk Radut, továbbá ő is ír néhány mondatot magáról, illetve a tervezett előadásról.

Az előadóról

Radulovic Attila (Radu)

Radulovic Attila (Radu)

Fejlesztő. Az online kereskedés témakörével, azon belül is az automatizált robotkereskedéssel foglalkozik.

Blogjával 2010 óta segíti a devizapiac iránt érdeklődőket, 2018 szeptembere óta pedig a Trader Klub egyik társalapítójaként a magyar kereskedők hiteles és minőségi támogatását tűzte ki célul.

Az előadás témájáról

Hogyan lehet visszatesztelni MetaTrader4-ben?

Lehetőségek és buktatók

Előadásom célja, hogy bemutassam a MetaTrader4 kereskedési platform alapvető és kibővített képességeit a visszatesztelés (és optimalizáció) témakörében. Szeretném kiemelni a tipikus technikai csapdákat és lehetőségeket, illetve rávilágítani arra, hogyan érdemes gondolkodni a tesztelés során felmerülő eredményekről annak érdekében, hogy a lehető legjobban lehessen azokat hasznosítani.

Az előadás érdekes lehet számodra akkor is, ha már volt dolgod visszateszteléssel és a trükkökre vagy kíváncsi, de akkor is, ha még teljesen újonc vagy a témában.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!