Gyakran Ismételt Kérdések a Szörf kereskedési tréningről
Radulovic Attila

Ez a bejegyzés-sorozat Gábor kereskedési rendszeréről, a Szörfről szól. Az előző részben említettük, hogy május utolsó hetében indul a Szörf tréning, mely ezt a rendszert tanítja meg részletesen az elhivatott érdeklődőknek. A második részben szó esett a kereskedés négy alappilléréről, a harmadik részben a tréning témáiról és arról, hogy kinek ajánljuk. A negyedik bejegyzésben egy beszélgetést hallgathattál meg, amelyben Gáborral beszélünk arról, hogy miben tud leginkább segíteni Neked a Szörf kereskedési tréning. Ebben a bejegyzésben további fontos információkat is közlünk a webináriumról és magáról a tréningről is, kérlek, mindenképpen olvass tovább!

Gyakran Ismételt Kérdések a tréninggel kapcsolatban

Igyekeztünk összegyűjteni a leggyakrabban felmerült kérdést és választ. Ha olyan kérdés vetődött fel benned, amelyere itt nem találtad meg a választ, nyugodtan tedd fel nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül!

A képzés videós és azonnal, online elérhető.

A Szörf kereskedési tréning díjfizetés ellenében vehető igénybe, ajánlatunkat ide kattintva tekintheted meg.

A kereskedéssel kapcsolatban a tudás és a tapasztalat megszerzése már önmagában is rengeteg idő (és pénz), ezen kívül a tudás validálása, rendszerezése, rendszerbe foglalása és formába öntése is nagyon sok időt vesz igénybe. Annak érdekében, hogy ne kelljen hosszú éveket eltöltened ennek a tudásnak a megszerzésével, összegyűjtöttük neked.

Csak a kereskedési rendszert támogató indikátor elemeinek kifejlesztése több hónapot vett igénybe.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. A tréning tematikájáról és elveiről bővebben olvashatsz a linkelt oldalon.

Igen, több rövid videót is készítettünk a Szörf képzésről, melyeket a Szörf Kereskedési Rendszer oldalán tudsz megtekinteni.

A tréning videófelvétele körülbelül 13 óra hosszúságú.

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagokat, két indikátort, kereskedő experteket, ezen felül csekklistákat, amelyek végigvezetnek azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A tréningen online vehetsz részt, tehát nem kell fizikailag kimozdulnod a szobádból. A tréning oktatásai videófelvétel formájában utólag is megtekinthetőek.

Ha ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor nem minket, és nem ezt a tréninget keresed. 🙂 Magyarázatként olvasd el, hogy kinek ajánljuk a Szörf Kereskedési Tréninget.

A bejegyzésben említett webináriumon már túl vagyunk, de mit szólnál, ha mutatnék egy felvételt róla?

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.