Hogyan juthatsz hozzá egy Trader Klubos szoftverhez vagy képzéshez?

Szerző: |Kategóriák: Segítség és támogatás|Frissítve: 2019. november 6., szerda|Közzétéve: 2019. szeptember 20., péntek|
Hogyan juthatsz hozzá egy Trader Klubos szoftverhez vagy képzéshez?

Ebben a bejegyzésben szeretném bemutatni, hogyan juthatsz hozzá egy Trader Klubos szoftverhez vagy képzéshez a vásárlástól a letöltésig. Az egyes lépések részleteit – például szoftvereink telepítését és a licencek kezelését – külön bejegyzésben fejtem ki.

 • 1. lépés: megrendelés

  Amikor úgy döntesz, hogy megvásárolsz egy Trader Klubos szoftvert (vagy képzést), akkor a folyamat egy megrendelési űrlappal kezdődik. Az űrlapon az alábbi adatokat szoktuk bekérni:

  • e-mail cím,
  • vezeték- és keresztnév,
  • telefonszám,
  • cégadatok (ha cégre kéred a számlát),
  • számlázási cím,
  • hozzájárulás az ÁSZF-hez.

  Amennyiben rendelkezel kedvezményt biztosító kuponkóddal, azt is ezen az űrlapon szükséges megadnod. Ilyen kódokat jellemzően hírlevélre feliratkozott követőinknek, korábbi szoftvervásárlóinknak, illetve előfizetőinknek szoktunk biztosítani.

  A megrendelési űrlap elküldése után következik a megrendelés díjának kifizetése.

 • 2. lépés: fizetés

  A megrendelés során a Trader Klubnál két fizetési opció közül választhatsz: az egyik az bankkártyás fizetés, a másik a banki átutalásos fizetés. Előbbi előnye, hogy a sikeres tranzakciót követően azonnal hozzájutsz a vásárolt termékhez, szolgáltatáshoz, míg banki átutalás esetén az összeg beérkezését kézzel ellenőrizzük és hagyjuk jóvá. Utóbbi átfutása 1-3 nap is lehet attól függően, hogy mikor utaltál, illetve hogy mi mikor ellenőrizzük utalásod beérkeztét.

  Bankkártyás fizetés esetén az elektronikus számlát a rendszer azonnal kiállítja.

  Banki átutalás esetén a rendszer először egy díjbekérőt állít ki számodra, mely alapján elvégezheted a banki utalást. Az elektronikus számlát az összeg beérkezését követően kapod meg.

 • 3. lépés: termék / szolgáltatás hozzárendelése Trader Klub fiókodhoz

  A vásárlás összegének kiegyenlítését követően azonnal a Trader Klub fiókodhoz rendeljük a terméket vagy szolgáltatást. Amennyiben ez az első vásárlásod, akkor a hozzárendelés előtt létrehozzuk a Trader Klub fiókodat. Ez lényegében olyan zárt felület, ahol a bejelentkezést követően eléred saját szoftvereid, képzéseid és egyéb Trader Klubos szolgáltatásaid.

  Fontos, hogy vásárlásaid során mindig ugyanazt az e-mail címedet használd! A rendszer ugyanis az e-mail címed alapján keresi meg a fiókodat. Ha a különböző termékek vásárlása során különböző e-mail címeket adsz meg, úgy több Trader Klub fiók jön létre, és így nem egy, hanem több fiókban éred el őket. (Ha mégis így járnál, vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!)

 • 4. lépés: információk elküldése

  A rendszer az előbbi lépéssel egyidőben az alábbiakat küldi el számodra e-mailben:

  • vásárlásról szóló elektronikus számla,
  • Trader Klub fiókkal kapcsolatos bejelentkezési információk,
  • megvásárolt termékkel / szolgáltatással kapcsolatos információk.
 • 5. lépés: bejelentkezés a Trader Klub fiókba

  Trader Klub fiókodhoz ezen a linken keresztül juthatsz. Fiókodba e-mail címeddel, illetve a rendszer által generált jelszóval tudsz bejelentkezni. Javaslom, hogy az első bejelentkezést követően változtasd meg jelszavadat!

  Jelszavadat kizárólag az első alkalommal küldjük ki a számodra, és utána már nem tudjuk visszakeresni. Amennyiben elfelejtetted a jelszót, használd az Elfelejtett jelszó funkciót, melyre a bejelentkezési űrlap alatt található linkre kattintva jutsz el.

 • 6. lépés: megnyitod az adott termék / szolgáltatás oldalát Trader Klub fiókodon belül

  A fiókodba történő bejelentkezést követően a Szoftvereim menüpontban találhatod meg a szoftvereid, a Képzéseim menüpontban pedig képzéseid adatlapjait. Az adatlapokon belül eléred a szoftverek és képzések összes kapcsolódó bejegyzését, illetve letölthető fájljait és dokumentumait.

 • 7. lépés: telepítőprogram letöltése és telepítés

  Az egyes szoftverek adatlapjáról fogod letölteni az adott szoftver telepítőprogramját. A letöltött fájlt otthoni számítógépeden vagy VPS szervereden fogod elindítani. Részletes útmutatót szoftvereink telepítéséhez ide kattintva olvashatsz.

 • 8. lépés: licenceid (aktív és inaktív számlaszámaid) kezelése

  A Szoftvereim menüponton belül bármikor szabadon dönthetsz arról, hogy mely számlaszámokon szeretnéd használni a szoftvereket. Nem gond, ha számlaszámot vagy brókercéget váltasz, mert pár kattintással átállíthatod, hogy melyek legyenek az aktív számláid.

  Licenceid kezelésével kapcsolatban ebben a bejegyzésben találsz részletes útmutatót.

Amennyiben további kérdésed van, keress minket e-mailben, vagy kapcsolati űrlapunkon keresztül.

A téma következő bejegyzését az alábbi gombra kattintva éred el, alatta pedig a vásárlással, azonosítással és licenc-kezeléssel foglalkozó bejegyzéseink tartalomjegyzékét találod.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.
Go to Top