Pingpong 2.0 Stratégia és robot (webinárium)

Fontos információnk van a számodra: a jövő héten bemutatjuk a Pingpong robotot és a frissített Pingpong Stratégiát egy Trader Klub webinárium keretében.

Mi a Pingpong Kereskedési Stratégia?

Kimondottan napon belüli stratégia, amely olyan kulcsszintekhez köti az esetleges fordulókat és belépési szignálokat, amelyeknél a DAX árfolyama gyakran irányt változtat. Egyszerű és könnyen megtanulható szisztéma, szabályai letisztultak. A pontosan meghatározható kulcsszintek miatt objektív elemzést tesz lehetővé, így ritkábban állítja a kereskedőt dilemma elé a piac. A szóban forgó szintek legnagyobb részét indikátorok rajzolják fel a csártra, amelyeket a stratégiával együtt adunk. Gyakori ügyletnyitási lehetőség – átlagban napi 3-5. Az alacsony idősík miatt csak azoknak ajánlott, akik naponta minimum 4-5 órát a kereskedéssel tudnak tölteni – lehetőleg egyhuzamban.

A stratégiáról bővebben ide kattintva olvashatsz.

A Trader Klubban jelenleg két kereskedési rendszerre fókuszálunk, és ezeket oktatjuk, fejlesztjük évről-évre. A kereskedési rendszereket élőben évente egyszer, online tréningen adjuk át a résztvevőknek. Az egyik a Szörf Kereskedési Rendszer, a másik pedig a Pingpong Stratégia. A kettő kiegészítheti egymást, de külön-külön is alkalmazhatóak.

A Pingpong robot

Most a Pingpong Stratégia 2.0, illetve a hozzá készült expert bemutatása van soron. Ez a MetaTrader4-re készült robot – amely tartalmazza a Pingpong stratégia szabályrendszerének összes automatizálható elemét – nagymértékben képes megtámogatni a stratégiát. Ezen felül kézi pozíció méretező moduljával segédkezik a manuális ügyletek nyitásában is egy idáig nem látott, praktikus módszerrel. A robot a Pingpong stratégia összes menedzselési stratégiáját végre tudja hajtani, akár az automatikus, akár a kézzel nyitott ügyletekre vonatkozólag. Az automata és kézi mód keverésével új lehetőségek nyílnak meg a számodra mind az éles kereskedéshez, mind a gyakorláshoz, tapasztalatszerzéshez.

A Pingpong Stratégiát először 2017 decemberében mutattuk be, és azóta nem tartottunk vele kapcsolatban előadást. Azonban az eltelt több, mint egy év alatt tovább finomítottuk a technikát, illetve dolgoztunk a hozzá kapcsolódó roboton. A stratégia néhány új elemmel bővült. Ezeket a változtatásokat a mindennapi kereskedés tapasztalatai ihlették. Nem pusztán elméleti alapon igyekszünk egyre jobbá tenni, hanem gyakorlati megfigyelések, azok letesztelései és a valódi piaci környezetben való alkalmazásuk támasztja alá a frissítéseket.

A Pingpong 2.0 Stratégia és robot bemutató webináriuma

2019.02.18-án (hétfőn) ingyenes bemutató webináriumot tartunk a Pingpong Stratégiáról és a hozzá kapcsolódó robotról. Szó lesz annak elvi hátteréről, a technika jellemzőiről, hogy körülbelül mire lehet számítani az alkalmazásával kapcsolatban, kinek ajánljuk és kinek nem. Továbbá bemutatjuk az expert főbb funkcióit és a remekül sikerült méretező modult is. Szokásunkhoz híven most is lehetőséget biztosítunk, hogy feltedd kérdéseidet.

Egy ütős, korlátozott ideig elérhető ajánlattal is készülünk, így érdemes élőben részt venned előadásunkon. Terveink szerint a február 25-től tartjuk meg azt a három előadásból álló részletes oktatósorozatot, amely a vásárlóink számára megtanítja a Pingpong Stratégiát és a robot használatát. A velünk tartó kereskedőknek további meglepetésekkel és bónuszokkal készülünk.

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni.
  • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, a Trader Klub társalapítója és szerkesztője. 2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.