Mit kell tenned, hogy minden Trader Klubtól érkező e-mail megérkezzen hozzád?

Előfordulhat, hogy egyes levelezőrendszerek promóciós tartalomnak vagy spamnek érzékelik a Trader Klub leveleit, így készítettem neked egy rövid leírást, mit kell tenned annak érdekében, hogy ezt elkerüld. Hiszen ha feliratkoztál hozzánk, akkor azt azért tetted, hogy minden e-mailünket megkapd.

Ha GMail levelezőrendszert használsz – Promóciók fül

A Google levelezőplatformja alapból automatikus szűrővel van felszerelve. Ez a szűrő elsősorban a postafiókodban történt cselekvések alapján működik és tanul tőled, azonban gyakran így sem tévedhetetlen – főleg akkor nem, ha először találkozik egy új feladóval (esetünkben velünk). A leggyakoribb probléma, hogy a Trader Klub levelei az úgynevezett Promóciók fülre érkeznek be. Ha nem tudod, hogy mi az a Promóciók fül, most elmondom neked.

A GMailben alapértelmezésként három fő kategória létezik, amelybe a szűrő szétdobálja a beérkező leveleket. Ezek:

  • Elsődleges – ide érkeznek a fontos levelek;

  • Közösségi – ide érkeznek pl. a Facebook, a YouTube stb. értesítései;

  • Promóciók – ide érkeznek azok az üzenetek, amelyek nem számítanak spamnek, de jellemzően valamilyen ajánlatot tartalmaznak a téged érdeklő témákban.

Alapvetésként a GMail az Elsődleges fület jeleníti meg – ezt látod, miután bejelentkezel a levelezésedbe. Amennyiben a Trader Klub e-mailjei itt jelentek meg, akkor nincs további teendőd. Ha azonban a GMail a Promóciók fülre száműzi a leveleket, a következő lépéseket kell megtenned:

  • Kattints a Promóciók fülre!

    Promóciók fül
  • Keresd ki a Trader Klub valamelyik e-mailjét, húzd fölé az egeret, nyomd meg és tartsd lenyomva a bal egérgombot. Húzd át a levelet az Elsődleges fülre, majd ott engedd fel az egér gombját.

  • Ezt követően a GMail a bal alsó sarokban megkérdezi, hogy szeretnéd-e, hogy a jövőben a Trader Klubtól kapott összes e-mail az Elsődleges címkébe kerüljön. Válaszd az Igen lehetőséget!

    Fogd és vidd mozgatás az Elsődleges fülre

Ha GMail levelezőrendszert használsz – Spam mappa

Amennyiben sem az Elsődleges, sem a Promóciók fülön nem látod e-mailünket, akkor nézd meg a Spam mappában. Ritka esetben előfordulhat, hogy a GMail ide érkezteti a leveleinket. Ebben az esetben kukkants be a Spam mappába, nyisd meg a levelünket és kattints a levél felett megjelenő Ez nem spam gombra. Ezzel a beszélgetést a Beérkezett levelek közé mozgatja a GMail, és erről egy értesítést is megjelenít számodra.

Ez nem spam!

Ezzel a beszélgetést a Beérkezett levelek közé mozgatja a GMail, és erről egy értesítést is megjelenít számodra.

Visszaigazolás

Ha más levelezőrendszert használsz

Sajnos minden levelezőrendszerrel kapcsolatban nem tudok számodra részletes segítséget adni, de az elv mindenhol ugyanaz: ha nem látod az e-mailjeinket, akkor ellenőrizd a Spam (Levélszemét) mappát, hozz létre új szűrőszabályt, vagy jelöld meg fontosként a leveleinket!

Ha úgy érzed, hogy mindent megtettél, de mégsem találod a leveleinket, mindenképpen ellenőrizd, hogy jó e-mail címet adtál-e meg a feliratkozáskor. A véletlen elgépelésnél egy karakternyi hiba miatt sem fog eljutni hozzád az e-mail.

Kellemes olvasást kívánunk!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.