A cikket Radulovic Attila írta.

2018. szeptember 10-én, 18.00 az első ingyenes, Trader Klubos webinárium előadója Cimballi (Nagyferenczi László) volt. A Cimballi név jól csengő és ismert kereskedő körökben, kiváltképp azok számára, akik valamilyen módon kapcsolódnak az Elliott hullámelmélethez.

Az előadóról

Cimballi

Cimballi, független daytrader, Kanadában él. Kontextus-momentum-szignál módszere és szemléletmódja Elliott hullámelmélete és az RSI indikátor összekötésén alapszik. Végzettségét tekintve diplomás közgazdász, okleveles tréner és CTI szakmai coach.

Ha szeretnél tőle olvasni, akkor weboldalán megteheted, ahol arról ír bejegyzéseket, hogy mi a kapocs kereskedési teória és gyakorlati alkalmazás között.

Nagyferenczi László (Cimballi)

Az előadás témájáról

Új trend indul, vagy csak a régi korrekciója zajlik?

(1-2-3 vs. A-B-C)

A piac sokszor állítja a kereskedőket egy igen gyakori kérdés elé, amikor az addig fennálló, aktuális trend irányával szemben megindul egy erőteljes árfolyammozgás. Vajon kezdetét vette a trendforduló?

Egy fordulatot látva miként válaszoljuk meg magabiztosan, hogy korrekcióra készüljünk, vagy egy jól kereskedhető új trendre? Egyáltalán melyik az a pillanat, amikor a kérdésben megfelelő határozottsággal tudunk dönteni?

Az este alatt kétféle rendkívül konkrét ellenőrzőlistával dolgozunk. Előbb kritikus szemmel megvizsgáljuk, hogy kizárólag Elliott teóriája alapján milyen attribútumok állnak a rendelkezésünkre. Azután Cimballi helyezi saját folyamatszemléletét tükröző eszköztárát és szempontjait – beleértve az RSI indikátor, vagy a mozgóátlagok olvasását – a hullámelméleti betekintés mellé.

A mini szeminárium elegendő muníciót kínál arra, hogy mindenki kialakítsa, vagy finomítsa saját döntési fáját és cselekvési tervét azokra a helyzetekre, amikor az első alacsonyabb tető, vagy magasabb alj fordulat kirajzolódik.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Ha még nem vagy feliratkozva a Trader Klub hírlevelére, ezt mindenképpen tedd meg, hiszen a közelgő webináriumokra csak ott tudsz jelentkezni.

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!