Tiéd lehet a stratégia és a robot

A mai bejegyzésben arról írok, hogyan juthatsz hozzá a Pingpong Stratégiához és a robothoz, illetve mit is kínálunk az egyes csomagokban.

Amennyiben korábban már megvásároltad a Pingpong Stratégiát, jó hírünk van: a stratégia frissített, 2.0-ás dokumentumát és a továbbfejlesztett indikátorokat díjmentesen megosztjuk veled, sőt: ismételten részt vehetsz a teljes oktatáson.

Mi a Pingpong Stratégia?

Kimondottan napon belüli stratégia, amely olyan kulcsszintekhez köti az esetleges fordulókat és belépési szignálokat, amelyeknél a DAX árfolyama gyakran irányt változtat. Egyszerű és könnyen megtanulható szisztéma, szabályai letisztultak. A pontosan meghatározható kulcsszintek miatt objektív elemzést tesz lehetővé, így ritkábban állítja a kereskedőt dilemma elé a piac. A szóban forgó szintek legnagyobb részét indikátorok rajzolják fel a csártra, amelyeket a stratégiával együtt adunk. Gyakori ügyletnyitási lehetőség – átlagban napi 3-5. Az alacsony idősík miatt csak azoknak ajánlott, akik naponta minimum 4-5 órát a kereskedéssel tudnak tölteni – lehetőleg egyhuzamban.

A stratégiáról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Örülök, hogy nyitottak vagytok a tanulásra. A jelentkezések számából is látszik, hogy érdekel benneteket az újdonság, és hogy számotokra új kereskedési szisztémával ismerkedhettek meg.

Első körben jövő hétfőn (2019.02.18-án 18 órakor) tartjuk az ingyenes bemutató webináriumot. Az előadás első felében én (Gábor) fogok beszélni a Pingpong Stratégiáról és a robotról. Szeretném számotokra megvilágítani ennek a technikának az elvi hátterét, hogyan született, min alapul, melyek a jellemzői, milyen elvárásokat érdemes támasztani vele kapcsolatban. Az előadás második felében a robotot mutatom be, és ezen a ponton Radu is bekapcsolódik.

Az expertnek van egy teljesen automata része, de tartozik hozzá egy kézi modul is. Utóbbi annak a kereskedőnek nagyon hasznos, aki olykor szeretné átvenni a pozíció nyitások feletti döntést a robottól. Ehhez a stratégia alapos ismerete szükséges, melyhez minden segítséget biztosítunk a Trader Klub keretein belül.

A hétfői előadás után eldöntheted, hogy velünk tartasz-e a továbbiakban – a Pingpong Stratégia megtanulásával, illetve a hozzá tartozó robot alkalmazásával.

Mivel a robot megfelelő üzemeltetéséhez, automatikus cselekvéseinek kiértékeléséhez elengedhetetlen a stratégia mélyreható ismerete, így a robothoz csak a stratégiával együtt juthatsz hozzá.

Kétféle csomagot kínálunk neked: a Stratégia csomagot, mely csak a stratégiát tartalmazza, és a Stratégia + Robot csomagot, mely a stratégián felül a robotot is magában foglalja.

Gondoltunk arra is, ha már korábban megvásároltad a Pingpong Stratégiát. Számodra kétféle árengedményt biztosítunk: egyrészt a korábbi vásárlásod összegével csökkentjük a Stratégia + Robot csomag árát, másrészt – mivel korábban bizalmat szavaztál a szisztémának – további kedvezményt biztosítunk számodra.

Az ajánlatokat és a hozzájuk tartozó kedvezmények részleteit február 18-án a webináriumon részletesen bemutatjuk nektek, és természetesen írásos formában is el fogjuk küldeni.

A
Stratégia
csomag tartalma

 • kétszer másfél órás élő, online tréning

 • a stratégia teljes dokumentációja PDF formátumban

 • MetaTrader4 indikátorok és azok teljes dokumentációja

 • 1 hónap Trader Klub tagság

 • bónuszok (a hétfői webináriumon részletezzük)

A
Stratégia + Robot
csomag tartalma

 • minden, ami a Stratégia csomagban benne van

 • a Pingpong kereskedési robot MetaTrader4-re

 • a robot teljes dokumentációja PDF formátumban

 • kétszer másfél órás online tréning a robot funkcióiról

 • 1 hónap Trader Klub tagság

 • bónuszok (a hétfői webináriumon részletezzük)

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia a kereskedési robotra

Az élő online tréningek időpontjai

Ha a február 18-i bemutató webinárium után úgy döntesz, hogy élsz valamelyik csomagajánlatunkkal, az alábbi online események érintenek téged.

Pingpong Stratégia 2.0
online tréning
(Gábor)

 • Ez a kétrészes tréning a Pingpong 2.0 Stratégiába vezet be.

 • Az online tréningen bármely csomag megvásárlásával részt vehetsz.

 • 1. rész: 2019.02.25. hétfő, 18:00-19:30

 • 2. rész: 2019.02.26. kedd, 18:00-19:30

Pingpong Robot
online tréning
(Radu)

 • Ez a kétrészes tréning a Pingpong kereskedési robotot mutatja be.

 • Az online tréningen a Stratégia + Robot csomag megvásárlásával vehetsz részt.

 • 1. rész: 2019.02.28. csütörtök, 18:00-19:30

 • 2. rész: 2019.03.01. péntek, 18:00-19:30

 • Ha tehát csupán a stratégiát vásárolod meg, akkor 2, ha pedig a stratégiát és a robotot is, akkor 4 online előadáson veszel részt.

 • Az előadásokról felvételt készítünk – tehát nem lehet lemaradni –, azonban a kérdésfeltevés lehetősége miatt javasoljuk az online részvételt.

Ha már jelentkeztél a webináriumra, akkor hétfőn délelőtt küldjük el részedre a webinárium csatlakozási információit.

Ha még nem jelentkeztél, még pótolhatod!

2019.02.18-án (hétfőn) ingyenes bemutató webináriumot tartunk a Pingpong Stratégiáról és a hozzá kapcsolódó robotról. Szó lesz annak elvi hátteréről, a technika jellemzőiről, hogy körülbelül mire lehet számítani az alkalmazásával kapcsolatban, kinek ajánljuk és kinek nem. Továbbá bemutatjuk az expert főbb funkcióit és a remekül sikerült méretező modult is. Szokásunkhoz híven most is lehetőséget biztosítunk, hogy feltedd kérdéseidet.

Egy ütős, korlátozott ideig elérhető ajánlattal is készülünk, így érdemes élőben részt venned előadásunkon. Terveink szerint a február 25-től tartjuk meg azt a három előadásból álló részletes oktatósorozatot, amely a vásárlóink számára megtanítja a Pingpong Stratégiát és a robot használatát. A velünk tartó kereskedőknek további meglepetésekkel és bónuszokkal készülünk.

 • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
 • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.