Gyakran Ismételt Kérdések a Szörf kereskedési tréningről
Radulovic Attila

Ez a bejegyzés-sorozat Gábor kereskedési rendszeréről, a Szörfről szól. Az előző részben említettük, hogy május utolsó hetében indul a Szörf tréning, mely ezt a rendszert tanítja meg részletesen az elhivatott érdeklődőknek. A második részben szó esett a kereskedés négy alappilléréről, a harmadik részben a tréning témáiról és arról, hogy kinek ajánljuk. A negyedik bejegyzésben egy beszélgetést hallgathattál meg, amelyben Gáborral beszélünk arról, hogy miben tud leginkább segíteni Neked a Szörf kereskedési tréning. Ebben a bejegyzésben további fontos információkat is közlünk a webináriumról és magáról a tréningről is, kérlek, mindenképpen olvass tovább!

Gyakran Ismételt Kérdések a tréninggel kapcsolatban

Igyekeztünk összegyűjteni a leggyakrabban felmerült kérdést és választ. Ha olyan kérdés vetődött fel benned, amelyere itt nem találtad meg a választ, nyugodtan tedd fel nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül!

A következő tréning 2021. május 25-én, 18 órakor indul.

A Szörf kereskedési tréning díjfizetés ellenében vehető igénybe, ajánlatunkat ide kattintva tekintheted meg.

A kereskedéssel kapcsolatban a tudás és a tapasztalat megszerzése már önmagában is rengeteg idő (és pénz), ezen kívül a tudás validálása, rendszerezése, rendszerbe foglalása és formába öntése is nagyon sok időt vesz igénybe. Annak érdekében, hogy ne kelljen hosszú éveket eltöltened ennek a tudásnak a megszerzésével, összegyűjtöttük neked.

Csak a kereskedési rendszert támogató indikátor elemeinek kifejlesztése több hónapot vett igénybe.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. A tréning tartalmáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

A tréninghez kapsz egy indikátort, amely végigvezet az elemzés folyamatain.

Igen, meg tudod nézni ennek az oldalnak az alján, vagy a Szörf kereskedési rendszer ajánlati oldalán is.

A tréning 16 órából áll, alkalmanként két óra. Egy héten legfeljebb három alkalom van, hogy legyen időd és lehetőséged feldolgozni a hallottakat, illetve elkészíteni a kapott házi feladatokat.

Ha úgy döntesz, hogy jelentkezel a Szörf kereskedési tréningre, akkor az alábbi időpontokban vehetsz részt rajta.

A tréning tervezett időpontjai óraszáma: 16 óra

A tréning minden előadásáról felvétel készül, amelyet a résztvevők az előadásokat követő napokon automatikusan megkapnak. (Amennyiben lehetőséged van rá, akkor az online részvétel ajánlott).

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagokat és a rendszert támogató segéd-indikátort, amely képes végigvezetni azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A tréning tematikájával és a kapott anyagokkal kapcsolatban részletes felvilágosítást adunk a webináriumon.

A tréningen online vehetsz részt, tehát nem kell fizikailag kimozdulnod a szobádból. A tréning oktatásai videófelvétel formájában utólag is megtekinthetőek.

Ha ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor nem minket, és nem ezt a tréninget keresed. 🙂 Magyarázatként olvasd el ezt a bejegyzésünket.

A bejegyzésben említett webináriumon már túl vagyunk, de mit szólnál, ha mutatnék egy felvételt róla?

További információk a Szörf Kereskedési Tréningről

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.