Mi az azonosítási rendszer, és hogyan működik?

Szerző: |Kategóriák: Segítség és támogatás|Frissítve: 2019. szeptember 27., péntek|Közzétéve: 2019. szeptember 21., szombat|
Mi az azonosítási rendszer, és hogyan működik?

Mint minden fizetés ellenében igénybe vehető szoftvernél, így a Trader Klubos szoftverek esetében is van egy azonosítási rendszer, amely biztosítja a jogosultak számára a szoftver használatát, ugyanakkor védi az illetéktelen felhasználóktól. Több bejegyzésben igyekszem bemutatni, hogyan működik ez a rendszer, és milyen lehetőségeket biztosít számodra.

Hány részből áll egy ilyen azonosítási rendszer?

Három részből áll:

A három témáról külön bejegyzésekben találsz részletes útmutatókat:

  • A három fogalom közül a webirodával fogsz a leghamarabb találkozni a vásárlást követően.

  • A webirodából letöltheted a telepítőprogramot, melyről ebben a bejegyzésben olvashatsz tovább.

  • A kereskedőprogram / robot – vagyis a szoftver – felületén elérhető funkciókkal kapcsolatban pedig ebben a bejegyzésben olvashatsz.

Amennyiben további kérdésed van, keress fel minket nyugodtan e-mailben, vagy kapcsolati űrlapunkon keresztül.

A téma következő bejegyzését az alábbi gombra kattintva éred el, alatta pedig a vásárlással, azonosítással és licenc-kezeléssel foglalkozó bejegyzéseink tartalomjegyzékét találod.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.
Go to Top