How Can We Help?

A Hibrid+ és Risk Manager expert által használt Trader Klubos indikátorok

Itt vagy:

A Hibrid+ kereskedőrobothoz több saját készítésű indikátor is tartozik. Ezek egy része beszállási szignált ad, a többi pedig menedzseléshez, illetve pozícióépítéshez használható. Ezeket az indikátorokat akár a Hibrid+ experttől függetlenül is használhatod – leírásukat ebben a kategóriában találod meg.

Az indikátorok helye

Az indikátorokat a Hibrid+ telepítőprogramja automatikusan bemásolja a Rendszermappán belüli Indikátorok könyvtáron belül a Trader Klub mappába.

A Hibrid+ által használt indikátorok elérése

Lényeges tudnivalók

  • Az indikátorokat a robot a Rendszermappa\MQL4\Indicators\Trader Klub\ elérési út alatt keresi, tehát semmiképpen se mozgasd el őket, mert abban az esetben a menedzselési / nyitási funkciók stabil működése nem garantált!

    Amennyiben valamelyik (vagy több) indikátor hiányzik, a program ki fogja jelezni ezt a tényt az chart jobb alsó sarkában, valamint felugró figyelmeztetési ablakkal, majd eltávolítja magát a chartról. Ez az ellenőrzés idősíkváltási és chartra helyezési események esetén történik meg.

    Hiányzó indikátor hibaüzenetek
  • Az indikátorokat a program akkor is használja, ha azok a chartra nincsenek felhelyezve. A felhelyezés abban segít, hogy a kereskedő – azaz te – képes legyen ellenőrizni és nyomon követni a történéseket. Ügyelj arra, hogy mindig ugyanazokkal a beállításokkal helyezd fel a beállításaidhoz használt indikátorokat, mint amelyeket a robot paramétereinél megadtál!

  • Az indikátorokat a program akkor is használja, ha azok más beállításokkal vannak a chartra helyezve, mint amelyek a robotban meg vannak adva. Gyakori hiba, hogy a robot más paraméterekkel hívja a háttérben azt az indikátort, amely a charton is el van helyezve. Ügyelj arra, hogy mindig ugyanazokkal a beállításokkal helyezd fel a beállításaidhoz használt indikátorokat, mint amelyeket a robot paramétereinél megadtál!

Röviden bemutatom az indikátorokat és azt, hogy mely funkciók használják őket.

A TK Bollinger Bands indikátor

Ezt az eszközt a Hibrid+ expertben található Bollinger belépési szignál modul használja a belépési folyamat során a nyers alapjel lekérdezéséhez. Az indikátor a gyári MT4-es Bollinger Bands indikátorra épül, részletes leírását ebben a bejegyzésben találod.

TK csúcsok és völgyek

Ezt az eszközt a Hibrid+ és Risk Manager expertekben található Csúcs/völgy alapú menedzselés modul használja a pozíciók SL szintjének menedzselésére. Részletes leírását itt találod.

TK Super Trend

Ezt az eszközt a Hibrid+ és Risk Manager expertekben található Super Trend alapú stop-loss követés modul használja a pozíciók SL szintjének menedzselésére, továbbá a pozícióépítés modulban a Super Trend alapú ráépítés egyik alapját képezi. Részletes leírását itt találod.

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top