How Can We Help?

A Kényelmi funkciók menü

Itt vagy:

A Kényelmi funkciók menüben olyan szolgáltatásokat találsz, amelyek komfortosabbá teszik a kereskedést. A menüben az alábbi almenüket találod.

  • Értesítések: a Hibrid+ expertben lehetőséged van a pozíciók nyitási és zárási eseményeiről különböző értesítéseket beállítani. A modulról bővebb információkat az Értesítések című bejegyzésben találsz.

  • Pozíciókezelő modul vonalai és Rejtőzködés: a Hibrid+ expertben lehetőséged van eldönteni, hogy a nyitási, SL és TP szintek közül melyeket szeretnéd rejtett, és melyeket valós megbízásként kezelni. A modulról bővebb információkat a Megbízások valós és rejtett kezelése című bejegyzésben találsz.

  • Kereskedési napló: a Hibrid+ képes kereskedési napló exportálására pozíciók nyitási és zárási eseményei alapján. A modulról bővebb információkat a Kereskedési napló című bejegyzésben találsz.

  • Képernyőképek: a Hibrid+ képes képernyőképek létrehozására a pozíciók nyitási és zárási eseményeinél. A modulról bővebb információkat a Képernyőképek című bejegyzésben találsz.

  • Kereskedési szintek szövegezése: a Hibrid+ képes R, összeg és pip alapon megjeleníteni a nyitott pozíciók profitinformációit a nyitóár, stop loss, valamint take profit szinteken. A modulról bővebb információkat a Kereskedési szintek szövegezése című bejegyzésben találsz.

  • Ha nem látod valamely itt felsorolt almenüt, lehetséges, hogy nem vásároltad meg az érintett modult. Vásárlási szándékodat jelezd a hello kukac traderklub.hu e-mail címen!

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top