How Can We Help?

Nézetek

Itt vagy:

A Hibrid+ expertben háromféle nézet közül választhatsz, közülük a szem () ikonnal tudsz választani. A háromállapotú gomb körkörösen navigál a három nézet között, mely közül kettő egy-egy teljesen testre szabható munkafelületet, egy pedig a kikapcsolt állapotot jelenti.

Kikapcsolt nézet

Ebben az nézetben az összes gomb, gyorsgomb, gomb és panel törlődik a chartról, így a grafikonra és a kereskedésre tudsz fókuszálni.

Teljes nézet

Teljes nézet. Ez a két munkafelület közül az első. Érdemes ebben a nézethez hozzáadnod az összes olyan gombot és panelt, amely a teljes körű tervezéshez, menedzseléshez szükséges.

 • A Trendvonal szignál panele kizárólag a Teljes nézetben jelenik meg, a Kompakt nézetben nem használható.

Kompakt nézet

Ez a két munkafelület közül a második. Érdemes ehhez a nézethez csak a legfontosabb gombokat és paneleket hozzáadnod, hiszen így úgy juthatsz információhoz, hogy közben a lehető legkevesebb zavaró tényezőt állítod be magadnak.

Fontos: a kompakt nézet és a teljes nézet teljesen azonos funkciókkal bír, azonban vedd figyelembe, hogy a Trend szignál panele a kompakt nézetben nem érhető el.

Gombok vagy panelek kitűzése egy adott nézetbe

A nézetekben az alábbi objektumokat helyezheted el a charton:

 • Gyorsgombok

  A felső gombsor. A menürendszeren belül az adott menübejegyzés sorának elején a szem () ikonnal döntheted el, hogy a paraméter gombja megjelenjen-e egy vagy több nézetben.

 • Gombok

  A menürendszerben megtalálható, kettő vagy több lehetőséget tartalmazó paraméterek. A menürendszeren belül az adott menübejegyzés sorának elején a szem () ikonnal döntheted el, hogy a paraméter gombja megjelenjen-e egy vagy több nézetben.

 • Panelek

  A menürendszerben bekapcsolható, interaktív és nem interaktív panelek. A menürendszerben az Elrendezések » Panelek menün belül tudod ki- illetve bekapcsolni a választott paneleket, általában az almenüjükön belüli első paraméterrel.

  Kivétel a Trendvonal szignál panel, amelyet a Belépés » Trendvonal szignál » Trendvonal szignál bekapcsolva? paraméterrel tudsz ki, illetve bekapcsolni.

Kitűzés egy vagy több nézetbe

Ha egy választott paramétert szeretnél kitűzni a chartra, akkor navigálj el hozzá a menürendszerben, és használd a szem () ikont! Az ikonnak négy állapota van, alapbeállítás szerint (alapszín, zöld, sárga, magenta), mely az alábbi jelentésekkel bír.

Egy nézetben se jelenjen meg

Ekkor az adott paraméter sem a teljes, sem a kompakt nézetben nem fog megjelenni.

A paraméter gombja nem jelenik meg egy nézetben sem

Jelenjen meg a Teljes nézetben

Ekkor az adott paraméter kizárólag a teljes nézetben jelenik meg.

A paraméter gombja kizárólag Teljes nézetben jelenik meg

Jelenjen meg a Kompakt nézetben

Ekkor az adott paraméter kizárólag a kompakt nézetben jelenik meg.

A paraméter gombja kizárólag Kompakt nézetben jelenik meg

Jelenjen meg mind a Teljes, mind a Kompakt nézetben

A paraméter gombja Teljes és Kompakt nézetben is megjelenik

Ekkor az adott paraméter mindkét nézetben megjelenik.

Megjegyzések

 • A paraméter állapota (a fenti képeken például az RSI szignál bekapcsolva? Igen/Nem értéke) magára a funkcióra vonatkozik, amelyet a paraméter irányít. A sor eleji szem ezzel szemben arra, hogy megjelenhet-e valamelyik nézetben a paraméter gombja, vagy nem.

 • Minden charta kihelyezett paraméter esetében igaz, hogy bárhol is kattintasz rá, a gombja ugyanabban az állapotban lesz mind a menürendszerben, mind a nézetekben.

 • A nézetekben elérhető tervezői mód segítségével tudod eldönteni, hogy egy-egy paraméter gombja a gyorsgomb eszköztáron, vagy a chart más részén jelenjen meg.

Tervezői mód

Az egyes nézetekben a tervezői mód segítségével tudod pozicionálni a kihelyezett gombokat és paneleket.

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top